בזמן שנסראללה נואם 'נאום הניצחון'

'גיס חמישי'?../images/Emo6.gif

של מי בדיוק? אתה בפאניקה נוכח העובדה שמציגים אותך ואת מנהיגך ככלי ריק, ואתה מתחיל לרדת מהפסים.

trigotrigo

New member
אני דווקא לא רכבת

אתה בפאניקה שאני נותן לך תשובה הגיונית, אז אתה תוקף אותי בטיעוני סרק.

אתה לא רכבת, אלא סתם טרנטה

שירדה מהפסים ומוטלת כגרוטאה בצד הדרך, היכן שבקרוב נפגוש גם את מפלגתך.

Fasz

New member
אני? גיס חמישי? ../images/Emo6.gif

ילדון, בזמן שההורים שלך סיימו את הלימודים, אני ניהלתי לא מעט דברים בשל"ג, ואני לא מתכוון להזדהות בפניך, ולפרט על שעשיתי בשירות הקבע בצה"ל במסגרת חיל המודיעין בתקופה ההיא, למעלה מעשור. בזמן המלחמה, כולנו, בפורום הליכוד, הבענו תמיכה בממשלה. זוהי בומבה לתיאוריה שלך, נכון? כולנו כאחד, התייצבנו מאחורי פרץ ואולמרט. אני, התחלתי לבקר את הממשלה הזאת, כשבוע לפני ההסכם המביש אשר עליו חתמה באוגוסט, כאשר לא יכולתי לסבול עוד את ההתנהלות הכושלת הזאת. אז אני, גיס חמישי? מסופקני. מנהל מערכה מול העולם? למי אתה מתכוון? לביבי שיצא והגן על מדינת ישראל באמצעי התקשורת הזרים? תפקיד שאמור היה להיעשות בידי ציפורה לבני? הבת של לבני מהאצ"ל? או להגן על העולם, מהחינת האינטרסים של מדינת ישראל בהסכם אשר הושג? האינטרסים של מדינת ישראל, לא נשמרו כולם. בעבור ההסכם הזה, ניתן היה אף לא לפתוח מערכה קרקעית בלבנון. אני לא העניין כאן, אולמרט כשל בניהול, יחד עם ראשי הדרג הצבאי. האם יכלתי לעשות זאת טוב יותר? אני אף אגדיל ואומר - אפילו אהוד ברק יכל היה לעשות זאת טוב יותר. ראש הממשלה לא מסוגל להתמודד מול הלחצים בניהול מערכה צבאית, ובהגנה על האינטרסים של מדינתו בחו"ל? יש להניח לו להתפטר ולתת את מושכות השלטון לאם ראוי יותר ומתאים יותר. את בגין, לא שמענו מתלונן בראיונות לחגים על "ניהול תלת אוגדתי" ושאר דברי ההבל שהוציא מפיו.

trigotrigo

New member
מיידלע, כשאתה החלפת את דני רופ

אבא שלי כבר סיים חובות מילואים, אז במטותא ממך. דווקא עכשיו, כשהאחדות בעם כל כך חשובה, כשאתה יודע שהאיום לביטחון המדינה לא פג ובוודאי שרק מתגבר, אתה נוטש את הסיפון כי לדעתך הספינה טובעת עוד לפני שעזבה את הנמל.

Fasz

New member
אתה רוצה להשוות פערי גילאים? כי גם

אני סיימתי כבר את חובות המילואים. גם אני זקן מדי בעבור כך. במידה והיית עוקב אחר הודעותיי, היית מבין מי אני, ועד כמה פי ולבי שווים. האחדות בעם, לא תושג עם ההנהגה הנוכחית הזאת. הכשלים נחשפו, ואין אף אדם בעם הזה, פרט ל7% מאוכלוסיית ישראל, הסומכים על ההנהגה הזאת, אשר תיקח את הספינה הרעועה הזאת, בשם "ישראל", למקום מבטחים. יש לשאוף למנהיגות חדשה, אחרת, נטולת ספינים ויועצי תקשורת, נטולת מנהיגים חדלי אישים. יש לשאוף לרפורמה כוללת בכל דבר המהווה חלק מן הקולקטיב המוסדי הישראלי. החל מהחינוך,כלה בתשתיות, ואף בביטחון. אנו זקוקים למנהיג, מושחת פחות, מר טריגוטריגו.

trigotrigo

New member
וכל זה עדיין לא נותן שום לגיטימציה

לשפוט את אולמרט בתור רוצח, כי על אף כל מה שאפשר להגיד עליו, רוצח הוא לא, וחיילים למות בכוונה הוא לא שלח. וזו, בעצם, הייתה מטרתי מלכתחילה, אם תקרא את ההודעה הראשונה שלי בשרשור.

