בוקר מגעיל

אני אשאיר את זה לנקודת מחשבה שלך

למה התכוונתי באמת לא יודע אני זוכר שצחקתי וצחקתי על הכתבה ואז קרעתי את הדף מהעיתון והבאתי אותה הביתה (לא יודע איפה היא עכשיו ) קיצר אתה לא מרגיש קצת הגזמה בכמה דברים שכתבתי אתה לא חושב שהחרדים מגזימים במדינה הזאת

mike00

New member
אני חושב שהם מאוד מגזימים,אבל מה הקשר שלהם

למה שכתבתי?

mike00

New member
איך זה קשור לליברמן אני מבין,אבל מה

הקשר לדתיים??

הקטע שאולמרט אומר

גם ליברמן רוצה לזכות בבחירות אבל החרדים מאמינים והם מאמינים מאוד שאולמרט ישאר פה איזה 20 שנה יעני לפי אמונת המאמינים ליברמן צריך לפרוש ולא לחזור לשולחן של הכנסת

האמת לא טוב שליברמן יפרוש מהממשלה לבד

כי עדיין יש לו שם מעל 61 מנטדים.. וזה יהפוך את הממשלה ליותר שמאלנית ממה שהיא כבר עכשיו, עדיף לו לחכות (האמת הוא היה בכלל צריך הוא וחבריו אחרי דוח הביינים לפרוש - אבל עכשיו מאוחר מדי) לוינוגרד ושולמרט כמו תמיד יוציא לעצמו עוד יותר שם רע ויעשה עוד דברים מטומטמים..ובזמן הנכון לפרוש ולקחת איתו את לפחוס ש"ס

mike00

New member
בטח שטוב....לש"ס יהיה מאוד קשה להיות

גלגל ההצלה של אולמרט,במיוחד עם דיבורים על חלוקת ירושלים....

אתה יודע מה חסר לי בכתבה הזו?

איפה המשפחה של הילדה הזו? איך קרה שהיא מתה מקור?? איפה מי שייקח אחריות?

היא כולה בת 8.. חייב להיות לה מישהו

גם אם קרה מאז משהו להורים שלה, תמיד יש אפוטרופוס כלשהו.. לא ככה? בגיל כזה אי אפשר להטיל עליה את האחריות להסתדר עם הקור.

אוקיי, הנה התשובה

הילדה סבלה מעוד כמה "מחלות רקע", והוריה הם שהביאו אותה לבית החולים... |לינק|http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3494601,00.html|סלינק|

KingTino

New member
אין בושה למדינה

כמה הומלסים ש כבר במדינה , כמה ? לא יכלו לאסוף אותם לכל מני מקומות מהקור, כאלו זה היה עוצר את המדינה ואת הכלכלה שלה, פשוט בושה וחרפה למדינה מתוקנת כמו ישראל המקרים האללה בושהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טפו

איזה הומלס אני גר בבית ערבי ישן

אם קר בחוץ בבית של קר עוד יותר אם חם בחוץ בבית שלי חם עוד יותר אני יוצא החוצה כדי להתחמם

למעלה