../images/Emo31.gif
אני יודעת שאני לא ממש קשורה לפורום שלכם, אבל אני קוראת סמויה פה מאז שהפורום נפתח, והייתי חייבת להגיב. אני כותבת בפורום MCR כבר 4 חודשים [ויוםP:], ואני לא ממש יכולה לדמיין את הפורום הזה בלי לירון. באמת שלא. כשאנשים קוראים היום שMCR באים לארץ, הם בטוחים שזה ברור מאליו, כי הם הרי מצליחים בארץ והכל, אבל זה ממש לא. אם לירון לא הייתה פוגשת אותם במקרה ומחליטה שהיא רוצה להביא אותם, בחיים לא היינו קרובים לזה כמו שאנחנו היום:/. היא אירגנה את הכל, והיא דיברה עם כל מי שצריך לדבר, והיא דיברנה את הפורום כשהיה צורך. ועכשיו משמיעים אותם ברדיו, מה כ"כ נורא בזה? אז פקאצות וערסים אוהבים אותם, ונכון שזה היה די שוק בשבילי כשפקאצה התחילה לשיר לי שיר שלהם בשיעור סוציולוגיה, אבל את יכולה להאשים אותם? השירים יפים, וגם אם הם לא מבינים את המילים, לפחות הם אוהבים, או טוענים שהם אוהבים, את המוזיקה. ונכון, אלה שאוהבות את "ג'ארדד הכוסון!!!!11" באמת מעצבנות, אבל אין הרבה כאלה. פעם ב.. באה מישהי מעצבנת כזאת, והיא בדר"כ לא חוזרת ממילאP: חוץ מזה, אם מה שצריך "להקריב" בשביל לראות את הלהקה האהובה עלייך [זתומרת, עליי><] בהופעה בארץ, מה אכפת לך כ"כ? אז כל הכבוד ללירון [
], ושלא תעזו לזלזל בה:/