האלבום שלי - BlackOut ../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif
שלום לכולם! אני מכתיר את האלבום בלאקאוט - החדש של בריטני ספירס כאלבום הטוב ביותר של השנה. האלבום של הגברת הזו, שהיא אחת מהאלילות המוסיקליות שלי, הוא פצצת אנרגיה, לא פחות ולא יותר. בשנים האחרונות בריטני הפכה למוקד המרכזי של כלי התקשורת – הגירושים המכוערים מקווין פדרליין והמשפטים שבאו לאחריהם, הבוטוקס בשפתיים ואפילו העטיפה של האלבום. בריטני עומדת לה עם שמלה ורודה, כשעל ראשה כובע לבן. המבט שלה נוקשה, ובכל זאת מלא חיים. מה לעשות, העטיפה באמת נראית כמו פאר יצירה של ילד בגיל 6, אבל האלבום הזה הוא כל כך כיפי וצבעוני שלפתע גם היא מקבלת פן חיובי. אחד מהמפגיזים העיקריים של האלבום הוא דנג`ה, המפיק הווירג`יני, שהפיק לה את Gimme More המפורסם, שיר פופ חצוף ודוקר, את Break The Ice האלקטרוני, הסקסי ונוטף הזימה, ואת Hot As Ice, שיר פופ מתוק וקליל שעורר בי פלשבק מטורף לימי אלבום הבכורה של בריטני. השיר האהוב עליי באלבום הוא Piece Of Me (הסינגל הבא, ככל הנראה). מה אומר ומה אספר – שיר כזה שומעים אחת למיליון, וטוב שכך. עוד שיר מגניב הוא Radar (בהפקתו של הצמד בלודשי ואבנט), שיר אלקטרוני מצויין שבריטני ביצעה על הצד הטוב ביותר. הפרובוקטיביות של בריטני הגיעה לאלבום הזה עד לקצה. הנשיפות והגניחות שבו עוררו לרבים וריאציות של זנותיות מוסיקלית, אך אני אומר שזה מוסיף פלפל לביצוע המדהים של בריטני, עד לכדי מעדן. כפי שבריטני אומרת בשיר Why Should I Be Sad, אף אחד לא האמין בה, אבל היא הראתה לכולם שעם נחישות ועיקשות אפשר להגיע לטופ שבטופ. כלום לא משנה אם מאמינים. כרגע, אני מכתיר את האלבום הזה לטוב ביותר של התקופה, לפחות עד שיוכח אחרת.