בחורות שמשתמשות במיניות שלהן לקידום

mrona

New member
הבהרה

אני לא חושבת שלבוש פרובוקטיבי מועיל לנו. גם אני לא אלבש חצאיות מיני או מחשופים לעבודה. אבל אני אישה שנראת טוב, וברור לי מאוד שהמראה שלי הוא כרטיס הביקור שלי. יותר מזה, אני מודעת לעובדה שלא כל המחשבות שעוברות לקולגות או ללקוחות שלי בראש הם מקצועיים גריידה. אם זה עובד לטובתי, זה בסדר, כל עוד אני נמצאת בתוך הגבולות שהגדרתי לעצמי. אני לא יכולה לשלוט על הצד השני, אבל אם אני יכולה לנצל את זה לטובתי, למה לא? עבדתי בתפקיד בינלאומי בכיר, (לפני משבר ההיטק). בכל פגישות העסקים ישבתי עם פאנל של 12 גברים מבוגרים. אני בלונדינית ונראית צעירה למדי, ככה שתמיד חשבו שאני המזכירה או משהו. היה רגע ראשון של תדהמה כשתפסתי את ראש השולחן, חיברתי את הלפטופ והתחלתי בהרצאה. את התגובה הזאת ניצלתי לטובתי. הראתי שאני יותר חכמה מבלונדינית, ואחרי שלקחו אותי ברצינות, המראה שלי היה קלף מנצח. זאת מעלה שאני מודעת אליה, ושמחה להשתמש בה!

siv30

New member
../images/Emo24.gif את לא צריכה להתנצל

בוודאי שאת לא יכולה להיות אחראית על המחשבות והפנטזיות של הצד השני. אבל אני בטוחה שתסכימי איתי שלהסתובב עם חולצת בטן עד הפטמות זה לא מכבד לא את האישה ולא את הפאנל שמסביבה.

siv30

New member
ודאי שיש הבדל, הוא לא מהותי אבל יש

במקרה הראשון, הוא יוזם, הוא משלם, הוא הצד האקטיבי היא נגררת אחריו (לפעמים בלית ברירה...) במקרה השני משחק התפקידים מתהפך וזה רע.

תראי

לדעתי מה שאת אומרת יכול להיות יפה ונחמד מאוד בסרט... אבל עובדה שלא! וזה עולם כוחני מאוד שאפילו שעברנו את ימיי הבינתיים החוק שרק החזקים שורדים עדיין נכון מאוד ולגיטימי גם לתקופתנו המודרנית... אני יכולה להיות מאוד יפת נפש ולא לעשות את כל מה שצויין לעיל ומצד שני תבוא מישהי אחרת שלא כל כך יפת נפש כמוני ותעשה את כל מה שאמרנו... היא תמצא את עצמה מקודמת ואני אשאר מאחור... אחרי שהיא תקודם תגיע מישהי אחרת לתפקיד שלה ואז בשלב מאוחר יותר שוב תגיע הזדמנות לקידום... ומה יקרה? שוב יפסחו עלי כי גם הבחורה הזו עשתה את כל הדברים האסורים... מה נשאר לי מזה? כן אני יפת נפש אבל אין לי כסף לשלם חשבונות.

יונית א

New member
רק החזקים שורדים, נכון

ולכן תהיי חזקה. תהיי מקצוענית תדאגי להיות כל כך מקצוענית שיעריכו אותך רק בשל הידע שלך, היכולות שלך ולא גודל החזה. מנהלי חברות ,אירגונים רוצים בסופו של דבר הישגים. עומק מחשוף יכול להועיל בשלבים ראשוניים ועם מנהלים מסויימים בלבד. אגב, בסרט הזה, אני מתמודדת איזה 20 שנה כבר. ובוודאי שהיו כאלו שקודמו כי היו המאהבות של המנהלים (זה מתחיל במחשוף,ממשיך בארוחת צהרים ידידותית ומסתיים באחר צהרים במלון לשעה). אותן שחשבו שזו הדרך הנכונה לקידום. בעיניי (לפחות) זהו סוג של זנות. לא תשלום ישיר עבור סקס אבל עקיף. מתאים לך? אם כן-לבריאות.

siv30

New member
את מתארת מציאות של אופרת סבון

היום יותר נשים בוחרות דווקא במסלול שמנוגד לעמדה שאת מציגה. זה לא קשור להיותי יפת נפש, זה משהו בסיסי בכבוד העצמי שאני רוחשת לעצמי ולכישורי. אני לא אשאר במקום בו לא יקדמו אותי בגלל שלא פ@#$% רגלים לבוס. סליחה, הדרישה הזו היא מעבר לכוחותי. מי שמוכנה, שיבושם לה. רק תחשבי מה קורה כאשר סר חינה מעניי הבוס, מה אז?

