בחור נשוי ומיואש

davidme

New member
ואת חושבת שנשים

הן צדקניות בסופו של דבר אדם חרמן הוא חרמן הוא חרמן וזה ממש לא משנה אם הוא גבר או היא אישה

אני לא

חושבת שנשים הן צדקניות ידוע לי שגם נשים בוגדות אבל הן לפחות עושות את זה בלי להתפאר בזה אלא בצנעה ובדיסקרטיות

ביג שחר

New member
ידידה שלי שאני מאד אוהב..

אמנם הספיקה להתחתן ולהתגרש... אבל את הבת שלה היא ילדה עם חבר בלי להתחתן... את לא חייבת להכנס למסגרת הזו אם את לא רוצה.. טפו טפו טפו אנחנו מדינה דמוקרטית מתקדמת (טוב לא בדיוק.. יש כמה אספקטים חומיניסטים...
) תמצאי מישהו שאת אוהבת... ותחיי איתו את חייך.. נראה לי שקצת יותר חשוב.. חוצמיזה.. חתונה 100K ש"ח על ארוחת ערב.. באמת.. הרשו לי לומר פחחחחח (כפי שאומרים הרבה בפורום 8
)

חופ שיה

New member
אני מניחה שההודעה היא אליי

המערכת תשובות פה מסובכת לפעמים אני לא מבינה מי עונה למי. בכל אופן כמו ששמת לב אני לא השתמשתי במונחים של חתונה (בעלי, אישתי וכו') כי אני לא מאמינה במוסד הזה, אני לא צריכה פיסת נייר על מנת להתחייב לבן זוגי או על מנת לחיות איתו עד יום מותי, אם מצאתי אותו אז אני אהיה איתו באש ומים כל עוד אני רוצה בכך בלי כל מיני סממנים כאלו או אחרים שבעיני חסרי משמעות לחלוטין. החשש הוא מהשגרע שאפשר להקלע אליה בתוך זוגיות ארוכת טווח. ובוקר טוב לכולם
וואי, ה
שוב זורחת, שלא תגמר לעולם.

לגברים יש תמיד פתרונות קלים

וסליחה על ההכללה כשאתם משועממים מהשיגרה תמיד האישה אשמה, ומה שיוציא אתכם מזה זאת רק מאהבת סקסית. אולי תנסה לצאת מהשיגרה ביחד עם האישה, אולי גם היא משועממת ממך, מחפשת ריגושים ומתה לממש פנטזיות? קנה לאישתך פרחים, שמן עיסוי ואולי גם כמה צעצועים נחמדים, ואז תראה שגם שיגרה יכולה להיות לפעמים מעניינת.

danny1232

New member
אני חייב להעיד

שאשתי , אני מאוד אוהב אותה. מתרגש כל פעם לראות אותה, לישון איתה, להיות איתה. אבל... בסקס היא מאוד שמרנית. תראי מה רשמתי שתי שורות מעלה.

aammii

New member
תשובה יפה אבל...

שלא תחשבי שחידשת לי משהו. את כל הדברים שרשמת ואפילו יותר מזה אנחנו עושים אבל אחרי 15 שנות נישואים גם לדברים היפים צריך להוסיף משהו. וחוץ מזה, כמה שאני מנסה להתעלם או לשנות את הרצון והצורך הזה, זה קיים. ובנוסף, לי אישית יש עוד כמה סיבות שלא לכאן...

ברור שהאשה תמיד אשמה

כשהייתי בן 15 והיו לי בעיות בחיי המין האשמתי תמיד את יד ימין. היום אני מאשים את אשתי על כך שהתחלתי לחזור ולבלות עם היד. לפעמים מנסים את כל הדרכים כדי שזה יעבוד עם האשה אבל זה פשוט לא הולך, אז מה את מציעה, שנתייבש גם אנחנו?

קודם כל אני בן אדם רציני מטבעי

דבר שני בכל הקשור לנשואים אני מאד מאד (ר)צינית בעיקר אחרי נסיון של אלפי שעות נישואין.

חופ שיה

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל אם הייתי נשואה אלפי שעות נישואין ולא חשקה נפשי בסקס עם בן זוגי תקופה ארוכה (מעל חצי שנה) לא הייתי מסוגלת להגיד לו שיתאפק או שיתייבש. למה שהוא יסבול בגללי, חשבתי שאנחנו רוצות שהבן זוג שלנו ירגיש הכי פתוח והכי טוב והכי סקסי כשהוא איתנו, לא פלא שהם מחפשים ריגושים בחוץ. חשבתי שאנחנו ליברליות יותר , כנראה שלא. בקשה כזאת היא לא אנושית, אבל זו אני.

T r i l i a n

New member
חופשי...

