ביקורת אלבומים

האמת שהן כן השפיעו

וכרגע זה לא משנה אם זה הן או המפיקים שלהן אבל בשורה התחתונה הן הראשונות שהצליחו להביא את תרבות הפופ הזו מאירופה לארצות הברית. הרבה לפני שהלהקות האמריקאיות כמו הבקסטריט בויז ואן סינק עשו את זה, הספייס גירלז היו שם - וזה הישג מאוד גדול שהשפיע על תרבות צריכת המוזיקה של האמריקאים. אז להגיד שהן לא עשו כלום זה לא נכון מעבר לכך הבחירות הן אישיות גם אני לא הייתי בוחרת את הספייס גירלז כביקורת שלי ובטח לא בין 10 אלבומי השנה שלי (וכנראה גם לא 100) אבל בוא ניתן כבוד למי שכן בחר בו.

i D O 1 9 8 9

New member
רק בגלל שנכנסת לזה :

הפופ האמריקני היה קיים שנים לפני שהספייס גירלס קמו. וסתם בגלל שציינת את זה בקסטריט בויז קמו לפני הספייס גירלס. גם אם נגיד שהספייס גירלס הביאו את הפופ הנילוז הזה לאמריקה, אין כאן שום כבוד גדול לעולם המוזיקה הבריטי. אבל שוב, שכל אחד ישמע מה שבא לו, כמו שציינתי למעלה, זוהי רק דעתי.

אחלה

אבל אתה לא יכול לזלזל באנשים ששומעים סגנון מוזיקה מסויים או בסגנון עצמו גם לא בפופ תחשוב עליו מה שאתה רוצה אבל זה עניין של טעם, לכן הסגנון הוא רחוק מלהיות נלוז ולא משנה כמה הוא לא נשמע לך טוב. יש הבדל מאוד גדול בין הפופ שהיה קיים בארצות הברית לפני הגעת להקות הבנים/בנות לארצות הברית וזה שאחריו. אומנם הבקסטריט בויז קמו לפני הספייס גרלז אבל הפריצה שלהם לארצות הברית הגיעה בעקבות הפריצה של הספיס גירלז ככה גם בנוגע לשאר סגנון הפופ הספציפי הזה. נסה לכבד אנשים אחרים ואת סגנונות המוזיקה שהם שומעים, גם אם אתה לא נהנה מזה. מישהו השקיע ויצר את המוזיקה הזו ולא משנה מה הייתה המטרה הראשונית הוא עבד קשה בשבילה (וכן עבדו קשה, גם בשביל אותה מוזיקת פופ) - נסה להעריך עבודה קשה של בנאדם אחר, גם אם קשה לך לאהוב את המוזיקה הזו לא אומר שאתה צריך לזלזל בה.

i D O 1 9 8 9

New member
לרגע אחד , ולו לרגע אחד

לא זלזלתי בבחור ששמע את הספייס גירלז, איפה את רואה שלא כבדתי אותו? במה בכך שהבעת את דעתי? בואי לא נסחף ונצא בהצהרות חסרות שחר. אגב אם את רוצה להכנס לזה, אז כל סגנון מוזיקלי\להקה מצליחה (סתם לא כולם, אבל הרבה) הצליחו רק לאחר שהם פותחו בבריטניה (הנדריקס,ראמונס (או הפאנק בכלליות) וכו' וכו'). לכן אין כאן משהו שמאפין במיוחד את הספייס גירלס. וזכותי להביע דעה על המוזיקה, הרי אנחנו בפורום שדן על מוזיקה לא? אבל שוב, באדם שאיתו התכתבתי לרגע לא זלזלתי, ואם תקראי את השיחה שוב, תוכלי לאמוד זאת בעצמך.

אולי אתה לא מרגיש שזלזלת

אבל בהחלט משתמע מדבריך. יש הבדל בין להתדיין על מוזיקה שאתה אוהב לבין לזלזל במוזיקה שאתה לא אוהב יש מקום לראשון כאן בפורום אבל לשני אין. וכאן אני מסיימת את הדיון הזה.

ספייס ובקסטריט פרצו באותה תקופה,

אולם הפריצה הגדולה של הבקסטריט לארה"ב הגיעה יותר מאוחר. רק ב"בקסטריט בק".

