בחורות שמשתמשות במיניות שלהן לקידום

שש שבע

New member
נשים שמוכרות את נמיניות שלהן לצורך

קידום הענינים שלהן, הן לא פחות מבעלות המקצוע העתיק בעולם.

shandy

New member
התיעצות

האם לדעתכם המקרה הבא הוא הטרדה מינית? מה אתם הייתן עושות במקרה הבא? להזכיר אני עובדת בסקטור הציבורי, ויש גם קבלת קהל לעיתים. יש אצלנו זוג לסביות שהחליטו לצאת מהארון בהפגנתיות. הן מתגפפות, מחזיקות ידיים, כאילו בהסתר, אבל כולם רואים מביטות אחת בשניה במבטי ערגה ותשוקה וכו' וכו' ואנחנו שותפים לכל, זה די מפריע לנו ולא נעים. לא מפריע לי שהן לסביות , באותה מידה היה מפריע לי עם היה מדובר בהומואים או זוג הטרוגני. מפריע לי שזה נעשה בזמן העבודה, להעיר להן זה לא פוליטקלי קורקט ניסיתי לדבר עם המנהלת שלהן אבל היא חסרת אונים אז מה דעתכן?

שש שבע

New member
אז יש מקרים ש"לא נעים -מת"

אני מעירה, ובחריפות, קרה לי לא פעם שהגעתי למקומות ציבוריים , ושם היה איזה זוג צעיר שהתגפף, נשיקות ליטופים, היא יושבת לו על הבירכיים, ובסביבה? אחד מילדי, או מילדים אחרים, אני אישית הולכת ומעירה, ומבקשת שאת "הסרט הפורנוגרפי", יערכו במקום אחר" לרוב אנשים מחייכים ככה בינם לבינם, תמיד יש מי שמגבה אותי, ובדרך כלל הזוג מפסיק. ולי? - כן אני לא מתביישת להגיד, בודאי היה מפריע שהן לסביות בנוסף, אז שיגידו שאני פרימיטיבית, אין לי בעיה שיעשו מה שהן רוצות מאחרי דלתיים סגורות, אבל בפרהסיה - זה פשוט מכוער, זה לא כזה דבר נאור הומוסקסואליות, זה היה קיים עוד בתחילת העולם, ואם ריבונו של עולם החליט על צו לשומרי תורתו להתרחק מזה, אז הוא יודע למה. זה הדבר הכי לא טבעי שקיים, זה מנוגד לחוקי הטבע, אין בזה המשכיות, וזה סוטה מככונות הטבע. ואם זה פרימיטיביות, אני גאה להיות הפרימיטיבית האסרטיבית של החבורה ולהעיר. ואם זה זוג הטרוגני, גם הייתי מעירה. אין לזה צורה. אגב, תמיד כשראיתי זוג מתגפף בחוץ, טענתי שיש להם צרות רציניות בפנים, והרבה פעמים זה הוכח. מה אתם רוצים להגיד לעולם בזה? תגידו את זה במילים וחאלאס.תתגפפו בבית תעזבו אותנו במנוחה.

mrona

New member
וואו

התגובה שלך כל כך חריפה שאני חייבת לתהות למה זה כל כך מעצבן אותך? מה, החוסר צניעות שבדבר, או שהנושא נוגע במקום שקשה לך אישית בו? מבחינתי הומוסקסואליות היא טיבעית בדיוק כמו הטרוסקסואליות, אבל אני לא אכנס לויכוח עם ציבור המאמינים. אני חושבת שיש זמן ומקום לכל דבר, והתגופפות במקום העבודה לא מכבדת את המקום (אני מתכוונת למקום הפיזי, לא לאלוהים) או את הנמצאים בו. מצד שני זו לו התרדה מינית. אני חושבת שההערה שלך תתקבל בסדר, אם היחס שלך אליהן לא השתנה מאז שהן יצאו מהארון. אבל אם רואים עליך שאורך חיים הומוסקסואלי הוא לא לרוחך, יהיה קשה לך להעביר את המסר הלגיטימי ככזה. יש משהו במקום העבודה שמיודד איתן, ובו הן לא "תחשודנה"? אם כן, הייתי משתמשת בו כ"שליח".

