ביקורת דיסק - Once

ברור,

כל ניתוח של הליריקה הוא מבורך. אבל בשירים מסוימים התייחסת לזה יותר ובשירים אחרים פחות. אני בעד קו אחיד, זה הכל :)

Cold Heritage

New member
הממ... הערה במקום.

השתדלתי לבחון מכל הצדדים, ובכל השירים, ובעיקר לכתוב אם באמת הייתה לזה השפעה.. אבל קו אחיד זה באמת חשוב ואם פספסתי איפשהו לא הייתי צריך.

Amir Noy

New member
ממש אהבתי את הביקורת

מאוד עיניינית ומדוייקת.. והביקורת משכה אותי לשני שירים שלא הכי התחברתי אליהם [תודה :)] לGhost Love Score כעיקרון הייתי נותן 10/10 בהיותו הדובדבן שבקצפת של האלבום הזה =] רק שאלה לי אליך...למה לא כתבת על Higher Than Hope ושני שירי הבונוס? אם בא לך תכתוב...[בשבילי? :)] הייתי רוצה לשמוע ביקורת על שלושת השירים האחרונים... סך הכל...עשית עבודה מאוד טובה... וonce אלבום מאוד מיוחד עם משמעות קצת שונה...אלבום באמת מדהים =]

Amir Noy

New member
אוקע....

ראיתי את ביקורת ההמשך... תודה בכל מקרה! עשית אחלה עבודה =]

Cold Heritage

New member
XDDD תודהתודהתודה^^

שיניתי אותה לעשר, עקב לחץ מתמשך :p והממ... ההמשך של הביקורת אני מניח שמצאת.. אממ.. את שני שירי הבונוס לא שמעתי, במידה ואני אשמע אשמח להוסיף גם עליהם ביקורת אם תרצה :) ושוב תודה!

LadySilkworm

New member
לא כדאי לך לשמוע את

where were you last night... מזל שתומאס לא כתב את זה וזה חידוש.

Cold Heritage

New member
XDD.. אוקיי דאן :)

בכלל, השירים היחידים [כאילו מה יחיד בזה><] שאני מכיר אלו מהאלבומים, סליפינג סאן וא רטרן טו דה סי שזה בונוס בAFF... שאר בי סיידים אני לא מכיר O: יש מומלצים?

LadySilkworm

New member
אם אני מבינה למה אתה מתכוונן

[אם לא בקיצורים אז בעברית מה? סתם סתם]. אמממ אתה מתכוון לשירים שיצאו כתוספת בסינגלים? כמו white night fantasy ו lagoon [ששניהם אגב מומלצים] ?

Cold Heritage

New member
בדיוק, בי סיידים אלו שירים כאלו

שמוסיפים לסינגלים או מדי פעם בתור בונוס טראקים... שמעתי גם על סליפוואקר ודה וואפייר או משהו כזה...

LadySilkworm

New member
אין דבר כזה דה וואמפייר.

יש את sleepwalker,שיש לו שתי גרסאות. יש גירסא ערוכה ל passion and the opera יש את Live to tell the tale יש את Once Upon a Troubadour גירסא ערוכה של דה סיירן גירסא אורקסטלית של nemo סתומרת בלי הגיטרות והתופים, רק עם התזמורת והשירה של טאריה[חוץ מהסולו של אמפו] יש את שלושת השירים שהופיעו בסינגל הראשון לפני אנג'לס פול פירסט יש גירסא ערוכה לבלס דה צ'יילד יש את קריק מריז בלאד וגוסט לאב סקור אינסטרומנטלי יש את nightquest אבל הוא בונוס וזהו, אני חושבת?

Cold Heritage

New member
לא ואמפייר... wavfer או משהו כזה...

~רגעמוצא~ The Wayfarer :) אין לי שמץ מאיפה הוא X_X.. תודה^^

בת-עומדת בצומת של ביקורת!

אני מסכימה עם העלאת הציון לסיירן,כ"כ יפה
זה בין השירים הראשונים של נייטוויש ששמעתי,והתאהבתי
אחלה של ביקורת,אני באמת לא מבינה מה הבעיה עם האלבום הזה חוץ מהעובדה שהוא לא זורם,אז פשוט צריך לשמוע בנפרד!

למעלה