ביל טעה בהופעה! מישהו שם לב?!

ravidulce

New member
השיר שביל כתב לטום

הוא כתב לו שיר על הקשר החזק שיש ביניהם ועל זה שיום אחד הם יצטרכו להפרד והוא לא רוצה שזה ייקרה [לפי מה שהבנתי] הנה התרגום שלו: in die nacht - לתוך הלילה (את השיר "in die nacht" ביל כתב בשביל טום על הקשר החזק שיש ביניהם). בתוכי מתחיל להיות קר כמה זמן נוכל להמשיך להיות כאן ביחד? תישאר כאן צללים רוצים לתפוס אותי כשנלך אז נלך רק ביחד אתה כל מה שאני וכל מה שזורם דרך העורקים שלי אנחנו תמיד נתמוך זה בזה לא משנה לאן ראשינו מופנים לא משנה כמה עמוק אני לא רוצה להיות שם לבד תנו לנו ללכת ביחד לתוך הלילה באיזושהי נקודה זה יהיה הזמן תנו לנו ללכת ביחד לתוך הלילה אני שומע כשאתה צועק בשקט מרגיש כל נשימה שאתה לוקח גם אם הגורל יפריד ויקרע בינינו לא משנה מה יבוא אחרי זה, זה מה שנחלוק אני לא רוצה להיות שם לבד תן לנו ללכת ביחד לתוך הלילה באיזושהי נקודה זה יהיה הזמן לתוך הלילה לתוך הלילה...לפעמים לתוך הלילה...רק איתך ביחד תחזיק אותי, אחרת אני ייסחף לבד בתוך הלילה קח אותי הלאה ותחזיק אותי אחרת אני ייסחף לבד בתוך הלילה אני לא רוצה להיות שם לבד תן לנו ללכת ביחד לתוך הלילה באיזושהי נקודה זה יהיה הזמן לתוך הלילה אתה כל מה שאני וכל מה שזורם דרך העורקים שלי קרדיט לבלוג הזה: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=zimmer483

Plaztyk

New member
../images/Emo207.gif

למישו יש תמונות של תום, מהתקופה הזאת.. בלי כובע?

crazysapir

New member
זה לא תמונות מהתקופה הזאת מה ששמת../images/Emo13.gif

מה ששמת זה תמונות ממש ישנות:p

TaaaaaaaaaaL

New member
ספירפירפירפיר:p

חח מה קורה מווותק ?! עכשיו כשיש שביתה אני לא אראה אותך הרבה זמן =\

crazysapir

New member
../images/Emo23.gif

יהיה לנו קשה אחת בלעדי השניה