b e ll

New member
כל אחד באמונתו יחייה

דווקא ההומוסקסואליות אינה זרה לחיי הטבע הפראיים. יש מספיק מצבים הומוסקסואליים בטבע (בג'ונגלים וביערות העד, לא בגני החיות ובסאפארי) כדי להפסיק לומר שזה לא טבעי או להפסיק לומר דברים בשם אלוהים. אלוהים לא ברא את הטבע, האדם והחיות, זוהי אבולוציה שהתרחשה במשך עשרות ומאות מליוני שנים שהביאנו עד הלום. אני לא נגד הומוסקסואלים ולסביות, אני גם לא נגד זוגות הטרוסקסואליים - אני נגד ומאוד נגד הפגנת מיניות בפרהסיה. זוגות (ולא חשוב מאיזה מין) שמתגפפים ומתנשקים בפרהסיה מגעילים אותי מאוד. לא נעים לראות את זה, זה מביך את כל האחרים. זה הכל עניין של חינוך לדחיית סיפוקים, שבחברה הישראלית ממש חסר. אי אפשר לעשות את כל זה מאחורי הדלת הסגורה? חייבים להראות לכל העולם עד כמה אנחנו מאוהבים שאי אפשר לשלוט ביצרים? לא הייתי מעירה להם אבל בהחלט הייתי מתרחקת מהמקום. לא הייתי מעירה להם בגלל שאיני חושבת שזה יעזור ולא מתפקידי להיות מחנכת של אנשים מבוגרים. וחוץ מזה, כבר קרו מקרים של רצח בגלל הערה תמימה ברחוב, זוכרים את המקרה של שושן בחיפה? שהלך עם אישתו והכלב בחוף הים ובגלל מריבת כלבים תמימה בצד השני הוציאו סכין ודקרו אותו בלב? היה מקרה בת"א שבגלל חוסר הסכמה על עקיפה או חנייה רצחו אדם. לא צריכה כזה דבר על בשרי! ובקשר לזוג הלסבי שיצא מהארון, אפשר לשים להן מכתב קצר (אפילו בעילום שם) על השולחן ובו בקשה להמנע מהפגנת אהבתן בציבור.

שש שבע

New member
לא בשם אלוקים בשמי בלבד

זה פשוט מגעיללללללל, שיחיו באמונתן מאחרי דלתיים סגורות, של ארון, של חדר אמבטיה, של סלון לא איכפת לי, אבל בפרטיות שלהן, לא מבינה למה אם כך יש דלתות לחדרים שונים בחיינו? איחס. וחוץ מזה הפתגם שלך שגוי, הנכון הוא "צדיק באמונתו יחיה" אבל זה לא חשוב כרגע, זה לא הנושא.

b e ll

New member
שש שבע אנחנו מסכימות בבסיס...

ולא התכוונתי לומר פתגם, התכוונתי שכל אחד יחייה לפי אמונתו.

A l i c e11

New member
כן, בטח אין בעיה

תשמעי אם אני מגיעה למשרד של בעלי ואני רואה שם אחת שאין לה בעיה "לשחק" אותה ברמיזות מיניות וכאלה אני חושבת שהיא תמצא את עצמה נתון סטטיסטי בין המובטלים