בתור אחת שזוכרת את אותה תקופה די טוב

הספייס גירלז עוררו סנסציה כשהצליחו להגיע למקום הראשון במצעדים האמריקאים רק אחרי ההצלחה שלהן ובזכותה הבקסטריט בויז נכנסו לשוק האמריקאי

נו כן, אחראי שהספייס פרצו בארה"ב

הבויז פרצו. לפני זה הם פרצו כבר בתחילת 96 באירופה.

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif אגב ספייס גירלז

במוצ"ש יהיה בגלגל"צ ספיישל חצות על להקות פופ שמורכבות מבנות אז לכל מי שאוהב אותן זה יכול להיות נחמד, וגם לשמוע דברים אחרים סגנון וקצת יותר מוקדמים

אלבום השנה הוא...

אלבום השנה בישבילי ועוד לרבים כמוני הוא ``משא או מתן`` מאת הברנש האהוב מוש, מוש בן הרי אף אל פי שמוש הוא חלק מה מיינסטרים הוא מצליח לגעת ולרגש כל פעם מחדש. האלבום נלקח מהופעה חייה ואפשר להרגיש את הקהל תוסס מישיריו. הוא משלב בדיסק את דין דין אביב שבעייני היא מוש ועידן רייכל הם השליישיה הפותחת . מצורף גם כן דיסק די.וי.די מההופעה החייה שהוא מומלץ לצפייה להשלמת החוויה. תקנו את האלבום הוא שווה את המחיר .

אחלה

אבל פספסת את המטרה המטרה היא לכתוב למה הוא אלבום השנה שלך, לא רק לציין אותו.

BSDAN

New member
הבחירה שלי - "I" אריק ברמן

"הצל שלך רודף אותי, חג מעלי כלהקת זבובים, הניחי לי לשמוח, אהובתי, בהמשך חיי העצובים." אני עומד מולה במסיבה, הכל רועש סביבי, אבל אני לא שומע כלום. הלב והמוח קפאו בשנייה שראיתי אותה. כבר שנתיים שהיא מופיעה בכל מקום שאני נמצא, צילה רודף אותי גם במקומות שהיא לא באמת נמצאת. שבועיים לפני המפגש האחרון איתה במסיבה, הכרתי את יעל, האמת חמודה, חשבתי שאולי סוף סוף אני אשתחרר. "הרי היא כבר לא איתך" אני אומר לעצמי בראש שיעל מחייכת אלי, "היא נסעה, היא עזבה, היא לא שלך". ויעל יושבת מולי ומדברת ואני רק מהנהן עם הראש. "היא משחקת בשיער ואז רושמת את המספר ודווקא אז אתה נזכר בחיוך של האקסית. ולך תסביר לה עכשיו שאתה עדיין מאוהב באיזו אחת שרחוקה מכאן אלפי קילומטרים," לא הסברתי, זרמתי בשיחה וככה התגלגלנו במשך שבועיים. יעל הזמינה אותי למסיבה של חברה שלה, זרקתי על עצמי משהו ויצאתי מהבית, כל הדרך ניגנו לי כינורות בראש מעין מוסיקה מונוטונית שלא מפסיקה. פגשתי את יעל למטה וניכנסנו ביחד, אחרי הבירה השנייה זה קרה. ראיתי אותה עומדת ליד הפסנתר ומדברת עם בחור. יעל שמה לב שאני לא ממש קשוב אליה, עקבה אחרי העיניים שלי והבינה. היא נתנה לי נשיקה על הלחי ואמרה שהיא במטבח. העיניים שלנו נפגשו, בלי הוראה מהמוח לגוף פתאום התחלתי להתקרב אליה, אני עומד מולה במסיבה, הכל רועש מסביבי, אבל אני לא שומע כלום. הלב והמוח קפאו בשנייה שראיתי אותה. היא לא הורידה ממני את העיניים ואני לא הורדתי ממנה, כולם זזו, דיברו, צחקו סביבנו ואנחנו רק מביטים אחד בשני. לפתע היא הסתובבה, חייכה והלכה. כמו אז. נשארתי לעמוד ככה עוד דקות ארוכות. "השמחה שבי זה לנון, העצבות שבך זה קייב, השגעון שלי זה ואן-גוך, השתיקות שלך זה רפאל, אהבה באור וצל." אריק ברמן כתב והלחין את סיפור חיי ב-14 שירים. זה אלבום השנה שלי.

galoosh33

New member
באמת אלבום מעולה, אבל הוא משנה שעברה לא?

בכל אופן אני מחכה כבר לאלבום החדש שלו ...

למעלה