אולמרט לא 'רוצח', אלא שלומיאל מושחת

וזה לא מי שהעם נותן בו אמון (ר' הסקרים מאז המלחמה). האמת היא שהעם מתחיל לשנוא אותו כמו שהתפתחה שנאה לגולדה אחרי מלחמת יוה"כ. אבל כל זה גדול עליך בכמה מספרים, אז עדיין לא היית בכלל בתוכנית.

trigotrigo

New member
רוצח הוא לא.

אל תעביר אותי לגולדה ומתי נולדתי או לא נולדתי.

Fasz

New member
מה עם דיין? אני זוכר שאחרי יום

הכיפורים, התחילו לזכור את מופע האימים שעשה בסיני בששת הימים, יחד עם שמחון. בכל מקרה, אולמרט שלח חיילים אל מעמקי לבנון, למען - ובכן, למען שום דבר. השאלה, כיצד תגדיר התנהגות זו, באם היא תחשב כרצח מכוון בעבורך או לאו, היא שאלה סובייקטיבית, אשר על כל אדם לשקול היטב. גם לבגין קראו רוצח. הוא אישר למפגיני למחות אל מול ביתו. כנראה שפלורליזם, ערכי חירות וחופש, ו"קדימה", אינם הולכים יד ביד.

trigotrigo

New member
גם בגין לא היה רוצח.

יגאל עמיר רוצח; לי אוסוולד רוצח (או לפחות בזה נגזר דינו כאשם, את הקונספירציות אני אשאיר למישהו אחר); סמיר קונטאר הוא רוצח. אולמרט? לא.

Fasz

New member
בגין נחשב לרוצח, בעבור גופי השמאל

הקיצוני, ולאחר מכן, בקרב גורמי השמאל המתון, בשל פתיחת מלחמת לבנון הראשונה. אולמרט, נחשב לרוצח בפני האבות השכולים, בעיקר בשל 60 השעות האחרונות במלחמה, וכן בעובדה, שהקורבנות אשר הוקרבו על מזבח המלחמה, היו קורבנות שווא- לא השגנו הרבה, פרט לפגיעה בקונספציית "הישראלים לעולם לא יתקפו אותנו, כי הם מפחדים" בקרב החיזבאללה, אשר הוחלף ב-"אנחנו יכולים לנצח עכשיו את צה"ל, הבה ניתן לנסראללה להזיע ולנאום על הבמה". כפי שאמרתי, העניין הוא סובייקטיבי לחלוטין.

trigotrigo

New member
גוש השמאל, וכן המשפחות השכולות,

אינן שופט ואינן חבר מושבעים. לפיכך הם יכולים לכנותו רוצח כמה שירצו, אך כל עוד זה לא נכון מבחינה משפטית זה לא תקף מעשית.

Fasz

New member
אתה מעלה טענה משפטית ראויה

כיצד אדם המהמר על חיי חייליו, בעבור תמונות "ניצחון" יוכל להיקרא בשפה הפסאודו משפטית, בה משתמשים כיום? תחום אפור, הנתון לסובייקטיביות.

מלחמת אוסלו היא בעיניך 'לא מציאות'

כמו שמלחמת לבנון 2 היא בשביל אדונך 'מערכה' - כדי שיוכל להתחמק ממילוי חובותיו כראש הממשלה.

trigotrigo

New member
"מלחמת" אוסלו היא פרי דמיונך העשיר

רק חבל שחוץ מזה אין אצלך שום העשרה אחרת.

אם תגיד את זה למשפחות השכולות

שיקיריהן נטבחו באוטובוסים ובקניונים ייתכן שינועו לעברך כמה וכמה דברים.

trigotrigo

New member
זו לא מלחמה.

זו מתקפת טרור על העורף. ואם קשה לך להאמין שגם אני איבדתי את יקירי בפיגוע, אז בכיף שיהיה לך.

למעלה