אז זהו שלא

לא לפתוח רגליים לבוס... סתם לעשות עיניים וכאלו... סליחה אבל ככה העולם בנוי וזה לא חייב להיות בכיוון הזה... יכול להיות גם גבר חתיך שיעשה עיניים לבוסית המתוסכלת מינית שלו וגם הוא יקודם... אל תהפכו את זה לקטע פמניסטי או משהו כזה

siv30

New member
את חושבת שזה יספיק לו ?

תראי , עניים זו רק הרמיזה להבטחה. את ההבטחה את צריכה לממש. אני ושבת שיש תמימות בדברים שלך.

זו לא הבטחה

תגרמי לו לאהוב אותך.... ככה הוא רק ירצה שיהיה לך טוב.... זה לא מחייב אפילו שהוא יהיה מעוניין במגע מיני איתך! תנצלי את הלב שלו.

siv30

New member
את מדברת על רומן ? אני לא בדיוק

מבינה מה עומד כאן על הפרק. מה זה תגרמי לו לאהוב אותך?

לסובב אותו על האצבע הקטנה

יש מלא שיטות... בחורה שזורקת רמזים לגבר אבל עדיין דוחה אותו יכולה לשגע לו את המוח... זה נקרא לסובב על האצבע הקטנה כשעושים את זה כמו שצריך.

b e ll

New member
אוי כמה אהבתי את פ@#$% ../images/Emo99.gif

ובכלל את כל מה שאת כותבת.

siv30

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אבל זה נראה לי מופרך בחיי כל הסיטואציה כאן שאנחנו דנות בה...

siv30

New member
אני רואה בעיה גדולה ../images/Emo5.gif

את לא רק מחזירה אותנו שנות דור אחורה לימים אפלים בהם נשים לא התקדמו על פי הכישורים שלהן אלא על פי ה"מראה" ו"טובות" ההנאה שהן יכלו להעניק, אלא אני רואה כאן פתח חמור להטרדה מינית. כל עוד הכל בהסכמה ושני הצדדים מרוצים הכל טוב ויפה. אבל מה קורה כאשר לא ? כאשר הרמיזות המיניות הקטנות האלה לא לרוחו של הצד השני
אז מה קורה? מה קורה כאשר הרמיזות כן נראות לצד השני אבל היא לא מקבלת את מה שהיא התכוונה להשיג כתמורה? מה אז? ולבסוף, על איזה תרבות ארגונית אנחנו מדברים כאן? מה השלב הבא של המהלך? יכול להיות שמישהו יקח ר-ח-ו-ק מאוד את הטיעון שלך ואז לאן נגיע?

shandy

New member
מהי מיניות

עד היום אני לא יודעת מהי מיניות, מהן הגדרותיה יצא לי לראות תביעות של עובדות המאשימות אחרים בהטרדה מינית בעיני, חלקם היו סתם תביעות קנטרניות , אבל הנשים הרגישו מאוימות ומושפלות מה שאומר שהתפיסה היא מאד סוביקטיבית וכל אחד ואחת עם הרגישות שלה בנושא לכן, מה שיראה לאחת שימוש מופרז במיניות, לשניה או לשני יראה התנהגות נורמטיבית

siv30

New member
אני מסכימה בבסיס

אבל יש פתגם שאומר שמי שרוצה להיות טבח צריך ללמוד לחיות במטבח החם...כלומר אי אפשר לרמוז רמזים מיניים ואח"כ לצעוק ביד מאשימה הטרדה מינית. מי שמזמינה את זה צריכה ללמוד להתמודד עם התפוח אדמה החם הזה, גם שהוא לוהט ויכול לעשות כוויות...

Kivil ron

New member
אם הייתן מבינות איך עובד ראש

של גבר הייתן אולי משנות את דעתכן,אני אדם פתוח ומאד ליברלי דעתן ואפילו עם הבנה עמוקה בשוני בין המינים,אבל גם כשה ... שלי עומד הראש שלי ב ....נשים לכך וזה מאד לגיטימי בעיני להשתמש במיניות ביחוד זו הנשית הסקסית החזקה הלוהטת והכל כך מחרמנת תודה לכן

שש שבע

New member
אמר את זה מישהו

ש"אם אישה היתה יודעת איך ראש של גבר עובד היא לאהיתה יוצאת מהבית איך שהיא יוצאת"

שש שבע

New member
אם זה היה להפך?

היתה ישר צועקת "הטרדה מינית" רמיזות מיניות של אישה לגבר לא כלולות בהגדרה של "הטרדה מינית"?

siv30

New member
מסכימה לחלוטין. אנחנו צריכות להתנהג

באופן בו אנו רוצות שיתנהגו אלנו

למעלה