בוקר נפלא, ג'קו, מאיה ורפאל, בידיעות אחרונות

a d i d a s 2 1

New member
ככה, לפעמים... לא משתגעת..

נחמדים... סתם לא הבנתי מאיפה הבאת את זה אהההה ויש הרבהה דברים טובים לומר עליי לא רק דבר אחד לפחות:)

Karina85

New member
כשהשתמשתי במילה לפחות התכוונתי ש...

יש עוד דברים

a d i d a s 2 1

New member
את בסדר את

כמה מילים לבנות הפורום רותם... "את סתם עושת ת'עצמך, אני יודע שאתה מתה עעעעעעעלי" שון ויאנה.... חלמתי עליכם בחלום שלייייייי

rootteem1

New member
כפרה לא ידעתי ששון ויאנה הן בנים?????????

את יודעת שאני צינית אבל אני לא אוהבת אותך יותר=[ זה התחלי בבת ים ונגמר פה! אבל כל זה יסלח אם תבואי לרחובות! את באה? תבואי! תבואי! למרות שאת לא יכולה לבוא תבואי נו דידה אל תהיי חמרה מנומשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצלחתי כמעט סופית להשיג כמה חברות שיבואו איתי לרחובות=] טוב טוב אבל עכשיו ברצינות תקשיבי אחת שעושה פיפי בעמידה [סליחה מראש לאורחים הרגישים] לגבי סנג'יה, הוא ממש חמוד וחתיך והורס וממיס ושר מקסים, אני מבינה שזה הזמן שלו ללכת כי ישנם אנשים אחרים עם קול יותר גדול משלו ואני שמחה בשבילו שהוא הגיע לכזה שלב! הוא לא אמריקן איידל אבל אולי מין סוג של כוכב נולד, הוא בטוח יתפתח למשחק בסדרות נעורים וכו'.. קיצר אני לא באמת התכוונתי את יודעת אבל דידושקה כפרה שלי תשמרי את ההערות החמריות שלך לחמרים מנומשים=] אוהבתך ואת כל החמרים בעולם!!!

שונית 7

New member
רותםםם זה אומר שאת כועסת גם עלי???../images/Emo140.gif

כי אם כן אז.....אני
את סנג'יה
רק אל תכעסי!!! האמת היא שזה תעלול קבוע של ההפקה שלהם! הם מקפיצים קדימה מישהו לא מנוסה ואז סיימון הופך אותו לנלעג ע"י הערות מרושעות והוא כקונטרה מגיב בהתנהגות קצת בלתי נסבלת כי לא נעים להיות מטרה לחיצים!

rootteem1

New member
מה פתאום לא כועסת על אף אחת

באמת נראה לכן שאני אכאס עליכן משום שאתן לא מחבבות מישהו שאני כן? חוץ מג'קו זה בחיים לא יקרה! ואני קופצת להגיב לך למטה...

שונית 7

New member
אז קבלי השוואה מחמיאה:

בשנה שעברה זכה טיילור היקס שאני אהבתי מאוד וכריס דוהטרי...רוקר עכשווי שהודח במקום ה-4 ,וגם אותו די אהבתי והוא הספיק למכור מהדיסק שלו יותר מכל האידולים ביחד(ולא מזמן אם את זוכרת איזה שהוא כתב השווה את כריס לג'קו מבחינת ההצלחה שתהיה לו) והיו גם בו וקונסטנטין רוקרים מעולים.....שאהבתי מאוד. אבל.....מה שאני חושבת על ג'קו....שהוא עולה על ארבעתם! ואמרתי את זה מזמן! את קרי לא החשבתי כי היא מצליחה בסגנון אחר לגמרי!...אז ככה שלגבי ג'קו...בטוח אין לנו מחלוקת

rootteem1

New member
כריס זה הקירח נכון?

ששר it's not over אני מקווה שאני לא טועה וזה כריס, אני כמעט בטוחה אבל לא במאה אחוז.. אני מתה על השיר הזה!!! כל אמריקה שמעתי אותו בלופים כל הזמן כל הזמן ברדיו! במיוחד באורלנדו כי השיר בדיוק יצא בערך באותו הזמן שהיינו שם.. הקליפ גם יפה=] בכל מקרה הוא מאוד מצליח ודווקא בשנה שעברה נראה לי הוא היה בTRL אני לא זוכרת בדיוק מה הוא עשה שם חח אבל ראיינו אותו לאחר שהוא הודח או משו כזה.. ברור שג'קו עולה על כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ג'קו הוא ג'קו! קרי היא גם בת.. קשה להשוות...זה כמעט בלתי אפשרי להשוות זמר לזמרת... יש כ"כ דברים שונים בכל אחד... ולגבי הסעיף האחרון נראה לי שבגלל זה אנחנו נמצאות פה=]

שונית 7

New member
כן הקירח והוא מצליח בגדול עכשיו! והשיר שלו

HOME משודר כשמתמודד נוסף הולך הבייתה לעומת שנה שעברה שטחנו את BAD DAY

שונית 7

New member
דידה!!!

כותבים קוטבים,משהו מישהו,מה זה משנה???? העיקר שעם הרגש לא עושים טעויות

a d i d a s 2 1

New member
עאלק לא עושים טעויות

כיבינימאט אני חייבת עזרה דחופההההה חח המצב שלי לא טובבבבבבב לילה טובבבב

שונית 7

New member
רותמוש עד עכשיו לא הבנתי:

איך את יכולה לאהוב את הסנג'ינה
הזה ואת ג'קוש בעת ובעונה אחת???? אם בארזות נופלות שלהבות מה יגידו וכו" אני מודה שהוא נראה חמוד בהתחלה כשהיה באודישנים עם אחותו אבל אולי גם סיימון עזר להמאיס אותו עלי,אני מודה אבל עם השירה החלשה וההופעות המשונות ++++התסרוקות המשונות הוא עשה את העבודה יפה מאוד בעצמו!!! לגבי לקישה ,קורה לה משהו דומה למה שקרה למנדיסה בעונה שעברה :היא לא!!!! קנטרי וגם לא יודעת לבחור שיר כזה; היא לקחה שיר של קרי מהדיסק והרסה אותו! מלינדה הייתה מעולה וגם ג'ורדןולמרבה ההתעה פיל שר קנטרי ממש די טוב ושאר לא היו טובים הפעם כולל בלייק מבינתי.

Karina85

New member
אמממ

1. איך אני אוהבת את קרי! לא ידעתי שיש לה דיסק!!! 2. אני גם לא אוהבת את סנג'יה אבל יאמר לזכותו שהוא שר את YOU REALLY GOT ME 3. פיל - יאמר לזכותו ששר את SHE'S NOT THERE

שונית 7

New member
את כזאת קולית ילדה:איזה יופי של טעם,נדמה לי

שקלי מוציאה או הוציאה כבר דיסק שני .הדיסק הראשון לא הטריח את עצמו להגיע לארץ
לפחות לא לחנויות.אלי הוא הגיע כמתנת יומולדת שנה שעברה. אני לא יודעת אם ראית את עונה 4 אבל היה לה מתחרה רציני בו בייס..רוקר מדליק ועוד רוקר חמוד שנשר במקום ה-6

למעלה