בזמן שנסראללה נואם 'נאום הניצחון'

m a v r i c k

New member
כמה שטויות יכול בנאדם אחד לקשקש?

אני גם הייתי שם, וחבל מאוד ש(כנראה) לא הראו את התמונה כפי שהיתה.היתה התפרעות של כמה מילואימניקים והיו מס' חברי קדימה שענו להם. כן, היו גם צעקות. אדם אחד ראיתי שהוצא החוצה- אחד בלבד- שהתחיל להתפרע ולנהוג באלימות פיזית כלפי הנוכחים ואז באו אנשי הביטחון שנכחו במקום והוציאו אותו החוצה. לידיעתך- אולמרט אכן אמר להם שזו מדינה דמוקרטית, שזכותם המלאה להפגיןם נגדו ושהוא אוהב ומקבל את טענותיהם למרות הכל. הוא גם טען שהיו משגים שצריך לבדוק. אני חושב, שהדברים הללו לא הוצגו ב "פריים טיים" שלך אך הם אכן היו. אני מבקש ממך לא לקפוץ כמו תיש על כל מה שאתה רואה בטלוויזיה, משום שבטח גם אתה כפעיל יודע שהדברים מוצגים מנק' מבט לא אובייקטיבית. אני באופן אישי ניגשתי ושאלתי את אחת המפגינות מה הם בסוף רוצים להשיג ולמה. שאלתי אותה האם חשוב לה יותר להעיף את הראש של אולמרט (במילים אלו) או חשוב לה יותר לבדוק את התקלות ולתקן אותן? היא לא ידעה לתת לי תשובות לשאלות (ושאלתי אותה הרבה שאלות עניניות). היא אמרה שמבחינתה היא רוצה שאולמרט יעוף (היא אפילו לא ידעה לומר למה) בגלל מחדלי המלחמה (שגם כן היא לא ידעה להסביר בצורה מפורטת ועל אילו מחדלים ממשלתיים ספציפיים היא מדברת) וזהו. שאלתי אותה אם היא יודעת מה יצא מוועדות החקירה הממלכתיות הקודמות שהיו לנו בעבר- גם לזה לא היתה לה תשובה. לידיעתך מספר עובדות נוספות: אולמרט ביקש מהם גם כן לא להכניס את הצבא למלחמות שלהם, ולעזוב את החיילים והמפקדים בצד- וללכת אליו. אחד המפגינים בחוצפתו אף התעמת עם בן משפחתו (כנראה אביו) של אחד החיילים החטופים גם במשפחתי היו מילואימניקים שלחמו בצפון (אני מילואימניק בעצמי- אך לא הייתי שותף בצפון) שאמרו שאכן היו מחדלים (באספקות וכו'), אך מכאן ועד כל החגיגה שעושים על זה- המרחק גדול. אני מציע לך להתווכח על העובדות ולא על הרגשות שלך. בשביל זה יש פסיכולוג. יום טוב.

bhnadav

New member
אתה מדבר על בחורה בחלק הימני

של האולם? מימין להתקהלות המרכזית שליד העמדה של התקשורת?

bhnadav

New member
מתלהמת מלאת שנאה..

שום תוכן לא היה בפיה. אפילו ללכת ולהתווכח איתה לא היה לי כוח.

אשרת

New member
אני בטוחה שחייה נפסקו בעקבות כך.

טשאפק

New member
להכות?! מישהו מן ההורים היכה

את הנאספים? לכל היותר, הגיבו בדחיפות כשהמאבטחים דחפו אותם.

למה אולמרט לא ערך 'מפגן ניצחון'

אחרי שהוא היה הראשון מאז אריק שרון שניהל מלחמה עם שלוש אוגדות וניצח 'ניצחון היסטורי' שלא היה כמותו מאז דוד המלך? ומי זה העורך 'מצעדי ניצחון' בביירות וצורח בקול ניחור על ה-20 אלף טילים שיש לו? מה, הוא יצא מהבונקר ולא מפחד מאהוד? ומהם מופז ויעלון לעומתו - בסה"כ עלו על מחנה פליטים בעוד שהוא 'שינה את כל המזרח התיכון'.

bhnadav

New member
לרגע עלתה בי מחשבה נוראה,

שמא אם היה באפשרותך להשתתף במפגן הניצחון המדהים הזה על אהוד, היית מצטרף..

גם בי עלתה מחשבה נוראה...

שמא היית מסרב לצאת ולמות כמו אחד מאותם הל"ג ז"ל שאולמרט שלח ב'ספין מושחת' להביא לו את 'תמונת הניצחון', ובמקום זאת עולה על אהוד ומלמד אותו מאיפה משתין הדג. אבל לא, ראש השנה היום ותורך 'להרים כוסית' בעקבות אהוד במסיבת הניצחון על ההורים השכולים בגני התערוכה.

trigotrigo

New member
אתה כל כך חצוף

לא יאומן! אתה חושב שמישהו, לא משנה מי מצמרת השלטון, היה שולח אנשים כדי למות סתם? אולי גם תשפוט ותוציא את אולמרט להורג על ניסיון רצח, למה לא?

