בוקר מגעיל

בוקר מגעיל

רק אתמול בלילה כתבתי על מה שראיתי בבת ים, ואחרי כמה שעות אני קורא שאחת מן האנשים האלה מתה מקור, אותו מקום אותו רחוב ואותה עיר, זה עושה לי רע, אני מרגיש חסר אונים מול תופעות כאלה, נמאס.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

גם זה נחשב למגעיל. תלוי בעיניי מי... [שימו לב איך "מישהו" מפציץ נקודה קטנה , בדיוק ליד האמבולנס, בדיוק ליד קבוצת הילדים / הבחורים] "צה"ל מכה בטרור" אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

fifanowftw

New member
אויייי זה כל כך פליווד

פשוט כל כך, שזה מדהים כמה שזה שקוף. העיקר שהצלם יצא שלם מה"פצצה" זרקו עליהם. מי לא מכיר את פליווד? פלשתינאים שקרנים. זה מה שהם. אסור להאמין לשום דבר שהם אומרים. לא מאמינים לי? הנה, תראו בעצמכם. http://www.youtube.com/watch?v=c1oq7oGO_N8

אני לא אטרח לפתוח

את הקישור אפילו. מהסיבה הפשוטה שהטבח בעזה / רמאללה / שכם / רפיח / טול כרם / אלבורייג' / בלאטה נ מ א ס ל י !!! נמאס לי להיות אחראית לטבח הזה, טבח יומיומי הרסני, טבח שמקבל גושפנקא על ידי חולירות, לחולירות אחרים. כל מיני יצורים שמתיימרים להיות אנושיים כשיהודי נפגע ב X מקום, אבל כשערבי נפגע ב Y מקום - דמו מותר. היום בו כל זה ייפסק נראה לי חלום באספמיה, כי צד X חושב מתי לעזאזל יפסיקו עם הקסאמים וצד Y חושב מתי לעזאזל יפסיקו עם הטבח... ושניהם ממשיכים להשמיד / להרוס בו זמנית. כל כך מטומטמים וריקים שכלית / רגשית ... ממש סרט אימים עם סוף עוד יותר רע מתחילתו ואמצעו. ואת כל המנהיגים למיניהם, הייתי מכניסה לתוך סירה קטנה ולוחצת ושולחת איי שם לים הכחול. כל סרטון או קליפ שיעלה לדיון , כל בדיחה לא ראויה וכל X דיון שיעלו אינם רלוונטים, כי כל עוד רק מדברים על ז ה - ז ה לא נפתר !!! סלימה

fifanowftw

New member
טבח?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"טבח הוא רצח המוני ישיר ומכוון, בייחוד של אזרחים לא לוחמים, או אלו שאין ביכולתם להתגונן כראוי." זה טבח???? כמה נהרגו ביומיים האחרונים בעזה?? אפילו לא 50 איש. זה לא טבח! רובם היו מחבלים שניסו לפגוע בישראל. סלימה, את קיצונית, וכדאי שתפסיקי עם דעותייך. זה לא יוביל אותך לשום מקום

אתה מסכן אבל אני לא מרחמת עליך

ואם איכפת לי מאדם אחד וזה אומר שאני קיצונית אז ברוך שעשני כזו. גם אדם אחד [כמו בני משפחת אמן שנרצחו באכזריות , אז בנסיעה במונית], כשנרצחים, זה טבח. [גם רצח של חמאסניקים / ג'יהאדניקים / או פתחניקים , מלמעלה , מהאוויר, זה טבח.] זה לא שהחיילים נלחמים איתם כבכל מלחמה.. הם פשוט טווחים.. ומי שנפגע - נפגע. זה שאתה לא יודע את כל העובדות [והן גם לא מעניינות אותך , אני לא אשמה] אבל עצם העובדה שבמקום לב יש לך אבן או גוש קרח, לא אומר שאהפוך אני לאחרת מכפי שאני. ישתבח שמו יום יום שבראני כפי שאני. ואי אפשר לכתוב את המילה טבח ולידה להדביק אייקון צוחק. תכבד את עצמך לפחות. מוקיון.

