ביקורת אלבומים

סיכום שנה - ביקורת אלבומים

אז רגע לפני שנגמרת לנו השנה בואו נסתכל אחורה על השנה המוזיקלית המצויינת שהייתה לנו. בואו כתבו ביקורת וספרו לנו מהו אלבום השנה שלכם בביקורת, אם יש כמה אתם יכולים לכתוב במספר ביקורות. ושווה להשקיע - כי בין הביקורות המושקעות והטובות יהיה מישהו שיקבל דיסק און קי מתפוז
אז למה אתם מחכים? להתחיל לכתוב.......

galoosh33

New member
מגניב ../images/Emo9.gif אגב, אני מקווה מחר לפרסם את המצעד

השנתי שלי אז התכוננו
משום מה יש לי הרגשה ששכחתי ממש הרבה שירים... אוף..

Drowned World

New member
האלבום שהכי עשה לי את השנה ../images/Emo220.gif

היי אני שי,21 אני פעם ראשונה שומע על הפורום הזה ונראה נחמד פה
בכל מקרה ראיתי את ההודעה על האלבומים שעשו לכם את השנה אז ללא ספק האלבום שהכי עשה לי את השנה יותר נכון אוסף הוא האוסף להיטים של הספייס גירלז ! אז ככה... הספייס גירלז הם המוזיקה הלועזית הראשונה ששמעתי כשהייתי בן 9 אז בשלהי 96' ראיתי אותן בטלוויזיה בערוץ 11 בקופסאת הלהיטים אז שהייתה תוכנית פופ כזאתי, הקרינו את הקליפ של "wannabe" וישר התאהבתי בהן הן הדליקו אותי וישר התחלתי להתעניין בהן מאוד, זה גם דיי היה קל כי הספייס גירלז היו ממש תופעה לא סתם מוזיקה לועזית במיין סטרים אלא משהו ממש חוצה גבולות, היה ויש לי עדיין את כל הדיסיקים שלהן הספרים הוידאו הפוסטרים ועוד מלא דברים שהן הוציאו בזמנו והפופולריות שלהן הייתה בין הדברים היותר גדולים שנראו בארץ עד היום
בכל מקרה כששמעתי על האיחוד השנה הייתי הבן אדם הכי מאושר בעולם חחח וכמובן שחיכתי שיצא הדיסק אוסף ועוד יותר חיכתי להתחלת מכירת הכרטיסים להופעות וכמובן שאני אזכה לראות אותן בפעם הראשונה בחיים שלי בהופעה אני וידידה שלי נוסעים בשבוע הבא למדריד להופעה זה הולכת להיות אחת החוויות היותר מרגשות שלי אחרי הפגישה עם מדונה בת"א
האוסף הזה מבחינתי הוא אוסף ילדות מושלם לכל מי שהיה ילד בזמן שהספייס גירלז הוציאו את השירים שלהן וכמובן ההתרגשות מהשמיעה של שני השירים החדשים והקליפ החדש והמקסים לסינגל "headlines" לספייס גירלז היו ועדיין יש שירים מקסימים ונהדרים אחד אחד, מי שמזלזל בהן לא יודע על מה הוא מדבר בכלל כי הבנות האלה כ"כ שינו את עולם הפופ עם בואן והשאירו חותם עצום יותר מכל להקת בנות אחרת עם שיאי עולם שלא מביישים את הלהקות הגדולות בהיסטוריה
לכן הדיסק שהכי עשה לי את השנה הוא כמובן "Spice Girls - Greatest Hits" GIRL POWER

Drowned World

New member
כן אני רציני

ועם אתה מתכוון להתחיל ללכלך עליהן או משהו כזה אז כדאי מאוד שלא תעשה את זה

i D O 1 9 8 9

New member
חח כנס בחור,

לא מתעסק בליכלוכים שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב. אבל להגיד שהספייס גירלס "שינו" את עולם הפופ? איזו בורות. הספייס גירלס (לדעתי כן?) הן חבורת בנות שלוהקו לתפקיד בזכות הפרצוף היפה שלהם, הן לא עשו ולא תרמו כלום לפופ. על איזה תרומה אתה מדבר בכלל? על זה שהן שרו שירים שנכתבו והולחנו ע"י אנשים אחרים, וצרפו להם ריקוד תואם? נו באמת, אמנים ששינו את עולם הפופ זה "אלטון ג'ון", "ביטלס" (חלק גדול מהשירים שלהם היו שירי פופ), אבבא ואלף אחרים. בטח שלא ה"ספייס גירלז".

