כשראש הממשלה מתחמק מפגישותיו
עימם, ואינו מתפקד, איני רואה שום דרך אחרת בה הם יכלו לפעול על מנת לתפוס את תשומת ליבו. אולמרט מייצג מערכת ממשלתית ומנהלית בקדימה. במידה ופעיליו התקיפו את אותם האבות השכולים, הוא אחראי לכך. במידה והיה עוצר את דבריו ומדבר עימם, הוא לא היה מקבל אחוזי תמיכה נמוכים כל כך בקרב דעת הקהל. אך הוא העדיף להמשיך ולדבר, ולאחר מכן להגיב בצורה פושעת לדבריהם של אותם האבות השכולים אשר איבדו את יקיריהם בשל ניהול כושל של מערכה שלמה, תודות לראש הממשלה. אני הייתי זמן רב בצבא, בדרגי הביניים, והאמן לי שיש לי את הידע המספיק, לקבוע את קביעותיי. כך שאת הארס שלך, תשמור לעצמך. אני זוכר את בגין, אשר נתן לאישי השמאל הקיצוני, אישור להפגין מול ביתו, השכם וערב, אף שהם קוראים לו "רוצח". בגין, כיבד את הפלורליזם. אולמרט, לא. כפי שכבר אמרתי לא פעם; אם לא יהיה זה הציבור אשר יפיל את אולמרט, יהיה זה היועץ המשפטי, יחד עם מבקר המדינה, אשר יתבע את אולמרט לדין, על כל פרשיות השחיתות בהן היה מעורב. כל נסיון להכשיר את האדם הזה, הוא נואלי. "חבריי הכהניסטים", אמירה נלעגת, מפיו של אדם נלעג. את אמרות הבולשיט שלך, השאר נא לאסופת מושחתי הנפש, אותה אתה מכנה בחדווה "קדימה". עצם העובדה שפסלת את אותם האנשים על בסיס דעותיהם הפוליטיות, ולא בשל פרובוקציה שהם עוררו בפורום, מעידה על דרכך הדמוקרטית, שלדאבוני, כמעט ואינה קיימת. עצם העובדה שהפורום הזה אינו אלא "מת", ורוב גולשיו ומגיביו, אף אינם חברים במפלגה, מעידה על חיסולה של המפלגה העלובה שלכם. את השנאה בעיניים ראינו בעיניו של אותו הפעיל שהכה באגרופיו וניסה לקחת את דגלו של אותו האב השכול, אשר הציג לראווה את דגל יחידת בנו. לא ירחק היום (בחודשים הקרובים), והאפיזודה הטיפשית בשם "קדימה", תימחה.