בזמן שנסראללה נואם 'נאום הניצחון'

trigotrigo

New member
ומזל שאתה לא עומד בראש המדינה,

אחרת השחיתות בכלל הייתה חוגגת כאן..

בזמן שנסראללה נואם 'נאום הניצחון'

בפומבי, בלב ביירות.............. מתחבא אולמרט בלשכתו מפני ההורים השכולים.

אם הייתי בראש המדינה

הייתי צריך לעבוד בזעת אפך כדי לאכול לחם ולא היה לך מתי 'לעבוד' כתועמלן.

trigotrigo

New member
לו רק ידעת כמה אני עובד

עדיף שלא תדבר אלא אם כן אתה באמת יודע, מה שלא נכון

Fasz

New member
מתחבא מפני ההורים השכולים?

לאור מאורעות תשס"ו שלשום, בכנס קדימה, שם חטפו ההורים השכולים בעיטות ואגרופים, בפריים טיים של הערוץ השני, קשה לי להאמין שאולמרט יכול עוד "להסתתר". הוא עלה על שיטה לניצחון על ההורים השכולים, למה לו לסגת ולהתחבא, כאשר הוא סוף סוף מנצח?

Fasz

New member
יש לי בהחלט מושג, קיבלתי לא מעט

עדכונים, במיוחד כעת, כשאני בחופשה. מצד אחד, אולמרט משלח פעילים המכים את האבות השכולים, ומן הצד השני, כמה כהניסטים מבקשים לאחל לי ולמשפחתי ה"אשכנזית", "שואה חדשה" בפורום הליכוד. זו היא בבואתה של החברה הישראלית, וכל הפרויקט הציוני עומד בפני סכנה גדולה. במיוחד כשמעליו מוצבת ההנהגה הנוכחית, וכאשר ישנם מזרחי-פאשיסטים המצדיקים את השואה, וגם בעלי תעודת זהות כחולה.

בולשיט.

"אולמרט משלח פעילים המכים את האבות השכולים"? יש לך הוכחות לטענה הנוראה הזו? כי מה שאני ראיתי שם, במו עיני, היה חבורה של פראיים אשר פרצו לאירוע אליו הם לא הוזמנו, במטרה לקלל, לצעוק ולהכות באנשים שכן הוזמנו לאירוע הזה. ראיתי חבורה של אנשים רויי אלימות עם שנאה בעיניים, שאם לא היתה האבטחה שהיתה שם על מנת להוציא אותם בכח, היו פוגעים באדם בנפש. ואני לא מגזים. לגבי פורום הליכוד, הייתי ממליץ לך להלין לגבי זה למנהל הפורום ההוא ולא לבוא לפה לשפוך את טענותיך. כמו שאתה רואה, חבריך הכהניסטים לא כותבים כאן ולא יכתבו כאן.

Fasz

New member
כשראש הממשלה מתחמק מפגישותיו

עימם, ואינו מתפקד, איני רואה שום דרך אחרת בה הם יכלו לפעול על מנת לתפוס את תשומת ליבו. אולמרט מייצג מערכת ממשלתית ומנהלית בקדימה. במידה ופעיליו התקיפו את אותם האבות השכולים, הוא אחראי לכך. במידה והיה עוצר את דבריו ומדבר עימם, הוא לא היה מקבל אחוזי תמיכה נמוכים כל כך בקרב דעת הקהל. אך הוא העדיף להמשיך ולדבר, ולאחר מכן להגיב בצורה פושעת לדבריהם של אותם האבות השכולים אשר איבדו את יקיריהם בשל ניהול כושל של מערכה שלמה, תודות לראש הממשלה. אני הייתי זמן רב בצבא, בדרגי הביניים, והאמן לי שיש לי את הידע המספיק, לקבוע את קביעותיי. כך שאת הארס שלך, תשמור לעצמך. אני זוכר את בגין, אשר נתן לאישי השמאל הקיצוני, אישור להפגין מול ביתו, השכם וערב, אף שהם קוראים לו "רוצח". בגין, כיבד את הפלורליזם. אולמרט, לא. כפי שכבר אמרתי לא פעם; אם לא יהיה זה הציבור אשר יפיל את אולמרט, יהיה זה היועץ המשפטי, יחד עם מבקר המדינה, אשר יתבע את אולמרט לדין, על כל פרשיות השחיתות בהן היה מעורב. כל נסיון להכשיר את האדם הזה, הוא נואלי. "חבריי הכהניסטים", אמירה נלעגת, מפיו של אדם נלעג. את אמרות הבולשיט שלך, השאר נא לאסופת מושחתי הנפש, אותה אתה מכנה בחדווה "קדימה". עצם העובדה שפסלת את אותם האנשים על בסיס דעותיהם הפוליטיות, ולא בשל פרובוקציה שהם עוררו בפורום, מעידה על דרכך הדמוקרטית, שלדאבוני, כמעט ואינה קיימת. עצם העובדה שהפורום הזה אינו אלא "מת", ורוב גולשיו ומגיביו, אף אינם חברים במפלגה, מעידה על חיסולה של המפלגה העלובה שלכם. את השנאה בעיניים ראינו בעיניו של אותו הפעיל שהכה באגרופיו וניסה לקחת את דגלו של אותו האב השכול, אשר הציג לראווה את דגל יחידת בנו. לא ירחק היום (בחודשים הקרובים), והאפיזודה הטיפשית בשם "קדימה", תימחה.

