בחורות שמשתמשות במיניות שלהן לקידום

בחורות שמשתמשות במיניות שלהן לקידום

מה אתן אומרות על הנושא? כאילו הרבה בנות לא יסכימו עם זה בכלל... לדעתי בחורה שמשתמשת במניות שלה לקידום היא בחורה ממש חכמה... מה הקטע לא להשתמש במה שיש לך? כל עוד זה לא בהגזמה שאת באמת צריכה לשכב עם מישהו... אבל ברמיזות מיניות קטנות כאלו אני לא רואה בעיה.

missB

New member
לחלוטין נגד

בעיני זו איזושהי הודאה בנחיתות מבחינה מקצועית. למה בחורה צריכה להשתמש במיניות כדי להתקדם? היא לא מספיק טובה במה שהיא עושה כדי להתקדם ממניעים מקצועיים? אנשים צריכים להתקדם בעבודתם בגלל שהם טובים ומוכשרים במה שהם עושים. כל סיבה אחרת אינה לגיטימית וגורמת לכך שתמיד יסתכלו בעין עקומה על מה שהשיגו. זה נכון לגבי שימוש במיניות, שימוש בפרוטקציה ושימוש בכל עניין בלתי מקצועי אחר.

Elinami

New member
האם לדעתך המיניות שלה

הוא לא חלק ממנה?כל אדם שלם הוא סך כל מרכיביו כולל המיניות שלו,למה לדוגמנית מותר לשמש קטליזטור לדמיון פרוע של גברים חרמנים?דוגמנית זה לגיטימי-ולהשתמש במיניות זה לא לגיטימי?תתעוררי מתוקה,הכותב הינו דמות מוכרת וגבר בן 40

siv30

New member
סליחה? במה נבדל האדם מן הבהמה?

אכן מניות אינטגרלית לאדם אבל באותה מידה גם לבע"ח.

siv30

New member
לנו יש דרכים מושכלות להגיע להישגים

גם ללא מניפולציות על יצרים מיניים.

תראי ברור שאולי את יכולה להגיע

לאותו המקום גם בלי לזרוק מסרים מיניים לבוס שלך... ואולי את לא מרגישה נוח לעשות את זה... אבל אם יש בנות שמרגישות ממש נוח עם זה ואין להן שום בעיה לנצל את מה שיש להן בצורה חיובית אז מה הקטע? אני רואה בהן נשים מאוד חכמות וסמל הערצה מבחינתי לפחות... כאילו גברים בוחנים נשים בכל מצב ובכל מקום... למה שכב לא יצא לנו משהו מזה בדרך?

siv30

New member
אני לא יודעת באיזה מציאות את חיה

אבל אני מ-ז-מ-ן לא פגשתי בבחורה שמוכנה לשלם את המחיר של להיות "הציקיטיקה" של הבוס בתמורה לקידום. תחשבי איזה מין קידום זה? ממזכירה למזכירה אישית? למה לתת לגבר את הפריוולגיה להחליט מתי זה נוח לו ובאיזה כישורים שלך נח לו להשתמש? למה שאת לא תקבעי את כללי המשחק?

missB

New member
את מחפשת אישור?

בבקשה. את מוזמנת לנצל את המראה שלך להשגת קידום. אם אין לך שום דבר אחר להציע, אז תיכנסי למיטה עם מישהו והופ - קבלי קידום. (ואל תגידי שלא לזה התכוונת כי גברים לא לגמרי מטומטמים ולא יתנו לך קידום רק בגלל המחשוף, הם ירצו קצת יותר). בכל אופן, לי כמתבוננת מהצד נותר רק להסיק שאת ממש ממש גרועה בתפקידך ושאת נטולת כל כישורים אחרים מלבד המיניות הבוטה שלך. אגב, יש גם אנשים שמרגישים נוח עם גניבה, הונאה וכו'. הם רואים בזה דרך לגיטימית להשגה מהירה של מה שהם רוצים. אז אולי תעריצי גם אותם? למה לטרוח להשיג דברים מעמל כפינו אם אפשר להשיגם ברמיה?

ואני מהצד רואה שאת פזיזה ויהירה.

