ביל טעה בהופעה! מישהו שם לב?!

hallcat10

New member
כן...ו..

מישהו שם לב...שלפעמים השפתים שלו לא היו מתאימות לפליבק??!!! לפחות ככה זה היה ניראה במסכים... יאו לא ידעתי שיש עכשיו עוד אנשיםXDXD >< בקוימונה זה כזה איטי לא ניכנסתי שבוע...ואז ניכנסתי אחרי שבוע..והכל היה אותו דבר חוץ מהודעה אחת מזורגגת!!! ו...מיזאת שאמרה שהם לא חתיכים..? מה את עיוורת??? מה יותר ח מוד מהם..? ו...אתם לא יודעות יום באתי לבית ספר ואיזה ערס שואל אותי(כל הבית ספר שלי זה ערסים ששומעים לי באוזן מזרחית ופאקצות שמצירות שלדים ורודים!!...)מה את פריקית..איכס..אמרתי לו מי אתה ערס מסריח שתלכלך על פריקים..אם יש לך בעיה אל תסתכל.. אין מושג כבר מה לעשות ככה כל הבית ספר שלי..ערסים ופאקצות למזלי זאת השנה האחרונה שלי בבית ספר הזה..לא שילדים מגעילים אלי זה שהם מגעילים אותי!!

l0veTH

New member
גמאצלי זה ככה-

יש לי חברה היא ממש פריקית [יעני-לק אדום שחור, בגדים שחורים, גולגולות וכל זה...]קיצר איזה ילד אחד מהשכבה בא אליה: יא מכוערת מזה כל השחור הזה?!...יאמממה איך הוא עיצבןןן אותי....!!! פריקי זה הכייי יאפפההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל ביל קאוליץ-זה הרבה יותר יאפה!!!

crazysapir

New member
זה לא היה פלייבק!! זה היה לייב!!

-הופעה חיה בישראל- מזה אומר לך?!

16yaeli

New member
זה היה לייב וזה הכי יפה שיש הבילבול הזה!

כולנו אנושיים ומותר לטעות חח:]

crazysapir

New member
וגם אין מצב שזה היה פלייבק בגלל

שפלייבק לא מותאם שכל שנהי הוא ירים תמיקרופון וייתן לקהל לשיר..פלייבק זה כל השירים וגם עובדה שבכמה שירים הוא התבלבל בין אנגלית לגרמנית וכמה שהוא נשמע ממש מממש ממש טוב כי זה ביל והוא שר מדהים אפילו בלייב!וגמאתי נדהמת כל פעם מחדשד ממנו כמה שהוא שנמע אותו דבר בלייב ~בלי עין הרע
~

hallcat10

New member
נכוטן..אבל

המסכים היו סתומים...זה כל שניה היה איטי שזה עיהע ניראה שזה לא מתאים..כאילו השפתים למילים..כאילו זה פליבק.. לזה התכונתי..מה אני סתומה?... אל תענו אפילו...תשובה..!
סתם><..אני לא סתומה

Plaztyk

New member
פשוט במסכים..

זה היה ישר עם אפקטים..יעני גם לייב וגם עריכה. בגלל זה זה היה קצת בדיליי.

ravidulce

New member
זה לא פלייבק

זה קורה הרבה פעמים בסירטונים ביו טיוב שהקול לא תואם לוידיאו

tsofa

New member
וואי בזמן האחרון אני שומעת מללא שאומרים..

שפריקים מגעיליםם... או מלא אתרים שכתוב אין כניסה לפריקים וובגדדולל ! מה רע בפרייקיםם ??! פפאאק ייו! פריקיםם = העם השוללטט ! חח .. מה אפשר לומר במקום עם?

l0veTH

New member
כן..נוותר רק כי הוא כזה כוסי!!!

אני אומרת כוווסי..לא כוסון!!!..זה יותר חמוד!!....

ElinorLahav

New member
יאאאאי ../images/Emo9.gif איך אני זוכרת את הקטע הזה !

שמתי לב שהוא התבלבל ואני כזה אומרת לחברה שלי יאאאמא הוא התבלבל אייזה זובווון חמודי
והוא בכלל לא שר עם בלייבק :|

crazysapir

New member
חחח אני זוכרת שמופעהתבלבלתי אמרתי כזה אז רגע

הוא התחיל אבל תשיר באנגלית איך פתאום זה גרמניצת? אז רגע התבלבלתי?< בקיצור בהופעה הייתי מזה מבולבלת

1shiran1

New member
יש לי שאלונת ,

איך קוראים לשיר שהם שרו בהופעה, שביל וטום ישבו על הכיסאות ושרו ? בהתחלה הוא היה שקט קצת ולקראת הסוף נהיה קצת יותר חזק .. ואגב, זה נכון שביל 1.84 ? :-O תודה לכל העונה

LiHiLuSh

New member
הוא 1.83 ../images/Emo9.gif אממ ולא יודעת היו כמה אולי

זה SPRING NICHT או BY YOUR SIDE ICH BIN DA

למעלה