מישהו שם לב...שלפעמים השפתים שלו לא היו מתאימות לפליבק??!!! לפחות ככה זה היה ניראה במסכים... יאו לא ידעתי שיש עכשיו עוד אנשיםXDXD >< בקוימונה זה כזה איטי לא ניכנסתי שבוע...ואז ניכנסתי אחרי שבוע..והכל היה אותו דבר חוץ מהודעה אחת מזורגגת!!! ו...מיזאת שאמרה שהם לא חתיכים..? מה את עיוורת??? מה יותר ח מוד מהם..? ו...אתם לא יודעות יום באתי לבית ספר ואיזה ערס שואל אותי(כל הבית ספר שלי זה ערסים ששומעים לי באוזן מזרחית ופאקצות שמצירות שלדים ורודים!!...)מה את פריקית..איכס..אמרתי לו מי אתה ערס מסריח שתלכלך על פריקים..אם יש לך בעיה אל תסתכל.. אין מושג כבר מה לעשות ככה כל הבית ספר שלי..ערסים ופאקצות למזלי זאת השנה האחרונה שלי בבית ספר הזה..לא שילדים מגעילים אלי זה שהם מגעילים אותי!!
יש לי חברה היא ממש פריקית [יעני-לק אדום שחור, בגדים שחורים, גולגולות וכל זה...]קיצר איזה ילד אחד מהשכבה בא אליה: יא מכוערת מזה כל השחור הזה?!...יאמממה איך הוא עיצבןןן אותי....!!! פריקי זה הכייי יאפפההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל ביל קאוליץ-זה הרבה יותר יאפה!!!
שפלייבק לא מותאם שכל שנהי הוא ירים תמיקרופון וייתן לקהל לשיר..פלייבק זה כל השירים וגם עובדה שבכמה שירים הוא התבלבל בין אנגלית לגרמנית וכמה שהוא נשמע ממש מממש ממש טוב כי זה ביל והוא שר מדהים אפילו בלייב!וגמאתי נדהמת כל פעם מחדשד ממנו כמה שהוא שנמע אותו דבר בלייב ~בלי עין הרע
המסכים היו סתומים...זה כל שניה היה איטי שזה עיהע ניראה שזה לא מתאים..כאילו השפתים למילים..כאילו זה פליבק.. לזה התכונתי..מה אני סתומה?... אל תענו אפילו...תשובה..!
שפריקים מגעיליםם... או מלא אתרים שכתוב אין כניסה לפריקים וובגדדולל ! מה רע בפרייקיםם ??! פפאאק ייו! פריקיםם = העם השוללטט ! חח .. מה אפשר לומר במקום עם?
איך קוראים לשיר שהם שרו בהופעה, שביל וטום ישבו על הכיסאות ושרו ? בהתחלה הוא היה שקט קצת ולקראת הסוף נהיה קצת יותר חזק .. ואגב, זה נכון שביל 1.84 ? :-O תודה לכל העונה