אני? גיס חמישי? ../images/Emo6.gif
ילדון, בזמן שההורים שלך סיימו את הלימודים, אני ניהלתי לא מעט דברים בשל"ג, ואני לא מתכוון להזדהות בפניך, ולפרט על שעשיתי בשירות הקבע בצה"ל במסגרת חיל המודיעין בתקופה ההיא, למעלה מעשור. בזמן המלחמה, כולנו, בפורום הליכוד, הבענו תמיכה בממשלה. זוהי בומבה לתיאוריה שלך, נכון? כולנו כאחד, התייצבנו מאחורי פרץ ואולמרט. אני, התחלתי לבקר את הממשלה הזאת, כשבוע לפני ההסכם המביש אשר עליו חתמה באוגוסט, כאשר לא יכולתי לסבול עוד את ההתנהלות הכושלת הזאת. אז אני, גיס חמישי? מסופקני. מנהל מערכה מול העולם? למי אתה מתכוון? לביבי שיצא והגן על מדינת ישראל באמצעי התקשורת הזרים? תפקיד שאמור היה להיעשות בידי ציפורה לבני? הבת של לבני מהאצ"ל? או להגן על העולם, מהחינת האינטרסים של מדינת ישראל בהסכם אשר הושג? האינטרסים של מדינת ישראל, לא נשמרו כולם. בעבור ההסכם הזה, ניתן היה אף לא לפתוח מערכה קרקעית בלבנון. אני לא העניין כאן, אולמרט כשל בניהול, יחד עם ראשי הדרג הצבאי. האם יכלתי לעשות זאת טוב יותר? אני אף אגדיל ואומר - אפילו אהוד ברק יכל היה לעשות זאת טוב יותר. ראש הממשלה לא מסוגל להתמודד מול הלחצים בניהול מערכה צבאית, ובהגנה על האינטרסים של מדינתו בחו"ל? יש להניח לו להתפטר ולתת את מושכות השלטון לאם ראוי יותר ומתאים יותר. את בגין, לא שמענו מתלונן בראיונות לחגים על "ניהול תלת אוגדתי" ושאר דברי ההבל שהוציא מפיו.