בוקר מגעיל

THE WIZARD 55

New member
כן כן, אתם עוד תראו בסוף.

הגיע אליי מידע פנימי
ואני לא צוחקת, איפה הוא חי?כמה כסף יש לו? הכל קונספירציה של ארה"ב..

mike00

New member
את מדברת שטויות.....אם לא ירדן הוא היה מחוסל

כבר מזמן.......ישראל לא היתה יוצאת למבצע חיסול כזה אם הוא היה משת"פ....... למה את חושבת שהוא משת"פ??תני סיבה טובה....

מי אמר

שלישראל מעניין הם הוא עובד עם ארצות הברית או לא ואם הוא לא היה עובד ירדן לא הייתה מגינה עליו וכל מדינות הערב ככה אני מכיר מישו מלוד רצח שוטר ברח מהארץ הגיע עד לקווית סיפר למישו שהוא רצח שוטר ישראלי כמו שכלום לא קרה החזירו אותו לארץ

THE WIZARD 55

New member
לא חושבת שיחסלו אותו.

תסמוך עליי, מידע פנימי
ואני אף פעם לא מדברת שטויות, רק דברי אלוהים חיים יוצאים לימהפה

mike00

New member
את בטוח קראת את הספר...

על כל שאלה תשובה,מאת יצחק לבנון....

mike00

New member
רק כדי שלא תהיה מבאוס.....

ליקטתי לך עוד כמה דברים טובים מהחדשות היום... 1.ליברמן: הערב אחליט אם לפרוש רה"מ ויו"ר ישראל ביתנו נפגשו על רקע איומיו של ליברמן לעזוב את הממשלה. ההערכה: ליברמן יפרוש 2.עזה:15 מחבלים נהרגו מאש צה"ל חילופי אש מתנהלים בין צה"ל לחוליות מחבלים בצפון הרצועה. אין נפגעים בקרב כוחות צה"ל 3.לבני תפעל לשחרור יאיר קליין. 4.חברו של המתנדב: נישאר פה, למרות הפיגוע. 5.נדחה ערעורו של נחום מנבר שופטי המחוזי החליטו כי מנבר ירצה את כל עונש המאסר שנגזר עליו.

THE WIZARD 55

New member
ליברמן יפרוש..

הוא לא אמר את זה כשבוש הגיע לארץ? כנראה שליברמן רק נובח..

זה כולו משחק

כמו ילד קטן ובכל העולם זה מצליח כי דווקא יש אינטרס להשאיר אותו הוא מודיע על פרישה אז מרצים אותו במה שהוא רוצה והוא נשאר

mike00

New member
אם הוא ישאר הפעם כל המצביעים שלו יעזבו אותו

המגזר הרוסי הוא הרבה יותר ימני מהצברים בארץ......הם לא יסלחו לו לעולם...

mike00

New member
מה זה כל מה שהוא רוצה?מה לדעתך הוא רוצה?

הוא רוצה להצליח בבחירות הבאות שמתוכננות ל-2010...... אם הוא נשאר בממשלה הבחירות הבאות יהיו האחרונות שלו בפוליטיקה הישראלית.... אם הוא יוצא הבחירות הבאות קרוב לוודאי יוקדמו לנובמבר השנה.....מדברים על בחירות כלליות ביחד עם הבחירות לרשויות המקומיות......יש יוזמה של סילבן שלום,נכון לעכשיו חסרה הסכמה של מפלגת העבודה,ובקר כבר הבטיח שאם בדו"ח וינוגרד יהיו מסקנות אישיות,ואולמרט יהיה "אשם" בתוצאות המלחמה,מפלגת העבודה תפרוש מהממשלה...

אתה יודע מה הזכרת לי עכשיו

פעם שהייתי בעבודה יצא לדפדף בעיתון חרדי לא זוכר את השם של העיתון יש לי את הכתבה כד היום כתבה על אנאפוליס כתוב בפירוש בתחילת הכתבה " לא כל העיתונים הצליחו לתרגם את מה שאמרו שמה ואנחנו הצלחנו להביא לכם אותה בתירגום הכי נכון שיש" הבעיה שהכתבה 100% שטויות קטעים נבחרים מהכתבה בוש : " אני לא רוצה להעלות את נושא השלום בין המדינות על שולחן הדיונים , ובכלל אני לא רוצה שיהיה שולחן דיונים רציתי רק שולחן עגול שכולם יראו את כולם" אולמרט : " אני יודע שאני לא אשאר בממשלה להרבה זמן , אולי לעוד 15 או 20 שנה " אבו מאזן : " העם הפליסטנאי הוא עם שלא היה קיים לפני 60 שנה , אנחנו הקמנו אותו ועכשיו כולם מאמינים שהוא קיים כאן הרבה שנים " שקראתי את הכתבה הרגשתי שמי שכותב הוא ילד בכיתה ו'

למעלה