פשוט תלמדי הגדרת המילה טבח

האמת ראיתי הוא כבר אמר לך והביא את ההגדרה לטבח..אבל כנראה שאת לא רוצה להבין ואוהבת להשתמש במטרה הזו לדמגוגיה זולה - ז זה אגב הרבה יותר חמור מלשים אייקון צוחק אחרי המילה הזו.

את ../images/Emo191.gif כי את מאשימה בדברים שלא היו ולא

ניבראו ואז בטרחת בלי להתמודד עם טענות אינטלגנטיות כי לך כנראה אין שום אינטליגנציה אחרת היית מתמודד עם מה שאת התחלת!

אי אפשר לרצוח מחבל, מחבל הוא לא בן אדם

אפשר להרוג אותו, לחסל אותו, לאייד אותו, לשרוף אותו, אך לא לרצוח אותו. לא כל הרג הוא רצח. לא כל רצח הוא טבח. אין שום קשר, שום קשר בין דרך חיסול המחבלים למושג טבח. יש לך בעיה בסיסית בהבנת מושגים, ככה זה כאשר כל דבר הוא כל כך דרמטי ומוגזם עד לרמה גרוטסקית... חיסול הוא לחימה, לחימה פנים מול פנים בתוך עזה זו לא לחימה, זה טימטום, למה לעזעל שישראל/חיילי צה"ל ירצו לסכן את החיים היקרים שלהם כאשר הם נלחמים בזבל וכאשר הם יכולים להמנע מזה? מה הטעם ב""מוסריות"" הזו אם אותו חייל ימות? מה האינטרס שלו למות? הא? מי שלא יודע את העובדות זו את אבלך מה זה משנה העיקר להגיד "טבח"..."רצח"...אולי אפילו "טיהור אתני", שישמע כמה שיותר חמור ופרובוקטיבי.

fifanowftw

New member
מוקיון

תקראי לאבא שלך. אני צוחק כי את לא יודעת מהי משמעות המילה טבח. החמאסניקים החברים שלך, הם מחבלים, הם ירצחו ילד יהודי מבלי למצמץ. וכמה נהרגו בשלושה ימים האחרונים בעזה? 20 איש? זה טבח זה? טבח זה כמה אלפים טובים....לא כמה מחבלים.

NELLY

New member
../images/Emo12.gifלהרוג חמסניקים וטרוריסטים זה טבח???

''''' גם רצח של חמאסניקים / ג'יהאדניקים / או פתחניקים , מלמעלה , מהאוויר, זה טבח.] זה לא שהחיילים נלחמים איתם כבכל מלחמה.. הם פשוט טווחים.. ומי שנפגע - נפגע'''''' רגע את יכולה להסביר לי איך זה נקרא בדיוק מה שהם עושים עם הקסמים והקטיושות ועם הפיגועים שהיו עושים באוטובוסים ובבתי מלון (ערב פסח אם זכור לך) זה לא טבח??? זה לא ''מי שנפגע נפגע''??? ' אהה סליחה הם כיוונו בעצם וזה לא היה מהאוויר!

