בוקר נפלא, ג'קו, מאיה ורפאל, בידיעות אחרונות

L e e e e e

New member
את חייבת להפסיק עם הספויילרים האלו!

לי אין את התמונה הספציפית הזו שבידיעות, אבל יש מלא תמונות "מהאזור".

שונית 7

New member
א.לא נתתי פירוט ורותמוש בד"כ כן מבקשת ממני.!

ב.אין לי שום בעיה שתמחקו את ההודעה שלי אצלכם,למרות שלא אמרתי בעצם כלום!

שונית 7

New member
מצטערת על הרצינות אבל בלי לפרט הרבה ספוילר

היום היה יכול להיות לשני הכיוונים.ובדיוק באותה צורה מסמנים ספוילרים גם בפורום של אמריקן אידול.לא הייתי במכוון הורסת את המתח גם לא לעצמי למרות שאם אני רוצה אני יכולה לקבל ספוילרים מוקדם מאוד כמעט בשידור ישיר.

rootteem1

New member
יואו שוניתושששששששששששש

אני באבל רשמי!!!!! סנג'יה הלך! אני לא מאמינה! מצד שני לקישה לא יכלה ללכת.. אבל איך היא היייתה בשלישיה הסופית???... לא ראיתי את כל התוכנית כי היו פה אורחים וברחתי כמה פעמים לשניות למחשב;] ראיתי רק את ההכרזה של הסוףףףףף אני לא מאמינה שפיל הה' נשאר וסנג'יה הלך הבייתה=[ אני יודעת שאת לא מתה עליו אבל בכל זאת!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

a d i d a s 2 1

New member
וואו, רותם, נו אינסולט...

סאנג'יה מזעזע! משתתפת בצערך אבל גם בשמחת אמריקה!! שונית... לא קוטבים משהו, קוטבים משהו... אז טגידי משהו, טגידי קי קימאת שחחטי מה זה רגש קמו שלימת אוטי...

rootteem1

New member
את מתה ילדההההההההההההההההה

נשבעת לך אין לך מושג מה התחלת מלחמת עולם שלישית!!!! דידה לצליבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a d i d a s 2 1

New member
אויש כפרההה

כמו שאמרתי, בשינוי קליל, נו אופנססססס! קחי את זה בקלות כבר אמרתי שבגלגול הקודם הייתי ישו?? :) באמת שהוא מזעזע, אין לו קול יפה, הוא אפילו לא נראה טוב, ולפעמים ממש בא להביא לו כף שיתעורר ומילה למעצבי השיער שם... wtf?!?!?!!?

Karina85

New member
דבר אחד טוב לפחות אפשר לומר על עדי...

היא אוהבת את הדורז... (אני פשוט שומעת אותם עכשיו חחח)

rootteem1

New member
לא סותר שהיא מתה מבחינתי

קטרינה אהובתי אני פשוט מתה עליך כ"כככ תודה רבה!!!!!!!!

a d i d a s 2 1

New member
אינסוף מתים מרב פנאטים אףאחד

כבר לא בורחחח :) פעם גם אמא שלי אמרה את זה אבל התחרטה חחחחח

rootteem1

New member
אה ולא ידעתי שאמא שלך שתחייה

מתה על קאטרינה גם????? רואה קטרינה אסור אף פעם לוותר! כבר יש לך ים מעריצות! אנחנו נבוא עם השלטים "קטרינה תתשישי אותנו יחד עם המתששששששששששששן הרשמי!!!" [אל תהרגי אותי בבקשה אני צעירה ורוצה.. טוב עזבו;)]

rootteem1

New member
יותר נכון

תרוששי אותנו!!!!!!!! מקניית ה
טוב לא אמרתי כלום!

Karina85

New member
מה את לא???

נראה לי שמישהי מהפורום אמרה לי שאת והיא אוהבות את הדורז... כנראה זו הייתה שגגה... אבל הם טובים... מאוד טובים...

למעלה