ביקורת תלבושות..

ביקורת תלבושות..

אני רוצה פה כל אחד יכתוב ביקורת על התלבושות של הדמויות! ^_^ זה יהיה כיף!

לדוגמא..

מסכנה קאגומה עם המדיי בית סםר שלה כל היום וכל הלילה.. אני הייתי מתאבדת.. אז מה עם הם חמודים?? יש לה סוודרים מתוקים וחמודים כאלה למה לא ללבוש אותם???....

De-Panther

New member
אם כבר התלבושת של..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קאגומה אז הייתי רוצה קצת ריאליזם תמיד רואים אותה קופצת ונופלת ואינספור של הזדמנויות שהיא באוויר אבל אפפעם... באפחת מהפעמים הללו... לא רואים לה מתחת לחצאית?? אם מישהי הייתה הולכת במציאות עם כזה דבר אז מספיק שהייתה קצת רוח וכבר היו רואים הכל

Yoley

New member
אז אתה בעצם רוצה לראות לה את

התחתונים?.. XD אני הייתי רוצה שמידי פעם היא תלבש בגד אחר מלבד תלבושת ביה"ס, זה כבר נהיה משעמם... מצדי גם חצאית קצרה אחרת...

De-Panther

New member
היא לובשת פיג'מות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מידיי פעם לא כזה משנה לי לראות לה או לא... סה"כ דמות מצויירת
הקטע הוא שזו אחת התעלומות היותר מוזרות בסידרה זה כמו שחתולים תמיד נופלים על הרגליים... אז לקאגומה אפפעם לא רואים בין הרגליים

ketty the sheep

New member
XDDD

אף פעם לא רואים, לסקולגירלז האלו. לא משנה עד כמה קצרות החצאיות שלהן. (אלא אם כן זה הנטאי/האצ'י, כמובן.
).

XDDD

אני רואה שלא ראית את הדייטינג סים האנימתי החדש של ניוגראונד ^^; ומצד שני זה דיי הנטאי ._.

Yoley

New member
זה מוזר גם כש...

כשאינויאשה נפצע הבגדים שלו מתלכלכים בדם, ופרק אחרי זה הבגדים שלו שוב נקיים. גם זאת תעלומה... ותעלומה נוספת: איך קיקיו מצליחה ללכת עם כפכפי אצבע עם גרביים?? XD

לי Li

New member
וואלה

כפכפי אצבע וגרביים באמת לא מסתדרים
תעלומה!! (מה כולם עושים פה בשעה כזאת? מה עם בית ספר?
)

Yoley

New member
ומה *את* עושה פה בבוקר?

לי יש מחרתיים מגן במתמטיקה, אז יש לי חופש יומיים לפני...

לי Li

New member
חופש יומיים לפני? ../images/Emo2.gif

גם אני רוצה חופש יומיים לפני ; ; לי יש מחר מתכונת במתמטיקה (זה לא מגן, זה חלק מהמגן. מגן לא מורכב רק ממבחן אחד אצלנו
) אז היום יש לי חופש
בהצלחה לכל הנבחנים!

נו ברור שיומיים לפני חופשת מגן

{או מתכונת} יש לי איזה 10 מבחנים, ככה שיש לי הרבה חופשת "יומיים לפני" ^^ היום היה אחד מהם ^^

לי Li

New member
זה לא ברור

אצלנו זה רק יום לפני ; ; אפילו לפני בגרות לא נותנים חופש יומיים לפני ; ; אפליה! >_<

Yoley

New member
חחח...

גם אצלי הציון הגשה לא מורכב ממבחן אחד, התכוונתי למבחן מגן (\מתכונת\ מסכם\ איך שתקראי לזה...). דרך אגב, לפני בגרות יש אצלנו שלושה ימים חופש... x.x

לי Li

New member
3??? =OOO

זהו, זה סופי, הבית ספר שלי דפוק ומקפח את תלמידיו ><*** מה זה 3 ימים חופש? *.* גם אני רוצה ; ;

Yoley

New member
פשוט הבצפר הבין שגם ככה בתקופה הזאת

לא לומדים כלום וילדים לא באים לבצפר, אז אין טעם בכוח לגרום לנו לבוא לבצפר.

ketty the sheep

New member
זה חלק מהלבוש היפני המסורתי..!

אלו סנדלים וגרביים מיוחדים, הנועדו להלבש ביחד (גם הגרב היא גרב אצבע כזו. כלומר, הבוהן מופרדת משאר האצבעות, וכך אפשר להסתובב איתה בנוחות עם הסנדל <לא כפכף D:>).

Yoley

New member
אוקי...

אבל נראה לי שמירוקו לא לובש גרביים עם הסנדלים XP

Naraku SeXy

New member
קגומה !!!

אני חייבת... כאילו אישה ..את הולכת לקרב עם חצאית קצרה ?! מישהו ראה פה את הסרט הראשון !? כשאמא שלה אמרה "את צריכה להיות עצמך" ונתנה לה את הבגדים של הב"יס ?! כאילו ילדה אין לך תקציב לבגדים לא מינימלים שרואים הכל? ! מה הבעיה ?! מכנס ! אנחנו לא בעידן הפאודלי שלובשים חצאיות... גם כשירד שלג ..היא הלכה עם החצאית הקצרה ..אני אישית לא מבינה איך היא לא קפאה..אבל זה כבר לא נדע.. וגם בבי"ס התלבושת המזויעה של ספורט ?! מזה אמור להביע !< ?מופע פלייבוי <?! מזה החושפנות הזאתי ?! תתלבשי !!!!!!!!!!

למעלה