בחור נשוי ומיואש

T r i l i a n

New member
אתה יודע מה מפריע לי?

הטענה הזאת - הרי ידוע שאנחנו אוהבים סקס יותר ממכן, אז אם אנחנו נבגוד זה מובן ובסדר ולא נורא אם נשקר ונפגע קצת במישהו בדרך. לגביכן זה סיפור שונה. צביעות. וכל ניסיון לטעון אחרת יחטא לאמת.

danny1232

New member
זו לא היתה הטענה

הטענה היא - אנחנו אוהבים סקס בצורה שונה מנשים. לפחות רובינו. אם סקס יעשה אותי מאושר - אני רוצה להיות מאושר. ורוצה לעשות סקס. איני יוצא כל ערב ומחפש זיון. איני מנהל רומן ארוך. אני כן מחפש סקס פעם בכמה חודשים. לא יותר מבילוי אחד עם אותה הבחורה. לא יותר מפעם בכמה חודשים. נכון - זה לא עושה את זה בסדר. זה לא. איני רוצה לפגוע - ולכן איני מספר. וגם זה לא בסדר. אבל אני כן רוצה להיות מאושר. ואני מעדיף לדעת בסוף שעשיתי את עצמי מאושר, גם אם בדרך לא הייתי מושלם ולא הייתי בסדר. אני לא רוצה לקום בגיל 80 ולהגיד - כוס אמק. איך לא ניצלתי את חיי כראוי כדי להיות נחמד ומנומס. שוב אני אדגיש - העובדה שאני רוצה סקס מדי פעם עם אחרות לא עושה אותי לחרא של בנאדם. אני בסך הכל רוצה עוד סקס.

T r i l i a n

New member
פשוט לא ברור לי איך זה קשור

לגברים-נשים, הטענות המוזרות האלה... בכל מקרה, אין כאן טעם להתווכח. לדעתי הדרך שבה אתה בוחר ולא הסקס הופכת אותך לבן אדם הרבה פחות טוב. אבל זאת רק דעתי, לא מתכוומת לשנות אותה. גם אין לי כוונה לפתוח בשירשור שלא נגמר בנושא. הרי לעולם לא נסכים. אני רק מקווה שלעולם לא אגיע למצבך או למבה של בת הזוג שלך. הפחד הגדול שלי בחיים הוא שתמיד יש סיכוי שאנשים קרובים משקרים לי, שהחיים שלי הם זיוף... אבל אין כאן הרבה ברירות. עדיין אין מכשיר שמזהה שקר. וכשיהיה אף חברת שיווק בטח לא תרצה לשווק אותו

danny1232

New member
ואני חושב שהעובדה

שאת הופכת אותי לבנאדם פחות טוב בלי כלל להכיר אותי, על סמך דעתי בעניין השונה מדעתך, הופכת אותך ל... בעצם לא. איני מכיר אותך. רק חבל לשפוט אדם ללא היכרות ועל סמך דעתו בעניין כלשהו. הרי לא תשפטי כך מישהו בעל דעה פוליטית שונה, למרות שלפי דרך חשיבתך, דרכו של איחש זה עלולה להמיט עלינו אסון ומוות.

T r i l i a n

New member
אני שופטת אנשים רק לפי דעות ומעשים

יש תכונות שאני מעריכה וכאלה שאיני מעריכה אין צורך לשבת עם אדם על כוס קפה בשביל לדעת מה דעותיו, אפשר לקבל את המידע הזה גם באינטרנט. אם אגיד לך שהכרות אישית תשנה את דעתי - אשקר. גם אם אגיד שלו היית ידיד שלי הייתי מתרחקת ממך בגלל זה - אשקר. הייתי רק מנסה לא לפגוש את בת הזוג שלך. אני לפעמים מעדיפה להתעלם ממגרעות של חברים. זה נכון. במובן הזה הכרות אישית משפיעה. אבל זה רק בגלל סדר העניינים: נקשרתי אליהם *לפני* שידעתי שהם מסוגלים לדברים כאלה. קשה לי להתנתק מאנשים - חולשה שלי. וכמובן, גם אני לא מושלמת. אני מודעת מאוד לבעיות שלי ולגבי חלק מהן אני לא הולכת לעשות כלום. אז כן, גם אני לא אדם טוב לפי הגדרתי שלי. אני שופטת אנשים בחומרה, כולל את עצמי. מודה.

