הבית שלנו נראה כמו אדם שיכור אני קיבלתי את ההשראה לשם האמת אחרי שקראתי את זכרונותייה של גיישה (ספר מרתק) קיצר גם היא קראה לבית שלה הבית השיכור ושהיא ששאלו אותה למה היא תיארה את הבית שלה וזה דמה לבית שלי הבית שלי הבעיה שאחרי שקראתי לו ככה דוד שלי טיפל בו מבחוץ והוא כבר לא שיכור אבל נדבק לי השם הוא היה ישן כזה כל הקירות בחוץ כבר היו רואים את הבלוק עצמו כל הצבע התקלף וזה קיצר עכשיו נראה יותר טוב מה שאמרתי זה רק בחוץ לא בפנים בפנים אני חולה על הבית שלי
וגם מבחוץ כל המשפחה רוצה לעזוב את הבית ורק בגלל שאני מתעקש שהם יישארו הם נשארים הם אומרים לי אתה תתחתן ותצא מהבית ביום מן הימים אני אומר כן ו.. אז מה אתה צריך בבית אז אמרתי אני רוצה לראות שהבית נמצא במקומו ולבוא לבקר אותכם בו לראות בעוד 20 שנה שאני בגינה בבית השיכור עם כל האחים שליי חוגגים יחד את החגים אני רוצה כמו כולם שמסיבת הרווקים שלי תהיה בגינה של הבית למה כל השכונה עשתה שמה ואני לאא לקנות מהמכולת שקיבלה את השם לפי הבית שלנו (מכולת העץ --- יש עץ ענק באמצע הבית שלנו) מה אני אוהב את הבית הזה כל פינה קטנה בבית ישבה זיכרונות עמוקיםםםםם
את הובר(נשיא ארה''ב בשנות ה-20), שאמר(זה הוא אמר, אני לא טועה, נכון?) "מצאנו את הפתרון לעוני", ואחרי כמה זמן הגיע שנת 29, יום חמישי השחור, הבורסה נפלה והעולם נכנס למשבר שממנו יצא רק אחרי מלחמת העולם השנייה. מה שאני מנסה לומר-תמיד יהיו עניים.