ביקורת דיסק - Once

LadySilkworm

New member
ולמה לא תרגמו את השם של השיר?O:

את התרגום שלו אני דווקא יודעת- המוות יוצר את האמן.

LadySilkworm

New member
גוסט לאב סקור 9.5?!?@

דה סיירן 8.5?!!?!!?# לשניהם מגיע 10 עגול! לנימו הייתי נותנת פחות מ10, ודווקא בגלל שזה שיר שלא משקף את נייטוויש, וגם כי הוא קצת חרוש. P: אין לי בעיה עם הפור פוראבר, והאמת שלדעתי הפור פוראבר די מדגיש את ה"אף אחד"[נימו=אף אחד בלטינית, אני מניחה שכבר הרוב יודעים את זה]. לדד גרדנס הייתי נותנת ציון קצת יותר נמוך בגלל הסיום שלו. וגם לוויש איי הד אנ אנג'ל. הקטע בסוף בקריק מריז בלוד די עיצבן אותי בהתחלה ששמעתי אותו, ובכלל זה שיר קצת אמ מיוחד כזה. אני הייתי מוותרת על הקטע בסוף, או מקצרת אותו. אני לא יודעת, הוא לא בין השירים הכי הכי הכי טובים של נייטוויש, למרות שהוא גם יפה. אבל עם כל מה שנשאר בחלק הזה אני כן מסכימה.

Cold Heritage

New member
פור פוראבר זאת אנגלית עילגת

ולדעתי עשו את זה רק כדי שזה יתחרזויקבל אותה צורה. ואני יודע שנימו אומר אף אחד :p הממ... שוב, אני שמעתי את נימו לפני 5 ימים בלבד, בשבילי הוא לא חרוש ולמרות שהוא כל כך לא נייטוויש מדהים בעיני, זה מראה עוד צדדים שלהם. ושוב, זה יכול להתגמש... לא התחברתי כל כך לסיירן וגואסט לאב ארוך. בקשר לסיום של דד גרדנס אני מסכים [דיי העתלמתי מזה, כי אני נרוא אוהב את השיר P:] ובקשר לWIHAA ציינתי. ולא אמרתי שקריק מרי שיר כזה טוב
. תודה P:.

LadySilkworm

New member
חריזה? אין בהמשך הבית משהו שמתחרז

עם forever. ותגיד שתומאס עשה את זה, כי הוא הכותב של השירים. :) אני זוכרת שפעם ראשונה ששמעתי את השיר הוא מאוד ריגש אותי, אבל אחרי הרבה זמן.. הוא לא. הוא יפה, אבל לא הכיי. ואיכשהו הגירסא האורקסטלית[ככה אומרים? XD] שלו בלי הגיטרות יותר יפה בעיני.

Cold Heritage

New member
אז רק כדי לעשות אותה צורה...

וכדי למלא את המקום החסר אם הם היו אומרים רק פוראבר. אבל זה עילג! P: תומאס עושה את זה :] [הינה אמרתי!!!@#
]. תומאס לפעמים מקבל עזרה מאמפו ומארקו בקשר לשירים, ככה שבגדול זה הוא. ושוב, זה אלבום שחדש לי וזה מה שאני חושב לגביו X: ואין לי מושג איך אומרים את זה P: [לא ששמעתי את זה O:]

LadySilkworm

New member
הוא מקבל יותר עזרה בכתיבת תווים

והלחנת השירים. אני חושבת. אני לא חושבת שזה עילג. יותר טוב הwannabe friend! בוויש איי הד אנ אנג'ל?!

Cold Heritage

New member
אבל כתבתי בWIHAA שמגיע לו פחות |:

וזה בהחלט יותר גרוע!
רק בגלל השירה של מארקו, [עושה לי את זה XD]. ופור פוראבר זה עילג
. P:

Cold Heritage

New member
מסכים../images/Emo45.gifמארקו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ופור פוראבר זה כן עילג
.

Cold Heritage

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

עילגעילגעילג P: ידעתי שאני לא היחיד שחושב ככה :) אגבאגב בכללי, אם מישהו יוכל לערוך את נמו וכדי להפטר מה"פור פוראבר" נגיד להכניס את הבית השני בראשון גם [שיהיה אותו פעמיים] זה יהיה נהדר..

lacrimosa girl

New member
מרקו, עשה לי ילד! ../images/Emo99.gif

אוה, רק בגללו הייתי רואה צורך להחזיר תופעות פזיולוגיות בגוף האישה לקיומן

lacrimosa girl

New member
גוסט לאב יפהפה.

אז מה אם הוא ארוך.
אבל זה רק כי אני אוהבת שירים ארוכים שקל ללכת בהם לאיבוד.

למעלה