בזמן שנסראללה נואם 'נאום הניצחון'

אם אולמרט היה גיבור לא נגד הורים

שכולים, אלא נגד האוייב, הוא היה שולח כמה מטוסי F-16 לעשות בומים מעל העצרת של נסראללה כדי להבריח את כל האספוף ולהציג את מנהיגו כדחליל. זה אפילו יותר קל מלהפציץ ללא הבחנה כפריים עלובים וחסרי יישע בדר' לבנון.

trigotrigo

New member
כן?

אתה יודע טוב מאוד שנסראללה היה קורא לזה "ניסיון חיסול כושל של האויב הציוני", בישראל היו אומרים שאולמרט סתם מנסה להראות שכוחו לא פג, ובעולם היו קונים את הודעת נסראללה ומגנים את ישראל על עוד מעשה תוקפני כלפי לבנון. אם שלחו לעקוב אחריו ולחסל אותו בשלב יותר מתאים, זה הרבה יותר הולם.

trigotrigo

New member
אם האמת נראית לך תירוצים,

כי אתה הרי רחב אופקים ובעל ידיעה מקיפה על העבר, ההווה והעתיד, אז באמת, סליחה שאני אומר אותה.

ל'אמת' שלך קוראים בעברית 'ספין'

וברוסית 'פראוודה'. היא מזכירה את ה'ניצחון' של הפילדמרשל אולמרט, מפקדן האגדי של 3 אוגדות.

Fasz

New member
מעללי אולמרט ב60 השעות האחרונות

של המלחמה, הן פשוט נסיון להשיג תמונת ניצחון, ואף לא אכתוב זאת במרכאות. אין שום הסבר אחר, שכן הצעת התכנית של האו"ם טרם הכניסה הנרחבת לא הייתה שונה מהותית כפי שמנסים להציגה כעת, תועמלני קדימה. אז חייהם של 33 חיילים, ואזרח אחד, היו שווים שינוי קל באחד מסעיפי החלטת האו"ם? מסופקני. טריגו, מהתבוננות בהודעותיך, איש אינו יכול ללמוד דבר ממך, שכן אין לך הרבה להציע. הרגע את תשוקתך לקדימה, והבט באשר קורה בעולם, לא בכנסים הפגאניים של קדימה, שם אולמרט אכן נמצא כדמות "מנהיג".

trigotrigo

New member
אין לי מה להציע?

זה כל מה שאתה מסוגל להגיד? חבל שאתה תוקף את הטיעונים שלי בצורה כל כך בורה.

Fasz

New member
טיעונייך? אני חושב שכבר נענית באשר

לטיעוניך, המבוססים על לא יותר מאשר הבנה לקויה, וריח של לא יותר מאשר הנחות אשר יחזקו את טיעונייך הדלים גם כך. לא ייתכן, והמעשה שנעשה בסופה של המלחמה, נבע מטעות (שכן ישנם אנשים האמורים לעצור את ראש הממשלה מלבצע טעויות שכאלה), ולא משיקולים זריםף כפי ש93% מן העם, סבורים. סומים על קוליים, אגב, לפחות היו נדבך של עשייה. לראות את אולמרט יום לפני נאומו של נסראללה, אומר "נראה אם הוא ייצא החוצה בהפגנה", ולאחר מכן להבליג על נוכחותו בין אנשיו, היא טיפשות, יהירות וזילזו באינטיליגנציה של העם היהודי היושב בציון.

trigotrigo

New member
מה לדעתך היה קורה אם

מטוסים שלנו היו עושים "מטס כבוד" מעל העצרת בלבנון?

Fasz

New member
מהי כוונתך למטס?

במידה ונסראללה היה מחוסל, הייתי מוקיר את אולמרט. אך לא היה הדבר משנה את דעתי ביחס לכשלונותיו במלחמה. הבעיה הייתה בראיונות שהעניק - הוא ליגלג על נסראללה, וטען שהוא לא יעז לצאת מהבונקר.. את ההמשך, כולנו מכירים. במידה והיה בום על קולי, שהיה מפזר את ההפגנה? הייתי מעריך אותו יותר, אך הייתי אומר שלא היה זה מספיק. אני אדם הוגן, ואומר את שעל ליבי. תשאל את חברך לתנועה, נדב. אני, אינני צבוע.

trigotrigo

New member
לא אמרתי שאתה צבוע,

אבל אתה נראה כל כך בטוח שזה הדבר הנכון לעשות, עד שאתה לא שוקל את שאר האופציות אלא פוסל אותן על הסף.

בשל מה בדיוק אני צריך להתבייש?

שקראתי לך בור וקשקשן? אין דבר הנכון יותר מזה.

למעלה