Drowned World

New member
בור מי שמדבר חמוד ../images/Emo13.gif

כי הספייס גירלז ממש לא היו סתם פרצוף יפה אף אחת מהן לא ממש דוגמנית צמרת והן לא נבחרו ע"י היופי שלהן אלא ע"י האמביציה הכשרון והרצון שלהן להצליח כל אחת מהבנות עסקה בתחום הבידור לפני הקמת הלהקה ולכל אחת יש כישרון משל עצמה הספייס גירלז ממש אבל ממש לא שרות חומר שנכתב להן מראש את כל החומרים שלהן הן כתבו בעצמם אם אתה לא מאמין זאת כבר בעיה שלך קראתי בכמה ספרי ביוגרפיה ובמלא כתבות שיצאו בזמנו על הכתיבה של האלבום הראשון וכמה שהיה קשה להן לשכנע את החברת תקליטים ש "WANNABE" חייב להיות הסינגל הראשון שלהן, אחת הסיבות שהספייס גירלז נטשו את המנהלים הראשונים שלהן הייתה מפני שאלה לא הסכימו שהבנות יכתבו את השירים בעצמם ! וכן הספייס גירלז כן שינו את עולם הפופ בדרך שלהן, כי הן היו משהו אחר משהו שלא היה לפני וגם לא נראה אחרי יש המון להקות בנות שקמו אחרי הספייס גירלז ואף אחת מהן לא זכתה להצלחה וליחודיות שיצגו הספייס גירלז ועם כבר אתה רוצה לדעת אז לספייס גירלז יש שיאים שאפילו הביטלס לא הצליחו לעשות בתקופה הנחשקת שלהם ואני ממש לא מתכוון להשוות פה כי גם אין על מה ולמה, זה שני דברים שונים לחלוטין ועובדה שהיום שהן חוזרות לבמה המעריצים שלהן עדיין מתים עליהם ורצים לקנות את הכרטיסים והאוסף כבר מכר יותר מ 3 מיליון עותקים מאז יציאתו
אז פעם הבאה אל תכתוב דברים בלי לדעת מראש מה עומד מאחריהם

i D O 1 9 8 9

New member
אלוהים אני לא מאמין שאילצת אותי לעשות זאת,

אך עשיתי זאת ! קראתי קצת על הביוגרפיה של הספייס גירלס (אף פעם לא התעמקתי בהם יותר מדי) וגיליתי כמה דברים בהחלט "מעוררי השראה" : "בשנות התשעים המוקדמות, האב והבן כריס ובוב הרברט רצו להקים להקת בנות אשר תתחרה בלהקות הבנים הפופולריות אשר שלטו בתעשיית המוזיקה הבריטית. בשנת 1994 יצאה הודעה לעיתונות המחפשת נערות בנות 18 עד 23, עם היכולת לשיר ולרקוד, אך גם שאפתניות, חברותיות ומסורות. מאות בנות הגיעו למבחני הקבלה, ולבסוף נבחרו חמשת הבנות הסופיות: ויקטוריה אדאמס, מלאני בראון, מלאני צ'יסהולם, ג'רי האליוול ומישל סטפנסון". עם כל הכבוד אמנים שמצליחים בדרך כזו שווים 0 מבחינתי. אמן טוב כותב מהרגשות שלו, עושה מזה שיר, ואם הוא באמת מוצלח - הוא גם מצליח (במקודם או במאוחר); אך מי שנגש לאיזה אודישן ללהקת בנות כי הוא לא הצליח להתפרסם מוזיקאלית בעזרת עצמו, זה מוכיח משהו, לא כך? וקצת מפתיע אותי שאני צריך לתקן מעריץ כה נלהב של הספייס גירלס, אך את שירהן כתב ועיבד "ריצ'רד סאנרד" בעזרתן של הספייס גירלס. אני יכול לנחש מה היה חלקם של הספייס גירלס בכתיבה ועיבוד השירים. אגב לפי ויקיפדיה הסיבה לעזביתן של חברות הספייס גירלס מהמפיק הראשוני שלהם, הוא בגלל שהוא לא הסכים לחתום איתם על חוזה, אלא לאחר שהוא ראה שהם מצליחות, הלא כך? ועוד משהו שצרם לי, ממתי "מספר להיטים במקום הראשון" הוא מדד לאיכות? הספייס גירלס נוצרו כדי ליצור כסף, כדי לקבל פרסום, אמן איכות לא מחפש את זה. אמן טוב רוצה לפרסם את המוזיקה שלו, את פאר יצירתו; ולא לעשות "בוחטות" כמו ידידותינו. בקיצור ספייס גירלס הן נחלתן של נערים ונערות בשנות התבגרותם, צר לי להשמע ככה. הן אולי קדמו את הפופ המסחרי, אך שום תרומה למוזיקה לא באה מהן.