Fasz

New member
על אף אדי הציניות הנואלית היוצאים

מהודעותיך, אני מאחל לך כל טוב, ושנה מאושרת.

mean girl 16

New member
אם אפשר להוסיף

בתקופת מלחמת שלום הגליל אנשי השמאל הקיצוני הפגינו מול ביתו של מנחם בגין ואף התקרבו הרבה יותר מכפי שהחוק אפשר להם. עוזריו ומאבטחיו של בגין רצו להרחיק מעט את המפגינים אך בגין לא אפשר להם. לא היה לו נעים. הוא הרגיש צער ואחריות איומה על כל חייל וחייל שנפל במלחמה. אבל פה הרי אנחנו מדברים על אדם בעל מצפון.

bhnadav

New member
אין לך מושג על מה שהלך שם,

אין לך מושג על התנהגות האנשים שעמדו מחוץ למקום, אין לך מושג על הדברים שאמר להם אולמרט בנאומו ועל הגישה הסובלנית והמבינה שהציג למעשה הפרובוקטיבי המביש הזה שלהם. מי שהוציא את האנשים היו אנשי הביטחון (מטעם מדינת ישראל). אחד האנשים שהם הוציאו משם ושהיה בסביבתי, אם לא היו עושים זאת, היה פוגע בי ובחברים שעמדו לצידי, ביניהם מנהל הפורום הזה, עם השנאה והאש שהיו בעניים שלו. לא מדובר ברצון להפגין או להציג עמדה שונה, מדובר באנשים עם שנאה ואש בעניים שרצו לפגוע ולחבל באירוע, גם ע"י שימוש באלימות ובפגיעה בסדר הציבורי. אגב, דקות ארוכות הם עמדו שם מבלי שמישהו (כולל אנשי הביטחון) ידע איך להגיב לנוכח המעשה הזה שהפריע לנאום ראש הממשלה ושפגע בסדר הציבורי באירוע סגור (אני מזכיר), בזמן שראש הממשלה מצידו מכבד אותם, אומר שמותר להם לעשות זאת, שזו דמוקרטיה, שהוא מקבל גם את דעתם של מתנגדי קדימה. אני מקבל את התנצלותו של אחד ההורים השכולים שנכח באירוע והשתתף במעשה הזה ושהתראיין ביום שלמחרת. הוא טען שכפי שמותר לראש ממשלה להתנצל ולבקש סליחה (כפי שאולמרט עשה בפניו באשר להקשר של המלחמה להתכנסות), כך, לדבריו, מותר גם לו להודות בטעותו, להתנצל ולבקש סליחה. לדבריו, הם הלכו כמה צעדים יותר מדי במעשיהם ובאמירותיהם ("אהוד רוצח").

Fasz

New member
אז מצלמות הטלויזיה משקרות?