T r i l i a n

New member
אני לא בטוחה שהייתי רוצה את התגובות

האלה. נראה לי זה יהיה מגעיל ומתובל בקללות...

danny1232

New member
אני לעולם

איני מקלל. גם במריבות עם אנשים ועם אשתי ועם כל אחד, אני תמיד רגוע. סתם לידיעה. חתיכת מנ.... מנעימת זמן שכמוך...

T r i l i a n

New member
../images/Emo6.gif

בכל זאת לא הייתי רוצה לשמוע את התגובה שלך. אני לא מאחלת שמשהו כזה יקרה לכם. דברים כאלה נראה לי עדיף לגלות ולדון בהם בלי קהל צופים מסוקרנים.

חופ שיה

New member
כמה עצובה הידיעה

הזאת גם לי. טריל - אני מתנצלת מראש על כך שהעליתי נושא כה כאוב שמן הסתם גורם להרבה נשים ואולי גם גברים לתהות על הלך החיים הלא אמיתי שרובנו מנהלים. אבל אלו החיים אם הטוב שבהם ואם הרע שבהם. אני כולי תקווה למצוא את הפרטנר שגם ברגעים קשים, משעממים, שמחים ירצה לבוא ולחלוק את זה איתי ולא אם אף אחד אחר/ת. לגבי ההודעה פעם הבאה אפשר גם לפרטי.
cheers

pink mushroom

New member
פילוסופיה

כל הנושא הזה של כן לבגוד או לא כן שקר או לא מיצוי האושר מול שלמות המסגרת אין פה כללים ברורים והכל תלוי בתפיסה הסובייקטיבית אם תשימו לב, כמעט כל דבר שקורה לנו בחיים אנחנו מנהלים תחת תפיסת ה"שליטה" אני רוצה לשלוט בחיי ולתוך זה נכנס גם נושא בן הזוג - אז אני רוצה לשלוט בו - שלא יברח לי, שלא יבגוד בי, שישאר איתי וכמו שנאמר "ולא עם אף אחד אחר/ת" כולנו צריכים להבין שחייבים במקום כלשהו לשחרר את האחיזה. כל אחד בנוי אחרת ורואה דברים אחרת - נכון, זה יכול להוביל לכאב ולפגיעה בצד השני, אבל המחיר של האלטרנטיבה עלול להיות מרירות, כעס, עלבונות הדדים ובכל מקרה מגיעים לכאב ולפגיעה.

T r i l i a n

New member
זה לא קשור לשליטה

זה קשור לרמת האמון שאפשר לתת באנשים מי שרוצה לשלוט בבן/ת זוג זה מקרה עצוב , אבל אחר. שלמות המסגרת מעניינת את התחת שלי, דרך אגב. זה מיצוי האושא אל מול פגיעה בזולת. וכן, זה פילוסופיה. כי איך תגבש דעה על דברים אם לא תכנס לתחום הפילוסופי?

shay.b

New member
לזה בדיוק התכוונתי

זה בדיוק המצב ומה עושים אז?

shay.b

New member
ואם לצד השני לא בא

ומה תגידי אם לאישה לא בא פתאום ואל תעני לי שאני אשם. שאני לא מספק אותה או משהו כזה. אלא ממש לא בא לה ולך כן בא אז מה עושים במצב כזה?

רוני38

New member
סטטיסטיקה קטנה

על כל גבר נשוי שבוגד באשתו עם אשה נשואה יש גם אשה נשואה שבוגדת בבעלה, ולא בפורום אשמח לספר לך כמה את טועה במסר הנ"ל בענקקקקקקקקקקקקקקקק

aammii

New member
אין לכם מושג

כמה אני שמח לראות את התגובות כאן לא תארתי לעצמי שהצהרה כל כך קצרה "בחור נשוי ומיואש" יכולה לעורר כל כך הרבה הדים ולהתפתח בצורה כזו. אני רק מקווה שאחרי הכל יקרה משהו שיסעיר וירגש אותי ... תמשיכו ככה!

חזקוש

New member
זה תלוי בך בלבד, עד כה נראה לי

שההודעות שאתה משאיר לא מרשימות מספיק. יש הצלחות של קשרים , תלוי למי. חזקוש

למעלה