בחור נשוי ומיואש

danny1232

New member
האמת....אני מסכים איתך

גם אני לא מושלם. ולפעמים עושה דברים רעים. משתדל שלא אבל לפעמים כך זה יוצא. עד היום היה לי סטוץ אחד. מעבר לזה רק סטוצים "סייבריים". עדיין - שיקרתי. אבל, כמו שאמרתי - אני חושב שזה עשה אותי מאושר יותר. לפעמים, למען האושר (שמן הסתם מוביל לחיים טובים יותר בבית) זה אולי קצת , ממש קצת, שווה. או שלא. בכל מקרה, איני מושלם.

T r i l i a n

New member
ברור ששווה... לך

זאת בדיוק הנקודה כולנו רוצים להיות מאושרים רובנו לא בוחלים באמצעים

danny1232

New member
כאן אני לא מסכים

בסך הכל, בעוד 50 שנה,אחשוב לעצמי: וואלה,היו לי חיים מאושרים. טו שאולי אני אחשוב בצער על חיי. אני מעדיף להיות מאושר. נכון שאני אולי לא מושלם, אבל אחרי החיים האלו כנראה שלא תהיה עוד הזדמנות.

T r i l i a n

New member
אז איפה אתה לא מסכים?

אמרת בדיוק את נה שאני אמרתי. המטרה ידועה (אושר), ומצדיקה את האמצעים.

danny1232

New member
אני לא מסכים

שאיננו בוחלים באמצעים. מהיכרות עצמית אני יודע שאני בנאדם רגיש ומתחשב. זה ממש לא נכון שאיני בוחל באמצעים. מצד שני, ישנם אמצעים שאכןאני מוכן "לקחת סיכון" ולהשתמש בהם. לעומת זאת, ישנם כאלו שלא.

מבלי להכנס לפרטים טריליאן,

אני איתך. משהו השתבש בקשר בין בני זוג, וצר לי על כך. גם לי יש הרגשה רעה. כשאני פוגשת גברים ומשוחחת אתם ואני שומעת כמה הם אוהבים את נשותיהם אבל.....איתי למיטה הם יקפצו בשמחה, ממש עושה לי רע. בהחלט דני יש בכם גם דברים טובים אבל זה לא מחפה על ההרגשה שלנו.

T r i l i a n

New member
../images/Emo24.gif אין מילים... רק רצון לעצום

עיניים ולנוח בשקט לדמיין שהחיים יפים

danny1232

New member
טוב...

אלו אנחנו (או לפחות אני למרות שאני מאמין כי הרבה זכרים דומים בקטע הזה) נכון, זה אולי רע. אבל אלו אנחנו. ואין לי בושה במי שאני. אני גאה בעצמי ובצורת חיי. ואולי הייתי משנה פה ושם מספר דברים אך לא את אהבתי למין על צורותיו השונות.

T r i l i a n

New member
לא אמרתי שאתה צריך להתבייש

רק אמרתי שזה עושה לי רע זה לא אמור להדאיג אותך בשום צורה

danny1232

New member
אם כך מה שיש לי להגיד לך זה רק ש...

יהיה לך המשך יום נעים!

אם אפשר להכניס משפט...

כנראה הויכוח הזה לא יסתיים לעולם כל עוד יהיו גברים ונשים, או, שתשתנה התפיסה המחברת סקס ואהבה. סקס לא קשור בהכרח לאהבה, ואפשר לדעתי מאוד לאהוב בן זוג, אבל בו בזמן לחוש משיכה לאחרים. אצם זה שחשים את המשיכה, גם אם לא מממשים, מראה שהאהבה לא אמורה לסלק את התשוקה. כל כך הרבה נאמר פה כבר, מה כבר אפשר לחדש???

דנטל

New member
הויכוח הזה לעולם לא יסתיים

אבל לא בגלל שיש נשים וגברים. עובדה ש"לובשת" מחזיקה בדעה מאוד דומה לדעה שנחשבת "גברית". אף ויכוח לעולם לא יסתיים, פשוט בגלל שלא אחד יש דעה אחרת. לדידי, זה מה שעושה את החיים קצת יותר מעניינים (ולצערי גם יותר מעצבנים, אבל no pain no gain).

T r i l i a n

New member
עם זה שלא בהכרח יש קשר בין סקס

לאהבה אף אחד לא התווכח. השאלה הייתה איך מגיעים למצב בו משקרים לבן/ת זוג. בפרט לגבי סקס. והתשובה שקיבלתי הייתה "אני עצמי יותר חשוב לי מאחרים, כולל אותה". תשובה אחרת טרם התקבלה.

danny1232

New member
אני לא חושב שיכולה להיות תשובה אחרת

אם משקרים לממישהו (לאו דווקא בעל/אישה) זה אומר שאיכשהו אני מעדיף לשמור את האמת לעצמי כי אני מפחד מכך שהוא ידע את האמת. זה יכול להיות רק כשלגבי אותו עניין אנו חשים יותר חשובים ממנו עד כדי כך שאנו מוכנים למנוע ממנו מידע אשר עלול לשנות את דעתו. כלומר, הפחד מהתוצאה מניע אותנו להיות חסרי אכפתיות ממישהו אחר ובכל אנו שמים עצמנו מעליו. וכמובן שה לא בסדר. אבל לפעמים אנחנו לא בסדר וזו עובדה (גברים+נשים - כ"א במקומות אחרים בחייו) .

../images/Emo25.gif

לעומת מה שתמיד חשבתי, סקס לא קשור לאהבה, לפעמים בחיי הנישואין צריך קצת ריגושים ושינויים אם רוצים לשרוד את זה, למרות שנורא אוהבים אחד את השני......אין קשר בין שני הדברים- אם בוגדים זה לא אומר שלא אוהבים......

מצטערת דני אבל

אני עדיין חושבת שכדאי לך לבדוק עם אישתך אפילו בדרכים עקיפות מה דעתה שלא יקרה לך מה שקרה לאחד הזוגות שמגיעים באופן קבוע לחילופי זוגות אצלנו זוג נשוי שכל אחד חשב שהשני לא ליברלי היו מגיעים כל אחד עם מישהו אחר לחילופי זוגות אצלנו עד שאיזה יום במקרה בטעות בלי כוונה הם נפגשו במסיבה והיה בלגן וצחוקים לא נורמליים

כן זה בהחלט

העיר את המסיבה והעלה אותה על פסים מעניינים הקטע המצחיק היה שאחרי שהם גמרו להתווכח מי אשם הם החליטו להישאר כל אחד עם מי שהם באו איתו והמשיך את הדיון/זיון בבית

למעלה