בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

משטרת בעלי חיים. זה מה שצריך בארץ,

בלי שום קשר לתוכנית. יותר מדי אכזריות נגד בעלי חיים. זוועה.

נעמה8080

New member
כואב הלב!

רק מלשמוע על זה ממש כואב הלב, אז לראות מזעזע שאין לתאר!

כל הזמן-אוויר שהעניקו להם היה כיסוי תחת גדול

של ההפקה. הרגשתי מבוכה עבור החתולים והכלבים בזמן שאתי הסתבכה בשקרים של עצמה.רואים שאפילו היא לא האמינה במשפטים שיוצאים לה מפה. ובן? התנסח כמו שעוזר פרלמנטרי לשעבר מתנסח שהוא צריך לנקות את החרא שהפוליטיקאי שלו עושה. גם הוא וגם היא לא היו אמינים בשיט.

אז מה את בעצם חושבת שהיא דיברה אמת בשידור?

אני לא חושב ככה בכלל. ברור שהסיפור שלה מפוברק מיסודו,איפה הסוף שלו ואיפה ההתחלה,אין לי מושג.

נעמה8080

New member
לדעתי, ממה שלמדתי להכיר את אתי, היא שיקרה

בשידור! זה היה כל כך שקוף ומביך!

Lichy7

New member
לדעתי הסיפור שקרי

ונועד כדי להשתלב בשיחה, ויותר מזה כדי להצחיק- אתי ללא ספק עושה לא מעט מאמצים כדי להתבלט בקטע הזה. באיזשהו אופן היא מרגישה שזו דרך מצוינת לגרום לאחרים לאהוב אותה (זה, ומחמאות בלתי פוסקות) ההתנצלות לעומת זאת הייתה כנה. נראה שהבינה מה חומרת הסיפור והשלכותיו האפשריות. שפת הגוף שלה, עם כל הגמגומים, שידרה לי דווקא כנות

Lichy7

New member
צריך לעשות הפרדה

עילגות זה משהו שמאפיין את אתי ואין הרבה מה לעשות בנידון. השפה של קלוקלת לחלוטין. זה כמובן לרגע לא אומר שאדם עילג לא יכול להיות כן.. ועד שאני סוף סוף מזהה את אצל אתי נימה של כנות, זה ראוי לציון

נעמה8080

New member
ממש לא מזהה ממנה כנות

כשהיא דיברה עם דניאל בשישי בערב זה היה סטנדאפ בשבילי. רק צחקתי מכמות השקרים והצביעות וכל הזמן שאלתי את עצמי, איך יכול להיות שיש בן אדם שמשקר רוב שעות היממה?! זה לא קשה?! אני לא מסוגלת לשקר דקה, איזה דקה, שניה! ואז שאלתי את עצמי, האם היא מודעת לשקרים שלה או שזאת מחלה ושהיא מאמינה לעצמה, ואני עדיין שואלת.

Lichy7

New member
מיתומניה..

זה אגב מאפיין את ליז הרבה יותר מאשר את אתי. אתי לעומתה מודעת לכל שקר שהיא מוציאה מפיה, ועושה זאת אך ורק מחוסר בטחון ורצון להיות אהובה, כך שאצלה לא מדובר בהפרעה אלא פשוט בנטייה לשקר מתוך מטרה ברורה. ושוב, השקרים אצל אתי לא בולטים כמו שבולטת הצביעות שלה והנטייה להחמיא כחלק בלתי נפרד מניהול שיחה אצלה

נעמה8080

New member
לי היא לא שידרה כנות

בשביל להשתלב בשיחה היא מספרת סיפור כזה מזעזע?!!!! ודווקא על מלחמת המפרץ?! פתאום חשבה על זה בשניה אחת?! לא חושבים מיד על מלחמת המפרץ ועל המזרקים בשניה, אם היתה ממציאה היא יכלה לספר סיפור אחר שקרי, אבל כנראה שהסיפור הזה עם המזרק הוא אמיתי! איך אפשר לספר סיפור מזעזע על התעללות בבעלי חיים?! אני בוכה שאני שומעת על דברים כאלה! איך אפשר, איך?! אז עוד לספר בגאווה שהיא עשתה את זה?!!!! איך?!

רינתי77

Active member
אתי וכנות במשפט אחד זה כבר בעייתי..

אז לא רק שהיא לא שידרה כנות (מה שהיה יכול להפיל אותי על התחת, אם היה קורה, ואולי אף הייתי נזקקת לטיפול לנפגעי הלם..), יש את העניין שלעניות דעתי אין לאתי את הדמיון הדרוש להמציא כזה סיפור. לא סביר שאם זה לא קרה איתה באמת, היה לה את השכל לזכור את המזרק..

רינתי77

Active member
אבל צריך לזכור את הסיפורים וגם להשתמש בהם

בזמן הנכון..ואת זה אני לא רואה את אתי מסוגלת לעשות.

Lichy7

New member
תופתעי לגלות

מה אדם חסר בטחון עשוי לעשות כדי להתקבל ולהשתלב.. רק בתוכנית הזו ראית לא מעט מקרים, היו שם שהמציאו סיפורים חמורים הרבה יותר מזה. במציאות נתקלתי בדברים לא פחות תמוהים. בכל אופן מדובר בדעה אישית שלי לפיה הסיפור מקורו בהמצאה, אך ההתנצלות הייתה כנה. אפשר שאני טועה, ואפשר שמדובר במשאלת לב למצוא בכל זאת שבריר של כנות אצלה

רינתי77

Active member
אבל לא הייתה שם התנצלות! מה שהיה שם

אלו קריאות מגומגמות לקהל לא לפגוע בבעלי חיים. אף אחד מהם, לא אתי ולא בן, לא הודה בדבר. מה שהם כן עשו זה לנסות להרחיק את עצמם בכל כוחם מהמעשים שהם סיפרו שעשו, כשלצערם שכחו שיש מי ששומע ומקליט.

יש מצב שהסיפור שקרי,או מסופר מגוף שלישי..

אבל לגבי ההתנצלות,למרות הגמגום,וההססנות איני חושב שהוא כנה. אצל אתי מאוד קשה לי להצביע על משהו כנה בכלל באופן כללי. האישה הזו כולה זיוף מכף רגל ועד ראש. מאנשים כאלו צריך להזהר ולהשמר בחוץ,הפלוס באנשים כאלו שמאוד קל לקלוט אותם,ולקרוא אותם. לעומת אחרות שממש נחשיות.

Lichy7

New member
היי ../images/Emo140.gif

בדיוק הגבתי על זה.. לגבי הפלוס אני מסכימה. אני תמיד מעדיפה לראות דמויות שהכל פתוח אצלן- גם אם לשלילה, מאשר כאלה שצריך פענוח כדי לגלות למה התכוונו כשאמרו כך או כשעשו אחרת.. לאנשים כאלה יש נטייה להתיש אותי מהר מאוד. מהבחינה הזו, לא משנה איך אתי תתבטא או מה היא תעשה, תמיד קל לקרוא את כוונותיה (ועל פי רוב הן די קונסיסטנטיות בגדול :)

למעלה