ביקורת תלבושות..

נורל

New member
דווקא אני חושבת שהכי יפה קימונו

גם הקימונו המסורטי וגם הקימונו המודרני וגם של הנסיכות שזה מורכב מ-12 שכבות והיום קראתי שזה עולה 3 מליון ין
הכי מעצבנים הבגדים של קאגומה כאילו מה את חוזרת מביה"ס את לא יכולה להחליף בגדים. ואם כבר את רוצה להרשים את אינו שימי משהו יפה... אהה והבגדים של מירוקו מוזרים מתחת לסגול הזה יש לו קימונו רגיל ועל זה הוא שם משהו כמו של טרזן...

היית חייבת להגיד את זה, נכון?

ככה לנפץ לי את הבועה >.< להגיד שיש למירוקו קימונו רגיל
עד כה חייתי באשליה שאין שומדבר מתחת פרט לגופו הנטול בגדים >___< ארררררג.

Yoley

New member
? (בקשר למירוקו)

פעם אחת הוא הוריד את ה...דבר הסגול הזה (מה זה בכלל?), וראו שיש לו כזאת גלימה שחורה של נזירים, ולא קימונו רגיל. אולי לא ראיתי טוב... למישהו יש תמונה? (זה היה בפרק עם קוהאקו). ולמה התכוונת במשהו של טרזן??

Yoley

New member
תמונה שמצאתי...

לא כל-כך רואים פה את הבגד שלו, אבל זו התמונה היחידה שמצאתי... (פרק 49)

yaeluv

New member
קימונו זה באמת יפה! גם המודרני וגם

המסורתי!! יש להם עיצובים וציורים מגניבים!! אני חושבת שמצד אחד אינו אוהב את התלבושת של קאגומה...זה לא כל כך מכוער...וזה גם לא יפה!..אבל אינו נראה מרוצה...יש לה גם שמלות יפות..גם הם קצרות כמו החצאית...והיא לובשת את החצאית כל כך גבוה שזה מצחיק! וככה גם קיקיו (כמו שpakolina כתבה)..חחח...התלבושת של אינו ממש יפה! אני אוהבת רופף עליו! אני גם אוהבת את איך שהוא הפך לשד (או שלפחות היה לו דם של שד מלא) אז החלק העליון היה קשור על המותן ופשוט נטלה עליו ככה!! ושרואים לו את הגוף בגלל שהחולצה שלו (או מה שזה לא) איכשהו נעלמה!!
לב|

enjye

New member
מה עולה 3 מליון?

הקימונו המסורתי או הקימונו של הנסיכות? בכל מקרה קראתי באיזשהו עיתון שקימונו זה הבגד הכי יקר בעולם!
לא אופר גם אני רוצה קימונו!
מישהו נוסע בזמן הקרוב ליפן ויכול להביא לי קימונו?
חחח סתם... ^^

נורל

New member
חחח יש לי קימונו אבל מסין.. הוא די

הקימונו של היפנים יותר יפה. של הסינים תמיד חייב להיות משי.. וקימונו של נסיכה עולה 3 מיליון ין המון... (בתמונה קימונו של נסיכה על בובה)

גהה

New member
מתחת לשמלה של מירוקו

שמתם לב שהיום הוא נפל ואיכשהו בצורה לא מש ברורה הוא הצליח להסתיר עם הרגליים את המתחת של השמלה הסגולה שלו?

Yoley

New member
לא זוכרת, אבל...

שמתם לב איך שהשד המכוער עמד לפגוע בו, ואינויאשה פתאום בא, תפס אותו והרים אותו באויר?

למעלה