הנה עוד מקרה שאשמח לשמוע את דעתכן

עליו: במשרד הקודם בו עבדתי הייתה בחורה שדיברה כל הזמן על סקס. מכיוון שהרוב המוחץ שם היו נשים פנויות- רווקות או גרושות, היה לה קהל, ובסה"כ גם אני לא אדם שמרני במיוחד ולפעמים זה מתאים ונחמד לעשות שיחת בנות כזו.אבל לא בעבודה, וודאי שלא מדי יום! העובדה שכל ארוחת צהריים (היה נהוג שם לאכול יחד) מוקדשת בראש ובראשונה למעלליה של איקס בכלל ולמעלליה המיניים בפרט הייתה פשוט סיוט בשבילי, עד כדי שלא רציתי לאכול עם השאר. אכלתי כמה פעמים לבד אבל זה היה מאד בולט לעין, וכמה פעמים אפשר לתרץ? בנוסף, עבד שם גבר מבוגר יותר (שהיה יכול להיות אביה של איקס ושל רוב העובדות האחרות) .הוא עבד בחדר הצמוד לחדר "ארוחות הצהריים" וגם כשלא אכל איתנו, יכול היה לשמוע חלק מהשיחות. ראו היטב שהוא לא מרגיש בנוח, והרי אם המצב היה הפוך,כל הצדדים היו יודעים שזה לא תקין. באוירה (הטובה והרצויה!) של היום, גבר לא שהיה עושה כך ומשליט אוירה כזו במקום העבודה היה יודע שהוא עובר את הגבול , ורק אם הוא ממש חרא הוא היה ממשיך (וגם אז הוא היה יודע שהוא חשוף לתלונה לממונה עליו). אין ספק שגם אם זה היה גבר הייתי מרגישה שלא בנוח אבל זה מקרה שכבר נתקלתי בו בעבר ואני יודעת להתמודד איתו. הבעייה היתה שהגבול בין מה שמדברים עליו בעבודה ומה שלא הוא באמת דק, ערפילי ואפור. הרי בסה"כ אם מישהי באה עצובה, היינו בדרך כלל שומעות מה קרה. אך האוירה הנעימה והחברית ,שהייתה אחת הסיבות שנהנתי שם, היא שהולידה את המצב שתיארתי. ניסיתי לטפל בבעייה- לשנות את הנושאים, להעיר בעדינות שאולי נדבר על משהו אחר. לא עזר. דיברתי על כך עם עוד נשים שעבדו שם, לחלקן זה הפריע לפעמים , אך אף אחת לא הייתה מוכנה לדבר איתה. בסוף פשוט שטחתי את העניין בארוחה- תשמעו, זה מפריע לי! אפילו זה לא ממש עזר, כי לאוירה שהיא יצרה נכנסו גם אחרות- שבלעתדיה לא היו מדברות כך , או היו מדשברות אבל במינון סביר. לבסוף נוצר מצב מעצבן:היא היתה מתחילה לספר משהו, מבחינה בי, ואומרת : אויש, אנטוניוש, שכחתי שזה מפריע לך...ושולחת מבט רב משמעות לאחרות בחדר. כמה פעמים אכלתי לבדי, זה היה בולט מאד, ובסוף פשוט התייאשתי והבאתי ספר לארוחה. מה דעתכן? מה הייתי צריכה לעשות?

mrona

New member
השפעה סביבתית

שאלה מצוינת. הבעיה היא שהסביבה תמכה בהתנהגות הזאת ולכן את נתפסת כ"בעיתית". לי היתה בעיה דומה רק בסביבה גברית. הרגשתי כמו במילואים. בארוחות הצהרים, או הדחקות בישיבות תמיד סבבו סביב התחת של זותי או הציצים של ההיא. אפילו הבוס שלנו הגדיל להעשות ותלה בחדרו לוח שנה של פליבוי. מה שהיה הכי גרוע זה שבאיזה שהוא שלב הרגשתי שאני מושפעת מהסביבה. ניסיתי להיות "אחת מהחברה" ולגמרי שיתפתי פעולה בעוד שזה ממש לא היה נעים לי. כשהתחיל המשבר בהיטק הביאו יועצת אירגונית, ובשיחה ב 4 עינים אמרתי לה שזה מפריע לי. היא בקשה רשות לדבר על זה הבוס, אבל היה לחלוטין ברור שזה בא ממני (טוב הייתי בכל זאת האישה היחידה). אני לא אגיד שבגלל זה פוטרתי אבל כשהיה צריך לעשות אן-דן-דינו, היה קל יותר לסמן אותי כאוטסידרית, ואין לי ספק שהסיפור לעיל עזר לזה.

חוכמה שלאחר מעשה

מה שאת מתארת נחשב להטרדה מינית ברורה. ייתכן שאם היית מתלוננת היית מקבלת פיצוי על עוגמת הנפש והתחושה הרעה שהייתה לך כשהיית צריכה להתמודד עם ה"דאחקות" ולוח השנה הפרובוקטיבי בחדר של הבוס. בנוסך, יתכן שהיה קשה יותר לפטר אותך כי זה היה נראה כמו נקמנות על זה שהתלוננת. אבל כאמור זו חכמה שלאחר מעשה. מה שכן, הייתי מציע לך לפנות לנעמת או לגוף אחר שמטפל בהטרדה מינית במקומות עבודה ולבדוק האם את יכולה להגיש תלונה על הטרדה בדיעבד.

siv30

New member
מרונה, זה כל כך מרגיז לקרוא את

הסיפור שלך. אין ספק שחברה המבוססת על מגדר אחד (גברית/נשית) אוהבת את עצמה וקשה לה להיות סובלנית כלפי הצרכים של השונה. יותר קשה להענות לילד שרוצה לאכול דווקא צימחוני בין קניבלים ולא להפך. אני מקווה שתמצאי/ מצאת מקום טוב יותר. ד"א ברוכה הבאה

אפרתש

New member
יש עוד עובדות שחושבות כמוך?

