ביקורת אלבומים

The Human

New member
מסכים כמעט עם כל מילה שרשמת.. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מלבד על Hurricane שהוא דוקא אחד האהובים עליי מהאלבום. גם אחד מאלבומי השנה שלי ללא ספק.. ו-Airport Disco משובח.

העכביש2

New member
אני חייב לשמוע כבר את אטליט ../images/Emo10.gif

יש מצב שאני מפספס פה עוד אלבום שאוהב השנה והזמן הולך ואוזל לסיכומים השנתיים....

tamir r

New member
../images/Emo39.gifהבחירה שלי../images/Emo8.gif../images/Emo39.gif

קודם כל, בהצלחה לכוווולם!!
אלבום השנה שלי הוא Good Girl Gone Bad של ריהאנה. אני בחרתי את האלבום הזה בגלל שלדעתי זה האלבום הכי טוב שיצא בכלל (לא רק השנה). בטח חושבים שאני מטורף שאני בוחר את זה ולא כל מיני אלבום של הביטלס וכאלה, אבל בחרתי באלבום הזה בגלל שיש בו רק להיטים ולא סתם עוד שירים לדחוס לתוך אלבום. חוץ מעוד אלבום אחד, זה האלבום היחידי שקניתי ואני הכי מרוצה מזה שקניתי אותו
השנה הזאת יצא השיר Umbrella שאני מאוד אוהב אותו (ולא רק אני
) והוא כבר חרוש בכל מקום אבל אני ממשיך לשמוע אותו...
אני במיוחד אוהב את הבלדה באלבום, "Rehab" (בטח לא כולם מכירים כי לא לכולם יש את האלבום שלה). היא מרגשת מאוד וממש מדברת על הדברים שקורים היום בעולם, על סמים ועל הנסיון להיגמל מהם. זהו
אם התכוונו לביקורת ממש (לעבור על שיר שיר ולפרט עליו) אז שישרשרו פה ואז אני אעשה, כי יכול להיות שלא הבנתי נכון... חוצמזה שבחיים לא זכיתי במשהו יותר גדול מגופיית סבא אז אני לא אתנגד לדיסק און קי
אהה וסליחה על החפירה

tamir r

New member
עכשיו גיליתי שמותר יותר מביקורת אחת../images/Emo13.gifאז הנה:

האלבום השני שהכי אהבתי הוא "B'Day - Deluxe Edition" של ביונסה. ראיתי כאן ביקורות תוקפניות על אלבומי אוסף וכולי, זה לא אלבום אוסף. זה האלבום הרגיל עם תוספת של בערך 10 שירים.
B'Day Deluxe Edition זה האלבום הראשון שקניתי (קניתי אותו לפני Good Girl Gone Bad), ואני מאוד מרוצה ממנו
הייתי יכול לרשום רק את האלבום B'Day בלי גירסת הדלוקס, אבל זה הקטע - שהדלוקס יותר יפה ויש בו שירים שאין באלבום הרגיל
אהבתי מאוד את השיר "If" שיצא חצי סינגל (ללא קליפ). הוא בלדה מרגשת מאוד שמספרת על פרידה כואבת וזה מאוד מזכיר את החיים....:] בגירסת הדלוקס יש גם את הלהיט "Beautiful Liar" (דואט עם שאקירה) שהפך ללהיט ענק וגם אותו אני לא מפסיק לשמוע. חוץ מזה, כדי שאני לא אחפור שוב, אהבתי מאוד גם את השירים "Irreplaceable" ו-"Suga Mama". אני לא יודע אם זה קשור, אבל האלבום בא עם שני דיסקים. הראשון הוא ה-CD שפירטתי עליו למעלה, והשני הוא DVD של קליפים של ביונסה. הכי אהבתי את הקליפ "Beautiful Liar" ואז את הקליפ הקצר "Kitty Kat" זהו
בהצלחה לכולם וסליחה על החפירה

tamir r

New member
מישהו יודע מתי נגמרת התחרות

ומודיעים על הזוכים במסר או פה?

puma25

New member
האלבום שלי - BlackOut ../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