כתבתי הודעה ארוכה ומחקתי. לא יודעת מאיפה בא לי הצורך לפרוק את כל התסכולים של החיים דווקא היום... איכשהו בלילה זה נחת עליי. בכל מקרה, עיקר ההודעה היה שלא משנה עד כמה תבואי לקראתו, בחור ממוצע להערכתי יעדיף לבגוד ולשקר מאשר לבדוק עד כמה את ליברלית. ואני מיד חוזרת בי. אולי יש יחידי סגולה. אולי הם אפילו לא כ"כ מעטים, פשוט אני לא ממש פוגשת אותם בזמן אחרון. ואולי אני סתם עצובה על הבוקר. אוי, פסיכולוג דחוף, אני מדברת עם עצמי......

danny1232

New member
לא את לא מדברת לעצמך

אבל את צודקת. הייתי בודק אם אשתי ליברלית. אבל תחשבי נניח (סיכוי נמוך) שהיא לא ליברלית. ואני בסך הכל רוצה עוד סקס. יש לי סקס איתה ואני מאוד אוהב איתה . הכי טוב לי איתה בעולם. ואם היא לא ליברלית? מה אז? נפרד? אני אוותר על תשוקותי? מצב כזה יכול להביא לקטסטרופה נוראית. לא שווה לי לפרק את נישואי בשביל סטוצים. בשביל סקס. ממש לא. אני מעדיף לא לזיין כלל עד סוף ימי ולהיות איתה (לפחות כך זה נרה בשלב זה של חיי). לכן, אני מסטטץ לי בלי שהיא תדע. ממש לא הרבה. אני נהנה, וברגע שהפורקן המיני מסתיים, אני חוזר לחיים המאושרים שלי. יחסינו מעולים, חיינו מאושרים, מה שיכול להפסיק ברגע שאשאל אותה אם היא ליברלית.

אתה רואה דני, פה אני חולקת עליך

לא בגלל עצם המושג "בגידה" אלא בגלל שאני לא לא חושבת שאוכל להכנס למיטה עם בן זוג (או בת זוג) אחר עם אני מאושרת ואוהבת את בן זוגי. אולי אנחנו הנשים שונות, אנני יודעת, אבל לי נראה כשיש מוכנות לקיים יחסי מין עם אחר/ת משהו לקוי במערכת הזוגית. קיימת איזו חוסר נכונות או מוכנות למעורבות רגשית מלאה. אבל אולי אני טועה.

danny1232

New member
אני לא חושב שיש פה "טועה" ו"צודקת"

כל אחד/אחת ודרכו הוא להתייחס ל"זוגיות נכונה". אני חושב שאני אוהב מישהי. מאוד. את אשתי. אני יודע את זה. אבל - אני אהיה אומלל מאוד אם לא אגוון קצת בחיי המין שלי. (כולל הכל- אוננות, סייברים, וכן, היה לי גם סטוצים). את, לעומת זאת, רואה את זה שונה ממני. את תהיי נאמנה מינית, כך את טוענת. וזה טוב ויפה כי תהיי מאושרת בדרך זו. וכן, למרות שמכחישים את זה רבים, הגברים הרבה יותר מחפשים את הריגוש המיני נטו בסקס. נשים מחפשות גם ריגוש רגשי (הבנת אותי אני מקווה). לכן אין פה צדק ואי צדק. הכל נכון. רק צריך לדעת לעשות הכל בצורה אנושית מבלי להתייחס לפרטנר (אם פרטנר לסקס בלבד או לחיים) כאל מובן מאליו, ובצורה לא אנושית. (דרך אגב, זה נכון בכלל לחיים כאדם בתוך החברה, לא?)

T r i l i a n

New member
זאת האכזבה הגדולה שלי לגבי גברים

אני יכולה לסלוח ולקבל הרבה אבל לא שקר אולי זה נכון גם לגבי נשים, החוסר התחשבות והגינות הזה, אבל מנשים לא אני הולכת להפגע... אני אוכל אותה מבני מינך. ולכן האכזבה העיקרית שלי היא מגברים. אני מסתובבת עם תחושה רעה בבטן, שלא משנה מה אעשה בחיי בסוף אצטער על הכל.

danny1232

New member
קודם כל

אני ממש מקווה בשבילך ובשביל כל אדם, באשר הוא, שלא יצטער על חייו. זה פשוט דבר עצוב לראות אנשים כאלו. ואת עוד צעירה, אז ממש אין לך מה לחשוב כך. שנית, אני לא בא להצטדק. סתם לספר: כשהכרתי את אשתי, ארחי שנתיים בערך שאלתי אותה אם בא לה חוויות חדשות (להוסיף בחורה). היא הזדעזעה והודיעה שהיא מצטערת, אבל אצלה רק סקס "שמרני". שלישית, אני לא חושב שתתאכזבי מבני מיני. גם אם אנו רוצים סקס בצורה שונה מכן (כלומר בתור פורקן נטו ולאו דווקא מתוך אהבה), יש בנו הרבה דברים אחרים שמחפים על ה"חולשה (?) הזו.

למעלה