נשמעת לי בחורה מאד חסרת התחשבות. אני הייתי מאתרת כמה עובדים ועובדות שחושבים כמוני, ויושבת לאכול איתם. פניה לכוח אדם יכולה להיות בעייתית, בפרט אם את והגבר ההוא הם היחידים שזה מפריע להם. לפעמים החוק והמציאות לא הולכים ביחד. את תיצרי לעצמך שם של עוכרת שמחה, מלשנית, "לפלפית שאי אפשר לדבר לידה" וכ"ו. אני לא יודעת מה מערכת היחסים בינך לבינה, וביניכן לבין שאר העובדות. אצלנו, הערה כמו "אמרתי לך שדיבורים כאלה מאד מביכים אותי. ממש פוגע בי שאת ממשיכה בזה" היתה עושה את שלה. שאר העובודת שם הן חברות שלך? עזיבת השולחן באמירה "אני מצטערת, אבל ממש לא נעים לי ככה" תעשה להן משהו?

siv30

New member
תראי יש כאלה שאוהבות להביא את חדר

המיטות שלהן לידיעת הציבור הרחב. זה סוג של קתרזיס עבורן. אני לא מצדיקה מצב כזה שיגרום אי נוחות ואני מאוד בעד לנסות שלא לפגוע באוכלוסיות איתן אנו מתרועעים (כולל הכל). הבעיה היא שבמערכה הזו את לבד ולכן בלי שיתוף של החברות/ חברים מהעבודה מהלך כזה נדון לכישלון מראש. לדעתי את צריכה להחליט להתנתק ולהמשיך הלאה. אם לא נח לך, את לא צריכה לסבול בשם הקולקטיב. לאט לאט היא תאבד את הבמה.

שש שבע

New member
באותה מידה

זו יכולה להיות בחורה או בחור שמפליצים כל 2 דקות, ומסריחים ולא משנל 5. מה היית עושה? לא עוזבת את המקום? אני הייתי אומרת לה שככה היא נשמעת.ואני חושבת שאם האחרים לא מריחים את הסרחון, סימן שגם הם לא כל כך נקיים, ושומר נפשו ירחק.

כבר עזבתי את העבודה ההיא

שזה כבר לטובה. האמת היא שאכן אמרתי לה שזה מפריע לי ובמקרה אחד או שניים גם קמתי , אמרתי שהספיק לי ועזבתי. בדיעבד הייתי צריכה להגיד לה, "איקס, ברור לך שלו היית גבר לא היית מעיזה לדבר ליד אנשים אחרים בצורה הזאת. אני לא חושבת שיש לזה מקום גם כשאת אשה- החוק הוא אותו חוק והסגנון הזה לא מתאים למקום עבודה גם אם יש אנשים שנהנים ממנו" או להגיד ליד כולם" אני מבקשת להמנע מדיבורי סקס. רוצות שיחת בנות- תדברו אחרי העבודה." כמובן שהייתי משלמת על זה מחיראבל עדיף כך מאשר להראות זעפן ובלתי משתף פעולה לאורך זמן. הבעייה היא שכיוון שזה היה מקום קטן, בעל יחסים חברתיים קרובים היא לא ראתה שעברה את הגבול . כי מה כבר ההבדל בין דיווח בשמחה על יציאה עם מישהו חדש לבין דיווח ביצועים של קודמיו? לדידי ההבדל הוא שמיים וארץ, אף פעם לא עלה בדעתי לדווח על ביצועים של מישהו. אבל עבורה ההבדל הוא " "כך אקבל מספיק תשומת לב". בקיצור- אני מרחמת עליה, כי זה צורך שהמחיר שלו גבוה מאד. אך מכל דבר לומדים, בפעם הבאה שזה יקרה לי אני אהיה יותר בוטה וחד משמעית מהתחלה.

את חיה באשליות :/

למה נראה לך שמישהי חכמה תעשה את זה ליד הפרצוף של אישתו של הבוס שלה? הלווווו הגיון!!! זה יהיה מאחורי הגב שלך P:

למעלה