גידעון1

New member
אני קורא את מה שאת כותבת ואני לא מצליח

למצא את ההגיון למרות שאני באמת מנסה. טבח זה הניסיונות של ארגוני הטרור.. (אה סליחה לוחמי חופש) לחסל כמה שיותר את אזרחי ישראל בשדרות. ישראל לעומת זאת מתמקדת בטרוריסטים.. נו שוב התבלבלתי, התכוונתי כמובן ללוחמי חופש. אז כאמור ישראל מתמקדת בחיסול לוחמי חופש שרוצים לפגוע במדינת ישראל ואזרחיה וזה סופר לגיטימי. בשנת 2007 מתוך כל החיסולים שנעשו נהרגו רק 2% אזרחים כלומר יש 98% חיסול נקי של טרוריסטים. בהחלט מכובד ובהחלט מצביע על מוסריות גבוהה בצהל של להוציא את האוכלוסיה האזרחית מקו האש וזאת למרות ההתבצרות העמוקה של ארגוני הטרור באוכלוסיה הפלסטינית. אני לא הבנתי למה חייל צהל צריך להיכנס לשם כדי לפגוע בטרוריסטים שבאים להרוג אותנו אם יש לנו את האופציה האוירית? המחבל רוצה להרוג אותנו וזה ברור. ברגע שזה ברור כל האמצעים כשרים. אם הוא לא היה רוצה להרוג אותנו אז מן הסתם הוא לא היה מהווה מטרה לחיסול מצידו של צהל. בקשה לי אלייך. אם חס וחלילה מישהו יפגע במשפחתך אז לכי תעצרי בעצמך את הפוגע שהרי אז הוא יוכל להילחם בך ואת תוכלי להילחם בו וזה לפי מה שהבנתי ממך הכי צודק לעשות לא? אם תקראי למשטרה זה לא יהיה הוגן כי הפוגע הוא רק אחד וכוחות המשטרה הם רבים מאוד ואז זה לא שהמשטרה תלחם לעצור אותו אלא הם פשוט יעצרו אותו.

גידעון1

New member
נפש אוריינטלית לאן נעלמת?

פתאום אין לך מילים כד להגן על עמדותייך ההזויות?

ברור שלא תפתחי, הכי נוח להתעלם מהמציאות

ולהתמקד רק במה שנוח לראות, כמובן, ללא קונטקסט. אין טבח בעזה/רמאללה/שכם/רפיח/טול כרם/אלבורייג'/בלטה - שום טבח, יש לחימה בטרור, להרוג עשות מאות ואלפי מחבלים זה אינו טבח, זו לחימה, זו הגנה עצמית, להרוג מתוך כוונה להרוג סתם ככה אזרחים תמימים, כאשר אין מלחמה באיזור - זה ורק זה זהו טבח, אבל מה, מה אני מבלבל אותך עם דקויות, קונטקסט, מציאות, אם אפשר לצרוח בדרמטיות מגוחכת ומתריסה "טבח", הכי קל ללכת לקיצוניות ורדיקליות וכנראה בחברה שלך שכל הרג בטעות הופך לרצח, כל הרג של יותר ממחבל 1 הופך לטבח וכל הפצצה של מחנה אימונים של החמאס הופך לטיהור אתני...העיקר מילים וביטויים כמה שיותר בומבסטים, דרמטים ופרובוקטיבים, ולעזעזל עם האמת. הטבח היחידי שנכון להיום קיים או לפחות מנסים לגרום לו לקרות הוא הוא הטבח שמנסים אירגוני הטרור הפלשתינים לעשות בתושבי שדרות, הנגב המערבי ואשקלון, עד היום, נכשלו, אבל לזה הם מכוונים, ירי על אוכלוסיה אזרחית כדי להרוכ גמה שיותר אזרחים - זה טבח. וכאשר זה יגמר, צה"ל יפסיק לחסל, בינתיים, אני מאחל לו להמשיך לחסל כמו שיותר חולרות, כמה שיותר מחבלים, פעילי חמאס, ג'יהאד איסלמי, ובכלל כל תומך שהאידאולגיה השטנית שלהם, והמספר בכלל לא משנה - טבח זה לא!, זו תרומה לאנושות, תרומה לאיכות הסביבה, הורדת מפלס הזבל באיזור, ואם יש אלפים כאלה אז אלפים ואם היו יותר...אז יותר!

mike00

New member
אני במקומך מפטר אותו.....טבח מסריח../images/Emo71.gif

למה שתקחי אחריות על הטבח
הזה?? טבח
הרסני ויומיומי,טבח
שמקבל גושפנקא על ידי חולירות.... וואלה נשמע כמו טבח
מעפן.......

גידעון1

New member
נפש אוריינטלית, איפה היית בתקופה שצהל הבליג?

כשצהל הבליג לא ראיתי אותך מגנה כאן את חמאס אך הנה כשצהל מגיב את מתבכיינת. איפה היית כשצהל הבליג והג'יאהד תקף את שדרות? את חתיכת אישה צבועה שמגיבה רק כשנוח לה וכשהאינטרסים שלך נפגעים.

למעלה