בוקר נפלא, ג'קו, מאיה ורפאל, בידיעות אחרונות

Karina85

New member
אל דאגה... ../images/Emo6.gif

אני מבינה אותך באמצעות טלפתיית נשמה...

שונית 7

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gifקרינוש או רותמוש תעשו לי טובה ...

תחפשו את ההודעה של קולנוע ותתנו לה פליז לינק לרישמי...היא ביקשה ואני לא יודעת להעלות לינקים! סורי!

rootteem1

New member
אני סופית עוזרת את הפורום

ועוברת לפורום הדימיוני של סנג'יה! ודי היא לקחה שיר של קרי..? הכי לא לקישה! איפה לקישה ואיפה קאנטרי???????? קרי מדהימה ואני מתה עליה כ"ככככככככ בו גם מדהים! הוא רוקר אמיתי! ממש מוכשר! והקליפ שהוא הוציא לפני זמן די רב לסינגל שלו ממש ממש מקצועי ויפה!

שונית 7

New member
אבל חברה שלי אמרה לי שהדיסק לא נמכר כל כך טוב

כי ניקו אותו מכל הסקסיות שהיתה לו בתכנית ,,אבל עכשיו קראתי בפורום של אידל שהוא הוציא סינגל שיככב בסרט אז יהיה טוב! ואת קנסי את לא זוכרת?

rootteem1

New member
הכוונה לבו?

חח מן הסתם.. כן הדיסק לא נמכר טוב, להפך מקרי.. עדיין כל החניויות דיסקים בניו יורק מפוצצות בדיסק שלה.. ועדיין קונים=] הצליחה לא רע הבלונדה הקטנה.. וקנסי אממ נשמע לי מוכר אבל אני לא בדיוק זוכרת. קטרינה אם את קוראת יואו את לא מבינה האיסי כל הזמן יוצא לי לבד!!! אז סורי שזה לא סיים לשלוח.. אני אנסה לעלות לינק כי בטח עוד יבקשו ממני לראות את התמונות.. אבל שתדעי שאלו רק שלושים עמודים של תמונות מאורלנדו ומבאפלו חוץ מהתמונות הראשונות בסנטל פארק כי הן היו על כרטיס אחר, אני אעשה מצגת חדשה על ניו יורק כי יש יותר מידי תמונות מניו יורק חח..

שונית 7

New member
התכוונתי קונסי...כינוי חיבה לאחד שקראו לו

קונסטנטין מרולס שהוא ובו התחרו בתכנית על תקן הרוקר.הוא היה חמוד לגמרי וסקסי ובאופן מפתיע הודח במקום ה-6 לטובת סקוט אחד נדמה לי תואם סנג'יה שהיה צריך גם הוא לעוף הרבה קודם. הקונסי הזה למד באותו בי"ס לאמנויות שלמדה קתרין מהעונה הקודמת ובאמת מצא את הנישה שלו ומשחק בברודווי.

rootteem1

New member
אוי אני זוכרת אותו

הוא אף כמה תוכניות לאחר שהם עברו לבמה הגדולה וצימצמו את הנבחרת.. הוא היה סקסי ברמות ורוקר אמיתי! היו הימורים עליו שיקח את הגמר, הם היו גם ממש מוצדקים לטעמי.. מה שמוכיח שהדעה של הקהל לפעמים יכולה להווה בעייה גדולה=[ ממצד שני בגלל שהוא לא עלה לשלבים הסופיים נותרו לנו בו וקרי המדהימה=] והוא משחק בברודווי באמת? את יודעת במקרה איפה? את האמת שכשהגעתי לברודווי לא עשיתי לפני סריקה על ההצגות אבל בסוף הלכנו למין מחזמר שקוראים לו forbidden Broadway"" זה אוף ברודווי כי קנינו את הכרטיסים במקום בטיים סקואר.. וזו הצגה שיורדת על כל הופעות הברודווי הגדולות.. מה שמדהים במחזה שכמעט 90 מהזמן ישנם שירים וכל שחקן בנוסף לכך שהוא ממש שחקן טוב הוא גם זמר ענק! ואני יודעת שאני לא מומחית אבל זו לא אני אומרת! והיה ממש hilarious!!!

שונית 7

New member
הוא היה מקסים והחתימו אפילו עצומה שהוא יחזור

אבל לא עזר להם!היה שם איזה סקקוט אחד שסיימון וכולם היו מתיםלהעיף והוא עבר אתקונסי ועלה למקום 5! בעיקרון השלישיה לגמר הייתה צריכה להיות :בו קונסי וקרי ובסוף זכתה ונזל במקום שלישי,היא היתה די נחמדה אבל עובדה שלא נהיה ממנה משהו.בקשר להצגות אני לא זוכרת,ידעתי פעם אבל אני אשאל את החברה שלי,היא הייתה בשתיהם.

rootteem1

New member
טוב יש לי דיליים סורי!!!!!!!!

אני לא זוכרת ממש סקוט.. אני צריכה עזרה בלהיזכר.. יש לך תמונה שלו אולי? אני זוכרת שאת העונה הזו ראיתי במיוחד בהתחלה ובסוף וכמה תוכניות חשובות פיספסתי אבל אני זוכרת את רוב המתמודדים בפנים.. אני לא טובה בשמות בעע.. ודי שתי הצגות? מאוד יפה להגיע מאיידל לברודווי.. הוא גם התחיל בסה"כ והוא ימשיך בטח ויגיע רחוק..

שונית 7

New member
סקוט לא נראה../images/Emo13.gifהוא פשוט עלה ועלה עד למקום

ה-5 על חשבון קונסי אפילו ואין לי מושג מי הצביע עבורו!הוא היה שמנמן עם מראה רגיל כזה,שום דבר לספר,ועונה שעברה היה את צ'קן ליטל ....לא זוכרת את שמו ,אבל זה הכינוי שהדביקו לו .ילד בן 17 ממושקף,חנון כזה שהתגובות שלו נהיו תוקפניות מתכנית לתכנית ,כי סיימון נהנה להתעלל בו. וד"א התוכנית קנטרי האחרונה תשודר היום ב-19:30 היו כמה הופעות ששווה לראות.

rootteem1

New member
אני חייבת לזוז

אבל תכתבי לי במסר ואני אקרא יותר מאוחר ביוש=]

למעלה