ביקורת דיסק - Once

box 5

New member
אחלה של ביקורת! כל הכבוד על היוזמה!

אני רק חושבת שיחסית לשאר האלבום, נימו היה צריך לקבל 9 בערך, אולי אפילו 8.5 או משהו. זה לא שהוא לא טוב, ממש לא. אבל איכשהו, לדעתי, הוא לא משתווה לשאר האלבום. The Siren היה גם לדעתי צריך לקבל קצת יותר נקודות... זה בהחלט אחד השירים הטובים. ובנימה זו, אני יותר מדורשת, מכל שונאי וואנס, להתפקד ולהסביר מה יש לכם נגדו?
אוהבת את האלבום הזה נורא! אולי בגלל שהוא הראשון ששמעתי.

box 5

New member
הא ומשהו ששכחתי

בחתונה נוצרית, זה לא טיל לאב דו אס פרט, זה till death do us part - עד שהמוות יפריד בינינו...

Cold Heritage

New member
כתבתי לאב? O: זה דאת' אכן X:

וזה מראה כמה זה שיר טעון מנוגד ומדהים^^ אעעעעע טוב הינה P: לסיירן באמת מגיע יותר, אז לאור כל הבקשות נשנה לו... 9.5 P: ואני בעד הרעיון, אשמח אם מישהו שלא אוהב את וואנס יכתוב ביקורת נגד מה כל כך גרוע בו P:

TheImpactBoy

New member
וואי ביקורת על רמה.

כזאת השקעה אני אוהב. יש לי פורום כ"כ גאוני
יכנס למאמרים כמובן.

Cold Heritage

New member
חלומו של כל מבקר ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודהתודהתודה!!#@ יאיי D:::: אביעד ^______________^ ~אושר~

danduuu

New member
וואו ביקורת מעולה ../images/Emo47.gif

ממש אהבתי את הביקורות על נימו ורומנטיסייד. באמת ביקורת מושכת שגורמת לאנשים באמת לשמוע את האלבום. כל הכבוד על ההשקעה מלך

ביקורת יפה ומעניינת, מאוד מעמיק,

אני מציעה לך להתמקד או במוזיקה או בליריקה ולדבוק בקו הזה לאורך כל הביקורת. :) לא מתה על האלבום הזה, מאוד חלש מבחינת הנגינה (יחסית לאלבומים קודמים של נייטוויש כמובן), ודווקא כן שמעתי אותו כמה וכמה פעמים. אבל כמובן איש איש ודעתו דעתו, אני מקווה גם לכתוב ביקורת על וואנס כשיתפנה לי קצת זמן מבצפר. :) כל הכבוד =]

Cold Heritage

New member
חשבתי על זה במקלחת ואני רוצה להוסיף

משהו X: [איזה דפוק זה נשמע XDD] אוקיי, הממ... אני דווקא כן חושב שצריך להתייחס לליריקה, נכון שרוב הביקורת תעסוק באיך שהאלבום נשמע, אבל למילים עצמן, לשפה שהאלבום כתוב בו, איך הכל נהגה ואיך זה משתלב ותורם לאווירה של האלבום, יש השפעה על איך שהשירים נשמעים, ככה שלדעתי צריך גם להתייחס אליהם. ללא קשר, ליריקס זה דבר שחשוב לי אישית ויכול לפעמים לשנות את ההערה שיש לי לשיר כזה או אחר... ותודה כמובן
^^.

למעלה