מסכנה קאגומה עם המדיי בית סםר שלה כל היום וכל הלילה.. אני הייתי מתאבדת.. אז מה עם הם חמודים?? יש לה סוודרים מתוקים וחמודים כאלה למה לא ללבוש אותם???....
אם כבר התלבושת של..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
קאגומה אז הייתי רוצה קצת ריאליזם תמיד רואים אותה קופצת ונופלת ואינספור של הזדמנויות שהיא באוויר אבל אפפעם... באפחת מהפעמים הללו... לא רואים לה מתחת לחצאית?? אם מישהי הייתה הולכת במציאות עם כזה דבר אז מספיק שהייתה קצת רוח וכבר היו רואים הכל
כשאינויאשה נפצע הבגדים שלו מתלכלכים בדם, ופרק אחרי זה הבגדים שלו שוב נקיים. גם זאת תעלומה... ותעלומה נוספת: איך קיקיו מצליחה ללכת עם כפכפי אצבע עם גרביים?? XD
אלו סנדלים וגרביים מיוחדים, הנועדו להלבש ביחד (גם הגרב היא גרב אצבע כזו. כלומר, הבוהן מופרדת משאר האצבעות, וכך אפשר להסתובב איתה בנוחות עם הסנדל <לא כפכף D:>).
אני חייבת... כאילו אישה ..את הולכת לקרב עם חצאית קצרה ?! מישהו ראה פה את הסרט הראשון !? כשאמא שלה אמרה "את צריכה להיות עצמך" ונתנה לה את הבגדים של הב"יס ?! כאילו ילדה אין לך תקציב לבגדים לא מינימלים שרואים הכל? ! מה הבעיה ?! מכנס ! אנחנו לא בעידן הפאודלי שלובשים חצאיות... גם כשירד שלג ..היא הלכה עם החצאית הקצרה ..אני אישית לא מבינה איך היא לא קפאה..אבל זה כבר לא נדע.. וגם בבי"ס התלבושת המזויעה של ספורט ?! מזה אמור להביע !< ?מופע פלייבוי <?! מזה החושפנות הזאתי ?! תתלבשי !!!!!!!!!!