קשה לך עם האמת

אכן אולמרט אלילך ודגנרליו שלחו עשרות חיילים למות לשווא: בקרבות הבקעה חסרי שחר וב'ספין המושחת' של שלושת הימים האחרונים. באותו הזמן הם ישבו בבורות המוגנים מול מסכי הפלזמה וניהלו שיחות עם יועצי ההשקעות שלהם. מעניין אם אולמרט היה שולח את ילדיו למעבר הסלוקי אחרי החלטת מועה"ב. לא במיקרה הוא מנסה בכל כוחו למנוע הקמת וועדת חקירה ממלכתית כי הוא יודע מה מצפה לו. נאמנים עלי דברי החיילים שהיו שם ולא דברי ההבל של פרחח כמוך. לא יעזור לך - העם מתעב את ממשלת המושחתים הזאת ואת העומד בראשה.

trigotrigo

New member
לא, קשה לי עם השקר

אתה יכול להגיד שההחלטות נובעות מחוסר ניסיון, או משיקולים מוטעים, אבל להגיד שהאשמה היא בכוונה תחילה לגרום למותם? אתה בעצמך פרחח, יש לפוחז כמוך עוד הרבה מה ללמוד ממני.

'חוסר ניסיון'?../images/Emo6.gif

תלמד את הג'וב שלך יותר טוב. המנהיג שלך אולמרט הרי הודיע שהוא היחיד שיש לו ניסיון והיחיד שניהל מלחמה עם שלוש אוגדות. כניראה הוא שכח לדווח לך על כך.

trigotrigo

New member
מתי בעשרים השנים האחרונות הייתה

מלחמה, כזאת שלא יושבים בה על הגגות וצופים בסקאדים נופלים על פתח-תקווה? לא הייתה. אז לפני שאתה מבלבל לי במוח, תירגע.

שמעת על מלחמת אוסלו שבה נפלו

כ-1500 ישראלים, גאון קטן שלי? כשמופז ויעלון לחמו בטרור הפלסטיני גזר אולמרט קופונים מסריחים משוחד בעסקי נדל"ן חשוכים.

Fasz

New member
אז אני מניח שהאינתיפאדה אינה

מלחמתית מספיק בעבורך? שקורבנות מלחמת ה"שחרור" של הערבים המכונים "פלשתינאים", אינם אלא "כסף קטן", אל מול הישגי אולמרט בחודשים האחרונים? אוסלו היה הגורם המדרבן לפרוץ האינתיפאדה השנייה, במתכונתה. גם רטוריקת ה"כיבוש", וה"מוסר" (אשר במתכונתו הנוכחית, אינו מוכיח דבר פרט לכך שאין אנו אלא עדר המלא במוסריות, וחסר בתוצאות מהותיות בשטח), אשר השתרשה מאז ההסכם, תרמה לא מעט להססנות בה טיפלנו בבעיה הערבית בשטחי עזה ויהודה ושומרון. אך כמובן, מלחמה היא מלחמה בת 32 יום, כנגד 8000 טרוריסטים, כשאולמרט מנהל "מערכת תלת אוגדתית" (שם צופן ל"חלוץ קיבל את כל ההחלטות, ואני הייתי במרכז הפיקוד וראיתי את חלוץ נותן את הפקודות, ואת קפלינסקי מדרבן את האלופים"), ובה נהרגו 156 אנשים למען יעדים אשר לא הושגו כלל וכלל. אך מלחמה לעולם לא תהיה ניהול מערכה מול לשלשה מליון מחבלים פוטנציאלים בשטחים, כאשר מספר ההרוגים הישראלים עובר את גבול ה-1500? כמובן, בוגי ומופז לא ניהלו מלחמה מעודם. אם ניהול מלחמה כושלת, נחשב ל"נסיון צבאי", בעבור ראש הממשלה הזה, אז ניתן לומר, שהספירה לאחור החלה, ולא יוותר עוד זמן רב להישארותו של הפרויקט הציוני באזור. ומה בדיוק לא אמיתי בהודעתו של מר תמוז? אולמרט לא ניהל עסקאות נדל"ן מפוקפקות בשנת 2002,2003,2004? הוא לא קיבל עטי יוקרה מבעלי הון חפצי אינטרסים באותו הזמן בדיוק? הזמן בו התרחשה במלא עוזה המזוויע, האינתיפאדה?

trigotrigo

New member
אל תעביר נושא משמיטה להר-סיני.

נראה אותך מנהל מערכה מול האויב, מול העולם ומול הגיס החמישי,שמורכב מאנשים כמוך, בו זמנית ועם כמה שפחות נזק.

למעלה