היום היה יכול להיות לשני הכיוונים.ובדיוק באותה צורה מסמנים ספוילרים גם בפורום של אמריקן אידול.לא הייתי במכוון הורסת את המתח גם לא לעצמי למרות שאם אני רוצה אני יכולה לקבל ספוילרים מוקדם מאוד כמעט בשידור ישיר.
אני באבל רשמי!!!!! סנג'יה הלך! אני לא מאמינה! מצד שני לקישה לא יכלה ללכת.. אבל איך היא היייתה בשלישיה הסופית???... לא ראיתי את כל התוכנית כי היו פה אורחים וברחתי כמה פעמים לשניות למחשב;] ראיתי רק את ההכרזה של הסוףףףףף אני לא מאמינה שפיל הה' נשאר וסנג'יה הלך הבייתה=[ אני יודעת שאת לא מתה עליו אבל בכל זאת!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
סאנג'יה מזעזע! משתתפת בצערך אבל גם בשמחת אמריקה!! שונית... לא קוטבים משהו, קוטבים משהו... אז טגידי משהו, טגידי קי קימאת שחחטי מה זה רגש קמו שלימת אוטי...
כמו שאמרתי, בשינוי קליל, נו אופנססססס! קחי את זה בקלות כבר אמרתי שבגלגול הקודם הייתי ישו?? באמת שהוא מזעזע, אין לו קול יפה, הוא אפילו לא נראה טוב, ולפעמים ממש בא להביא לו כף שיתעורר ומילה למעצבי השיער שם... wtf?!?!?!!?
מתה על קאטרינה גם????? רואה קטרינה אסור אף פעם לוותר! כבר יש לך ים מעריצות! אנחנו נבוא עם השלטים "קטרינה תתשישי אותנו יחד עם המתששששששששששששן הרשמי!!!" [אל תהרגי אותי בבקשה אני צעירה ורוצה.. טוב עזבו]