ביל טעה בהופעה! מישהו שם לב?!

florit11

New member
ביל טעה בהופעה! מישהו שם לב?!

מצאתי את הסרטון הזה בסיו, זה מההופעה בישראל, כשביל שר את סקרים! אם תשימי לב, בפזמון, אחרי כל ה"ניניניניני", הוא מרים את המיקרופון, הקהל שואג "סקרים", ואז המתוק שלנו מתבלבל ושר משפט בגרמנית, ואז מפספס עוד משפט, כנראה מהשוק של הטעות. כנראה גם היצורים הכי מושלמים יכולים לטעות.

hallcat10

New member
למי אכפת?

הוא בכל זאת מושלם..חוץ מזה שהוא מעשן..=] וכל אחד מתבלבל...ו...גם אני שמתי לב.. לא כמו הרבה אנשים.. והתבאסתי שהוא שר את ספרינג ניטש ולא דונט גאמפ...=[[

l0veTH

New member
הוא מעשן??!?!?

לממממהההה?!?!?!?! זה הורג בסופו של דבר!!!! יאללה אני פותחת עצומה לביל שהוא יפסיק לעשן.. חיחי..סתאם........אבל זה לא טוווווובבבב!!!

PerfectSP

New member
Hדעץי שהייתי צריכה לדבוק בגוסטב../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

למה?!

יסמיןןן

New member
חחח גם אני

גם אני התבאסתי קצת שהוא שר את שפרינג נישט ולא את דונט ג'אמפ... וגם כשהוא שר את סייקרד בגרמנית (שכחתי איך זה נקרא) במקום באנגלית. כי אני ממש אוהבת את השירים האלה באנגלית..

chikogirl

New member
האא נכוןןן שמעתיי עכשיו

והוא באמת אמר משו אחררר ....

LiHiLuSh

New member
ברור שהוא יכול ליטעות והוא אפילו אמר

ברעיון שזה קרוב לודי שהוא יתבלבל כי שהוא שר באנגלית ליפעמים יוצא לו בטעות בגרמנית כי זה הופעה שהוא צריך לשיר גם בגרמנית וגם באנגלית את מי זה לא היה מבלבל

florit11

New member
לא אמרתי שהוא לא יכול

ועדיין, אולי הוא טעה, אבל הוא טעה בצורה מושלמת... XD סתם סתם, גם הוא בנאדם, מדהים, אבל בנאדם... D:

l0veTH

New member
חיחי..אהבתי

"הוא טעה בצורה מושלמת" יאפה.....אהבבבתי....=]

l0veTH

New member
יאאא...איזה נשממה...

מסכן שילי.......חיחיחי...איזה בעאסה אני רוצה לראות ת'סרטון אבל אי אפשר לשמוע כי הרמקולים נדפקו.......=\\....

למעלה