שלום לכולם! אני מכתיר את האלבום בלאקאוט - החדש של בריטני ספירס כאלבום הטוב ביותר של השנה. האלבום של הגברת הזו, שהיא אחת מהאלילות המוסיקליות שלי, הוא פצצת אנרגיה, לא פחות ולא יותר. בשנים האחרונות בריטני הפכה למוקד המרכזי של כלי התקשורת – הגירושים המכוערים מקווין פדרליין והמשפטים שבאו לאחריהם, הבוטוקס בשפתיים ואפילו העטיפה של האלבום. בריטני עומדת לה עם שמלה ורודה, כשעל ראשה כובע לבן. המבט שלה נוקשה, ובכל זאת מלא חיים. מה לעשות, העטיפה באמת נראית כמו פאר יצירה של ילד בגיל 6, אבל האלבום הזה הוא כל כך כיפי וצבעוני שלפתע גם היא מקבלת פן חיובי. אחד מהמפגיזים העיקריים של האלבום הוא דנג`ה, המפיק הווירג`יני, שהפיק לה את Gimme More המפורסם, שיר פופ חצוף ודוקר, את Break The Ice האלקטרוני, הסקסי ונוטף הזימה, ואת Hot As Ice, שיר פופ מתוק וקליל שעורר בי פלשבק מטורף לימי אלבום הבכורה של בריטני. השיר האהוב עליי באלבום הוא Piece Of Me (הסינגל הבא, ככל הנראה). מה אומר ומה אספר – שיר כזה שומעים אחת למיליון, וטוב שכך. עוד שיר מגניב הוא Radar (בהפקתו של הצמד בלודשי ואבנט), שיר אלקטרוני מצויין שבריטני ביצעה על הצד הטוב ביותר. הפרובוקטיביות של בריטני הגיעה לאלבום הזה עד לקצה. הנשיפות והגניחות שבו עוררו לרבים וריאציות של זנותיות מוסיקלית, אך אני אומר שזה מוסיף פלפל לביצוע המדהים של בריטני, עד לכדי מעדן. כפי שבריטני אומרת בשיר Why Should I Be Sad, אף אחד לא האמין בה, אבל היא הראתה לכולם שעם נחישות ועיקשות אפשר להגיע לטופ שבטופ. כלום לא משנה אם מאמינים. כרגע, אני מכתיר את האלבום הזה לטוב ביותר של התקופה, לפחות עד שיוכח אחרת.

MAYA N

New member
../images/Emo12.gif אלבום השנה שלי גם ../images/Emo45.gif

מסכימה איתך עם הרוב, בהחלט האלבום הטוב ביותר של התקופה אחרי האכזה מקיילי מינוג.

חנוש189

New member
הבת שלי שומעת אותו כל היום ../images/Emo9.gif

ולא מפסיקה לשבח...אז אני מתארת לעצמי שיש בו משהו מיוחד ביתי לא אהבה אף אלבום לפני זה.

SweetBoy20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif איזה אלבום משגע - ביקרת אותו

מצוין

Edgar Davids

New member
וואי לא יצא לי לשמוע הרבה אלבומים של השנה

כמובן שאת של לייפהאוס אהבתי אבל אני לא אובייקטיבי אז אני לא אבחר בו. ל- Pat Monahan יש אלבום עם מספר שירים מעולים וממכרים. כמו כן, גם לקולבי קאילט שפתאום התחילה להצליח ואני שמח על זה יש לה אלבום טוב. חבר'ה! לא לשכוח שאני חשפתי אותה לראשונה ;]. אבל מעל לכל אני אבחר ב- Aqualung. אלבומו האחרון של מאט היילס נקרא Memory Man והוא פשוט אלבום שקרוב לשלמות מהרבה בחינות. כמות האמוציות שהוא משקיע ושופך במילים ובשירה היא לא מוגבלת. שירים מומלצים : Cinderella Pressure Suit
Something to believe in קיצצתי במומלצים כי לא רציתי לרשום את כולם ;].

ביקורת אלבומים

לאפשר לכל חברי הפורום שלא השתתפו ולעוברים ושבים לתת את הביקורת שלהם לקראת סיום השנה.... על הזוכה נכריז שבוע הבא....

למעלה