מצאתי רעיון מעניין לשיחה ושיחה מנהלים כשדעת שני הצדדים מוצגת את לא עצרת לרגע לחשוב על הנקודה הזו וכבר הבנת שאני לא טובה בתפקיד שלי? בסדר שיבשם לך :) אגב... אולי אני באמת מסכימה עם הנקודה הזו וזה בכלל לא אומר משהו על התפקוד שלי ובטח לא משהו שמישהי שלא מכירה אותי יכולה להסיק.

missB

New member
תלוי איך אתה מגדיר ניצול

הגדרת המקצוע של דוגמנית הוא להיראות טוב ולדגמן מוצר כלשהו. היא לא חורגת מהגדרת התפקיד שלה בזה שהיא נראית כמו שהיא נראית. לעומת זאת אם פקידה במשרד תבוא בלבוש חושפני ותשלח רמיזות מיניות לבוס כדי לקבל קידום כלשהו - זה פסול. למה? כי אם היא צריכה להשתמש בכלים כאלה אז או שהיא לא מספיק מוכשרת לתפקיד, או שהיא לא מספיק מאמינה ביכולתה. ובכל מקרה אם היא תקבל את התפקיד באופן הזה לא היא ולא אף אחד אחר יכיר בערך האמיתי שלה. וחוץ מזה שאם רוצים שוויון אז הוא צריך לבוא מכל הכיוונים. אשה ששולחים רמזים מיניים בעבודה, צריכה לדעת שהיא חשופה לתביעת הטרדה מינית בדיוק כמו גבר שהיה עושה זאת.

b e ll

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif שימוש במיניות הוא פ-ס-ו-ל

נקודה! שימוש בדוגמניות מזות רעב בנות מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 18 לבושות בחצי ערום (ללא חלק עליון בכלל, או עם איזה בגד שקוף לחלוטין שרואים דרכה את כל השדיים, או ללא תחתונים עם חצאית מיני קצרצרה - זה פסול לחלוטין! אין בכלל ויכוח! תסתכלי בכל תצוגות האופנה הכי מקובלות בפריס ומילנו, תראי את הבגדים שהדוגמניות האלה מציגות - בגדים של המעצבים הכי הכי מוכרים ויקרים - פשוט בושה וחרפה על ניצול הנשים האלו. הן מציגות את הבגדים (נבחרו מבין אלפים) כי הן רזות ואנורקטיות ומוכנות להקריב את בריאותן על מזבח הכסף הקל. דוגמנית צמרת מרוויחה הון עתק לכל תצוגה - אבל כמה דוגמניות חיות בביבים והורסות את נפשן ובריאותן בנסיון הנואש הזה לאור הזרקורים? גם בעלת מקצוע שמשתמשת בנתוניה הטבעיים כדי להשיג הישגים מקצועיים פסולה בעיניי. וגברים שמנצלים אישה כזו צריכים להענש! גברים הם לא זן כזה חלש שאינם מסוגלים להתגבר על יצרם ולהוציא את בילי בוי לשימוש ברגע שהם רואים אישה שמתלבשת בפרובוקטיביות או שולחת רמזים מיניים לא מתאימים! אם קורים מצבים בהסכמה, אדרבא שיבושם לשניהם. אבל לא בכפייה ולא בטרור! שיוויון הזדמנויות צריך להיות בדיוק! שוויון הזדמנויות, ללא כל התוספות הנלוות שרק גורמות לפסילת הרעיון הנהדר הזה של שוויון הזדמנויות.

יונית א

New member
מה למנהלת חשבונות(דירוג )ולקולב?

דוגמנית (כמו שחקנית פורנו, כמו נער צי'פנדייל וכו..) בוחרים במקצוע בו עושים שמוש מוחצן במיניות שלהם כדי למכור מוצר. זו הבחירה שלהם ,כולל המחירים שלה. אין דימיון בין הדוגמנית לבין מנהלת החשבונות שבוחרת לבוא עם מחשוף עמוק יותר, עם חצאית קצרה יותר וכו כדי ליצור אווירה של רמיזה מינית (היא הרי לא מתכוונת על אמת לפתות את מנהל החשבונות הראשי). מנהלת החשבונות נמדדת במאזנים ותחשיבים ולא באורך רגליה. לכן שמוש במיניות שלה , אם הוא נעשה בצורה מודעת, הוא מיותר ולא מקדם אותה מקצועית אלא על בסיס אחר. ואז צצה השאלה, האם זה הבסיס שהיא רוצה להתקדם לפיו? אבל מה זה "גברים שמנצלים אישה כזו"?? היא עושה שימוש מודע במיניות שלה- וזה לא ניצול מצידה?

b e ll

New member
איך אפשר לדעת שהמזכירה שמתלבשת

בצורה פרובוקטיבית לא באמת מתכוונת לפתות את הבוס שלה? כי את אמרת? וכן! ניצול הוא משני הכיוונים ומשניהם זה רע מאוד.

