ממש רואים שהם תאומים פה!D: יש להם פשוט את אותם תווי פנים פה....
P PerfectSP New member 10/10/07 #75 ממש רואים שהם תאומים פה!D: ../images/Emo190.gif יש להם פשוט את אותם תווי פנים פה....
F Fall Out Liel New member 9/10/07 #43 ../images/Emo207.gifמחר שביתה!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo168.gif
0 0oSharoNo0 New member 9/10/07 #48 כןן..!! יש איזה כייף!! אצלנו אמרו בהתחלה שלא יהיה כי אנחנו עוטף עזה..... אבל עכשיו אמרו שיש בכל זאת..!!
כןן..!! יש איזה כייף!! אצלנו אמרו בהתחלה שלא יהיה כי אנחנו עוטף עזה..... אבל עכשיו אמרו שיש בכל זאת..!!
T TaaaaaaaaaaL New member 9/10/07 #49 כןןןןןןןןןןן קולולו! יש לי להשלים מלאא חומר! זה יוצא ממש טוב ואולי אני אפגוש סופסוף את מייה(היא מהופרום) ! אמרו לי שזה יהיה בערך לחודשיים , מה אתם אומרים?
כןןןןןןןןןןן קולולו! יש לי להשלים מלאא חומר! זה יוצא ממש טוב ואולי אני אפגוש סופסוף את מייה(היא מהופרום) ! אמרו לי שזה יהיה בערך לחודשיים , מה אתם אומרים?
D dorkiflitz New member 9/10/07 #58 אני לא יודעת אם הוא עשה את זה בכוונה../images/Emo26.gif אבל אני יודעת שבשביל לשים שחור\איילנר מומלץ לפתוח את הפה כי זה מרפה על העין ולא גורם לך לסגור אותה ולמצמץ.. אני לא יודעת אם הוא התכוון לעשות את זה כאן.. אבל מילא..XD
אני לא יודעת אם הוא עשה את זה בכוונה../images/Emo26.gif אבל אני יודעת שבשביל לשים שחור\איילנר מומלץ לפתוח את הפה כי זה מרפה על העין ולא גורם לך לסגור אותה ולמצמץ.. אני לא יודעת אם הוא התכוון לעשות את זה כאן.. אבל מילא..XD
ס סיוניביל New member 10/10/07 #77 חחח ראיתי את זה עכשיו DD: זה נשמע מצחיק אבל איזה בונבון הוווווווווווווווווווווווווווווווווווא!!! בטח ממש התרגש, או סתם התלבלב לו XD
חחח ראיתי את זה עכשיו DD: זה נשמע מצחיק אבל איזה בונבון הוווווווווווווווווווווווווווווווווווא!!! בטח ממש התרגש, או סתם התלבלב לו XD