אז יש מקרים ש"לא נעים -מת"
אני מעירה, ובחריפות, קרה לי לא פעם שהגעתי למקומות ציבוריים , ושם היה איזה זוג צעיר שהתגפף, נשיקות ליטופים, היא יושבת לו על הבירכיים, ובסביבה? אחד מילדי, או מילדים אחרים, אני אישית הולכת ומעירה, ומבקשת שאת "הסרט הפורנוגרפי", יערכו במקום אחר" לרוב אנשים מחייכים ככה בינם לבינם, תמיד יש מי שמגבה אותי, ובדרך כלל הזוג מפסיק. ולי? - כן אני לא מתביישת להגיד, בודאי היה מפריע שהן לסביות בנוסף, אז שיגידו שאני פרימיטיבית, אין לי בעיה שיעשו מה שהן רוצות מאחרי דלתיים סגורות, אבל בפרהסיה - זה פשוט מכוער, זה לא כזה דבר נאור הומוסקסואליות, זה היה קיים עוד בתחילת העולם, ואם ריבונו של עולם החליט על צו לשומרי תורתו להתרחק מזה, אז הוא יודע למה. זה הדבר הכי לא טבעי שקיים, זה מנוגד לחוקי הטבע, אין בזה המשכיות, וזה סוטה מככונות הטבע. ואם זה פרימיטיביות, אני גאה להיות הפרימיטיבית האסרטיבית של החבורה ולהעיר. ואם זה זוג הטרוגני, גם הייתי מעירה. אין לזה צורה. אגב, תמיד כשראיתי זוג מתגפף בחוץ, טענתי שיש להם צרות רציניות בפנים, והרבה פעמים זה הוכח. מה אתם רוצים להגיד לעולם בזה? תגידו את זה במילים וחאלאס.תתגפפו בבית תעזבו אותנו במנוחה.