בוקר-ערב-שישי-שבת

סאני2

New member
בוקר צח בוקר זח

אתמול היינו ביום הולדת שנערכה בטרמפולינה באם המושבות הבנות נהנו (שכחו שיש להם הורים). למרות שכל הזמן שמרנו עליהם מדריסות של ילדים גדולים יותר. היה נחמד אפילו אני לא התאפקתי ונכנסתי איתן לבריכת הכדורים (ילדות קשה). שבוע נפלא לכולם.

נעמיא

New member
מה בסוף נגמר עם הקיר המפורסם???

בסוף פירזלת אותו?
סתם....יעד פירזול בטח בגלל השולחן הישן שחידשת....זוכרת,אה????

שי99

New member
../images/Emo25.gif

הקיר בצבע חומוס (ככה קוראים לזה). זה מעין אפרפר/ורדרד.סגלגל. נשמע מזעזע... אבל נראה אחלה. השולחן עבודה שלי, שקניתי (בנגריה ליד יעד) - רציתי להגביה אותו קצת אז קניתי לו גלגלים ביעד. באותה הזדמנות קניתי ידיות והחלפתי בחצי בית. קטן עליי... השולחן שאת מדברת עליו (לסלון, שגם אותו קניתי שבוע שעבר) היה אורן בהיר ולכן שימנתי בצבע כהה יותר (יצא מדהים). עכשיו אני מסדרת לי את חדר העבודה שלי (מסדרת=צובעת
)... ונהיית מאושרת מרגע לרגע...תגידי - יש לזה פועל? אולי מתאשרת?!? (למה מתעשרת כן, ומתאשרת לא, בעצם?) עזבי- התחרפנתי סופית
ברור שיש לי תרגיל רצחני לעשות למחר בדטאקאד... ופשוט אין לי כוח. שוב הלך הלילה!
לזוכרת...

נעמיא

New member
../images/Emo13.gif נראה לי הקירות אצלכם קיבלו עיבו

עיבוי רציני של שכבות צבע
הבית ממש ממ"ד

נעמיא

New member
../images/Emo62.gifשימו לב:

זוג אחרי החתונה מתפשטים להכנס למיטה, הבעל מושיט לאשתו את המכנסיים שלו ואומר לה: תלבשי את זה. האשה לובשת את המכנסיים שגדולים עליה פי שתים ואומרת לבעלה: אני לא יכולה ללבוש את המכנסיים שלך. יפה, אומר הבעל ותמיד תזכרי מי לובש את המכנסיים בבית. האשה מורידה את התחתונים ואומרת לבעלה: תמדוד!, הבעל צוחק ואומר לה שזה קטן עליו. האשה מבקשת "תמדוד בכל זאת", הבעל מנסה וזה בקושי מגיע לו עד הברכיים ואז הוא אומר לאשתו" אני לא , יכול להכנס לתחתונים שלך" יפה, אומרת האשה וככה זה ישאר עד שתשנה את הגישה שלך.

שרון123

New member
צהריים טובים

דודו ואני היינו בסופ"ש במלון דן אכדיה בהרצליה. היה פשוט מושלם. שקד וגיא עדיין חולים בבית. אה וביום שישי אפילו הספקנו לפגוש את גלית ומירב לכמה דקות בבית הקפה בשוהם. היה קצר אבל מאד נחמד. מירב ממש נהניתי להכיר אותך, וגלית אותך אני תמיד שמחה לפגוש
בסוף לקחתי בסיפריה את שבועת רחל.

נעמיא

New member
וואלה!!!!../images/Emo47.gifאיזה כייף!!!!!

והחלמה מהירה לשקד וגיא. הם היו חולים גם בסו"ש????

mirisss

New member
../images/Emo186.gifצהריים טובים לכולם

איזה בלגאן היה היום בגלל השביתה, אצלינו בסוף לא הייתה שביתה אז היה לחץ ענקי בשעה 08:00 בבוקר, קיבלתי על הראש בעבודה מכיוון שכמעט כל יום אני מאחרת לפחות היום היה תירוץ טוב,
, שרון יופי שנהנת ומקווה שגיא ושקד מרגישים כבר יותר טוב, מרגיז שהחורף שוב חזר אוףףףףףף, מקווה שבהמשך השבוע נראה יותר את ה,
, שבוע טוב לכולם, והמשך יום נעים, מירי.

שרון123

New member
כן נעמי

הם חולים כבר מיום חמישי. חום וצינון. שקד אוכל כמעט רק חלב מבקבוק, מאד לא אופייני לו, וגם המצב רוח לא משהו. אבל ניראה לי שאנחנו כבר בסוף המחלה.

למעלה