ושוב אתה מבלבל ת'מוח בלה בלה בלה

הדרך לתהילה הייתה לא קלה בשביל הבנות והסיבה שהן עזבו כי הן לא התקדמו עם המנהלים שלהן לשום מקום ולא הייתה בינהן הבנה והסכמה על שום דבר ! זאת הסיבה ! הבנות רצו להיות מי שהן ולא רצו שמישהו יגיד להן מה לעשות, תתפלא לשמוע שהספייס גירלס מאוד מעוררות השראה בקרב בני הנוער של שנות ה-90 ונתנו דוגמא ללהקות שבאו אח"כ וכמו שכבר אמרתי לך אותו ריצ'רד סאנרד היה הבן אדם שלימד את הספייס גירלס לכתוב בשיטת ה 2 דקות ! תפסיק להיות כזה חושב שאתה מבין הכל ! אני שונאת אנשים שמרשים לעצמם להעביר ביקורות ועוד יותר שונאתת שונאתת אנשים שלא יודעים לפרגן, אז סתמו ת'פה ותמישכו הלאה תתעלמו ובייי ! אבל לאאאא חייבים להוציא ת'ערס המכוער שלהם בשביל שכולם יראו כמה "חכמים" הם אבל ממש ממש לא ! זה פאתטי ועלוב וממש אומללות חסרת ישע בשביל מה אני ממש לא מבינה
ולא תמיד חייבים להעריץ איזה אליל רוק בשביל להיות קולים ! פאק מי אתה בכלל שתקבע מה איכותי ומה לא?! בוא נראה אותך עושה מיל' ממה שהבנות האלה עשו אני מצטערת שאני יורדת לרמה כזאתי אבל פשוט החרכת אותי כי ממש התעצבנתי לראות שהבחור בסה"כ כתב את הביקורת שלו ואתה כמו איזה מחבל בא ובכוונה מתחיל להתנגח בו כאילו זה עולה לך בכסף שהוא מפרגן לספייס ! פחחח אני והם ובשם כל המעיריצים של הספייס גירלז בעולם שמים עלייך _____________ אחד גדול ! שלום שלום ואל תחזור לי בחלום !

i D O 1 9 8 9

New member
באמת ובתמים שהשתדלתי להתעלם מהילדותיות

שלך, והצורת התבטאות העלובה, אך כדאי שתרגיעי את עצמך ומהר. אף אחד לא קילל, אף אחד לא התנהג "כמחבל" עצם ההשוואה מעליבה לכשל עצמה. שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב (ציינתי את זה כבר בהודעה הראשונה שלי) וסתם הבעתי את דעתי, זכותי לא? אם תגיבו כמו בני אדם בלי להתחיל להכנס לויכוחים וקללות מיותרות, אולי זה יכול להיות דיון מעניין.

אוויש כ"כ לא !

איזה שטויות כתבת פה כ"כ רואים שאתה לא יודע עליהן בשיט וזה בסדר אבל זה לא בסדר שאתה מרשה לעצמך לכתוב השמצות שכאלה הספייס גירלס מאוד שינו את הפופ והצליחו לעשות הרבה מאוד בתקופה שהן היו בשיא והשיא שלהן היה מאוד גבוהה וכמעט לא היה אחד שלא אהב אותן פחחח עלעק " זה שהן שרו שירים שנכתבו והולחנו ע"י אנשים אחרים, וצרפו להם ריקוד תואם?" זה עוד סיבה לא להתייחס אלייך ברצינות שאתה כותב שטויות שכאלה הספייס גירלס באבוע בוע כתבו לעצמן את כל השירים בעזרה של כותבים אחרים שעזרו להם לסדר את השירים מבחינת תזמונים ועל זה קראתי בויקיפדיה משהו שלימדו אותן על "נוסחת ה 2 דקות לשירי פופ" זה הכל ! וואנבי זה 100% הבנות כתבו ולא אף אחד אחר ! נכון השירים שלהן לא נכס צאן ברזל ולא שייקספיר או שנסונים צרפתיים אבל הם שירי פופ טובים לכל דבר ! קיצר אל תבלבל ת'מוח וכל הכבוד אבישי על הבחריה כמובן שגם אצלי האוסף הוא אלבום השנה

איך ולמה אלבום אוסף מקבל את התואר אלבום השנה?

מצחיק אותי. מילא היה להן אלבום חדש, אבל אלבום של אוסף שירים משנות ה90? ועל האיכות אני לא רוצה להתווכח כי על טעם ועל ריח וכו. אני אישית אהבתי את Myths of the Near Future- Klaxons

מה אכפת לכםם???!!! יאווו

ממש אנשים חיים פה באיזשהי אשלייה שפורומים זה העולם ומלואו ! כוסאמאק ערס טוב?! חחחח זה פאקין פורום ! וזאת פאקין דעה של בנאדם אחד ! אז תמשיכו הלאה וסעו קדימה ! בחייאת רבאקום !!!

לא זלזלתי בבחירה שלך

לא אוהבת את הלהקה הזו, אבל זכות לבחור בהן. פשוט זה ניראה לי מוזר לבחור באלבום אוסף לאלבום השנה שלך, וזה נוגע לכל להקה.

פחח עלעק בפרצוף שלך ../images/Emo67.gif

אתה יכול להמשיך לחיות בגישה האנטי שלך ותאמין לי שזה לא משנה לאף אחד כי המעריצים של הספייס יודעים טוב מאוד מה הבנות האלה שוות ובטח שלא נאד כמוך יצליח לשנות משהו אז שיהיו לך חיים מאתגרים

מספיק../images/Emo18.gif

המטרה היא לא לדון בטיבן של הספייס גירלס זכותו לא לאהוב אותן זכותך כן עד כאן עם הויכוח העקר הזה

למעלה