בוקר יום אחרון

שאפולי

New member
לא משהו בלשון המעטה.

גם בפעם שעברה היא לבשה שמלה כחולה מזעזעת שקרן הביאה לה ונראתה כמו סבתא

andy181

New member
בוקר טוב מיטל :) מסכימה, השמלה נוראית

יש לה דברים הרבה יותר יפים..

meytula

New member
ממש נוראית,היא נראית כמו סבתא יחנה

וגם לא מחמיא לגוף שלה בכלל ולאף גוף

דקל69

New member
בוקר טוב, לפי דעתי היא גם מההמת עם השמלה,

וזאת לא השמלה וגם לא האהבה זאת דניאל עצמה, איזה מצב רוח על הבוקר יש לה, כמה שמת חיים, איזה אנרגיות. כולם מבואסים, מתוחים, חסרי אנרגיה והיא עם הקלילות והאושר הטבעי שזורם לה בדם עולצת, שרה, רוקדת מבקשת מכולם להתרומם ולהנות מהשעות האחרונות. שום דבר לא מוריד לבחורה את השמחה, לא המתח, לא ההתרגשות ולא הסיכויים שכנגדם. היא פשוט מנצלת כל מצב לראות את הצד החיובי והשמח, היא אפילו לא זקוקה לחברה או לבן זוג בשביל לשמור על מצב רוח. זה מה שאפיין אותה רוב העונה, למרות הקשיים, הנפילות הקטנות, תמיד תמיד ידעה להרים את עצמה (גם ללא עזרה מאיש) ולהנות מכל מצב וכל דבר.

adiyon2

New member
לקרן יש וואחד סימן כחול של אצבעות על הרגל.

מעניין ממה היא קיבלה מכה?

noaxxx

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב לך ולכולם../images/Emo3.gif ../images/Emo65.gif

איזה כיף, גם השמים אפורים וגם היום אחרון של הביזיון
מה יכולנן לבקש יותר
ואני מצטטת את יוני: "כולנו נצא מפה בצורה זו או אחרת..."..
סוף סוף הצליח לייצר משפט אחד נכון

meytula

New member
בוקר טוב לשתיכן../images/Emo24.gif

לא רק מישפט נכון אלא גם מישפט אחד וקצר בלי חפירות מסביב

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

ראיתי שאת לא נוסעת בסוף, מקווה שאת לא מאוכזבת יותר מידי. בסופו של דבר תבלי איתנו כאן
ואני חייבת לציין שהאופטימיות שלך קצת מדבקת.. הכי מגיע להם, ואולי אולי בזכות המהמרים למיניהם, נקבל אותם כזוכים

meytula

New member
יחי המהמרים../images/Emo6.gif

לא אני לא מואכזבת בכלל,אני לא מתאכזבת משטיות כאלה,התבאסתי קצת כן אבל לא מעבר חוץ מזה אני אבלה פה איתכם

התאוריה שלי היא כזאת ../images/Emo268.gif

בכל תוכנית ריאליטי מלכתחילה יש להפקה פייבוריט שאותו רוצים להריץ. איתן כמובן הבחירה הראשונה. לאחר דימדומי פיעלותו עם דניאל, הוכנס גב על מנת להאיר את הישנים, עשה/לא עשה לא רלוונטי רווקה/בחורה במסגרת הפורמט היתה צריכה לככב, וככזאת נבחרה אורטל, לא לחינם לכל אורך הדרך קיבלה את הסיפרה 1 יש משמעות למספרים... הגענו עד הלום..שתי זוגות רווקה אחת. המיספור איתן 1 גב 2 אורטל 3 איתן ודניאל לאורך חמשת הימים האחרונים מככבים ללא לאות על המרקע. לא נראה לי שיש לכך הרבה צופים, אך ההפקה עושה ככל שיכולה לקדמם, אולי מעמדת פיגור או אחרת. גב וקרן לעומתם, לא קיימים אולי מעמדה של חוזק או שבכל מקרה אינם רוצים בזכייתם. ברור שקרן קודמה, מכלתחילה, כי היתה אחת מהסטטיסטיות המובילות. כאשר מדברים על זכיה, הכל פתוח, בגלל מעורבות הימורים. מערכת שמעורבת בכל חלקה טובה בימינו. על פי הבנתי, ומתוך כל אלה דניאל ואיתן הולכים לזכות.

למעלה