אנחנו לא בסרט אנחנו במציאות

לדעתי מה שאמרת שגוי לגמרי... סליחה אבל מי את שתקבעי למישהי אחרת מה חלום חייה? חלום חייך יכול להיות ספרנית לדוגמה וחלום חייה של מישהי אחרת יכול להיות דוגמנית... כל אחת מכן תעשה את המירב להגשמת חלומה וכמובן שכל אחת תעשה צעדים שונים... לפסול משהו רק כי אינך מתחברת אליו זו צורת מחשבה שגויה לדעתי אבל זכותך.

למה לא? אולי גם שוחד?

אפשר לפתות את הבוס אפשר לקנות אותו, אפשר להערים עליו עם פרוטקציה מבחוץ, אפשר ואפשר. כל השיטות הללו פסולות בעיני ובכולן משתמשים בארץ ולא רק, והרבה. לכן מדינת ישראל נחשבת לאחר המובילות בדרוג השחיתות העולמי. זה לא משנה אם את משתמשת באתנן כספי או מיני או פוליטי, כל הללו הינם פסולים. ואגב רמיזה: גם להזמין את הבוס לצהריים במסעדה יוקרתית זה שוחד קל, וגם, לרמוז לו שאת מכירה אישית את ח"כ....זו רמיזה. לא חייבים לתת לו מעטפה של דולרים....

mrona

New member
אפורים

יש המון אפורים באמצע, ואני לא בטוחה שהכל מוקצה. קודם כל, לגבי קשרים, בתפקידים מסוימים (פיתוח עיסקי, מכירות ושיווק) זה חלק מהקישורים שנדרשים, ככה ששימוש בהם הוא לא רק כשר אפילו נידרש. עד גבול מסוים, המראה שלנו והנשיות שלנו הוא חלק מאיתנו בדיוק כמו האינטיליגנציה שלנו. אני לא מחביאה את עצמי מאחורי בגדים גדולים, ובישיבות מרובות גברים, זה לא מזיק בכלל ללקוח שיושבת מולו בלונדינית חטובה. יותר מזה, זה גם עוזר לעיסקה - אז זה נחשב "להשתמש" במיניות או לא?

b e ll

New member
יש הבדל תהומי בין מה שאת אומרת ובין

שימוש המיניות! גם אני מתלבשת יפה ומתאפרת בתשומת לב, דואגת ששערי יהיה מסופר ומוקפד וחזותי תשדר יופי ואסטתיקה (אסתטיקה?). אני לא מגיעה לעבודה בסחבות וכפכפי אצבע לים. אבל לא אתלבש בבגדים שישדרו מיניות מוגזמת ולא אלבש מחשופים עמוקים! כך שכל התכופפות שלי תעלה את לחץ הדם בצד השני. אני מצפה מעמיתיי הגברים להתלבש בצורה מכובדת ולהיות רחוצים ומדיפים ומאוד מאוד לא אוהבת את הגברים שבאים לעבודהכשהם נראים כמו ז'וז'ו חלסטרה בזמן הפיקניק השנתי עם החריץ בחוץ. גם זה עוזר בפגישה עם לקוח! לבוש וטיפוח מוקפדים אפילו מאוד מאוד זה עדיין לא שימוש לרעה במיניות!

siv30

New member
מסכימה עם כל מילה לא יכלתי לבטא את

דעותי בצורה טובה יותר.יש הבדל בין לנסות להשיג קידום ע"י רמזים מיניים ובין טיפוח ומקצועיות. הדרך הראשונה שלילית, משדרת זילות. הדרך השניה חיובית, משדרת מקצועיות.

יונית א

New member
אתנן

מה ההבדל בין עורך דין צעיר שמזמין את הבכיר בחברה לארוחת צהרים לדון על כמה עיניינים ומשלם את החשבון, לבין עורכת דין צעירה באותה חברה שלובשת חצאית מיני קצרצרה ומחייכת במתיקות אל הבכיר בחברה?

למעלה