הייתכן כי האנשים שרצחו את ארלוזורוב, העלילו על משה קצב, ושלחו נערת ליווי לחיימק'ה רמון שדפקה לו נשיקה, ארבו גם לאולמרט? התקשורת האנטי-אולמרטית הזאת.. אוי אוי אוי.. כל מה שאני ראיתי, וכעת אני נמצא בגולן (גם כאן, בקצה הצפוני של הארץ יש טלוויזיות בהן ניתן לצפות לאחר מסלולי הבוקר העמוסים), היה את בבוני-אולמרט, מנסים להכות ולהדוף את האבות השכולים, להוריד את דגלי יחידותיהם של בניהם המתים, אותם ניסו האבות השכולים להראות למצלמות הטלויזיה. שנאה בעיניים? אם אולמרט היה שולח את הבן שלי או הבת שלי, למותם רק בכדי "להשיג תמונת ניצחון", הייתי מקדיש את כל חיי למירור חייו של האדם הזה. אני ראיתי עדר שלם של בבונים, אשר היו הולמים את מרכז הליכוד בימיו הטובים, משתלחים, מתחילים לקפוץ ולצעוק, אך איש לא שמע אותם. האבסורד הוא, שאם הם היו רוצים לפעול כנגד אולמרט, הם היו יכולים לבוא לקדמת הבמה, ואף להשתלט עליה. אך את המעשה הם בצעו לי מצלמות הטלויזיה, בכדי להשיג תהודה תקשורתית. הם הצליחו בכך. אולמרט ציין כי "קדימה" היא המפלגה הפעלתנית ביותר. כמה נלעג. בכל עיר מרכזית בארץ, חלק נרחב מפעילי הליכוד חזר למפלגת הליכוד, והתבוננות במספר האנשים אשר הרימו כוסית יחד עם חברי המפלגה בכל עיר ועיר, היה מעיד על הלך הרוח בציבור הישראלי. פעילי השטח של מפלגת העבודה אשר הצטרפו לקדימה, נעלמו כליל. גם מבחינה אינטרנטית - 3 נערים טובים, בשבועים האחרונים, שאלו בפורום הליכוד כיצד ניתן להתפקד לתנועה - נערים משכילים, ובני טובים-מתפקדים חדשים. ואילו הפורום שלכם? שוקק חיים, בייחוד כאשר רוב ההודעות הן הודעות "חג שמח", או תגובותיי המהירות והלקוניות להודעותייך, נדב. עם איזו אג'נדה אתם מתמודדים? מה אתם אומרים לציבור? מהו המסר שלכם? אותו המצע המעורפל אשר כתבה ציפי לבני טרם הבחירות שלא אמר דבר? או שכמו אולמרט, אתה אומר בעצם, שראש ממשלה ומפלגה שלטת, לא ממש מחוייבים ב"אג'נדה"?..

bhnadav

New member
הרבה נקודות למחשבה ללא ספק.

כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת ואעשה זאת גם כאן - בכל אופן, נקווה שתבוא עלינו שנה טובה ומתוקה :)

Fasz

New member
אתה נכנע מהר מדי

ואני עוד עמדתי להכתירך כמועמד ריאלי לראשות הממשלה שנת 2040
. גם לבגין הפריעו לא פעם בנאומיו, בייחוד לאחר מלחמת לבנון הראשונה. הייתי מציע לך לפנות לראשות השידור ולדרוש את נאומיו של האדם הזה, את מבזי החדשות הנבחרים מתקופתו, רק על מנת להבין, עד כמה המחאה נגדו הייתה מזערית, אך רעשנית, ועד כמה הוא נתן לה את האפשרות לצמוח. מדוע אולמרט לא הזמינם לשיחה עמו? אפילו נתניהו, הרשע הגדול, טרם הבחירות הזמין לשיחה כמה אנשי ליכוד לשעבר אשר מחו כנגדו והתפרצו לנאומו. הוא לא הצביע עליהם, ואמר: "אתם יכולים לאמר את זה, זו דמוקרטיה, אך הנוכחים כאן, למזלינו, חושבים אחרת". הוא הזמינם לעמוד קרוב אליו, והחל מדבר איתם. אני לעולם לא אשכח, את פעיל הקדימה, שנראה היה כאחוז דיבוק וניסה להוריד את דגל יחידת בנו המת של אחד מן האבות השכולים, תוך שהוא מכה בו באגרופיו. אני לעולם לא אשכח את הזוועה הזאת. קשה לי להאמין, שאותו האב השכול, היווה איום עליך ועל חבריך. הוא בסך הכל, הפנה את דגל היחידה, אל עבר מצלמת הטלוויזיה, הוא ספג בעיטות ואגרופים, והכל נראה על גבי המסך. השוטרים במקום, גוננו דווקא על האבות השכולים מפני זעם הפעילים של קדימה. לא להיפך. הייתי מציע לך להביט בתמונות ובשידורים החוזרים מאותו האירוע.

bhnadav

New member
לא, לא מדובר בו,

מדובר באדם צעיר, מילואימניק כנראה. אותו אדם עם הדגל עליו אתה מדבר התראיין למחרת לערוץ 2 לתוכנית "שש" עם עודד בן עמי.. שם הוא טען שהוא מתחרט ומביע סליחה על המעשה ועל האמירות שלו ("אהוד רוצח").. והוסיף את העניין של החרטה שהביע אולמרט בפניו על ההקשר שעשה בין ההתכנסות למלחמה, כך שגם לו (לאב השכול) מותר לטעות ולבקש סליחה. ולא, זה לא עניין של היכנעות. אני לא כאן כדי להתמודד איתך או משהו כזה.. העדפתי לקחת כמה נקודות שכתבת עליהן כנקודות למחשבה :)

למעלה