ביקורת תלבושות..

De-Panther

New member
אבל דווקא חצאיות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עולות יותר מאשר בגדים ארוכים יותר

זה מוזר...

ליוצרת של אינויאשה יש כוח להוציא יותר מ400 כרכים אבל היא מתעצלת להמציא לקאגומה עוד בגד ._.

Naraku SeXy

New member
XDDD

כה..אה.. טוב ..אולי זה חלק מהאופי של גקומה ..אהמ.. מופקרת אהמ..

HANSAMA

New member
כמה דברים על קאגומה... חחחחחחחח

איןןןןןןןן שוםםםםםםםםםםםם קשררררררררררררר בין הבגדים שלה לבגדים שלה!!! חולצה ארוכה ומיני שאפילו המניים היום מתביישים בה! שאף פעם לא עפה.. ברור השהיוצר ניסה לעשות בסרט ילדים עם רמזים קטנים.. כמו כל הסינים החרמנים הקטנים האלה!! מזל שהוא גם עשה לה ספדר... אבל עם עוד מחלה.. חצאים קצרה... איפה הכנסיים בימניו???

גהה

New member
עם כבר פלג גוף תחתון..

שמתם לב שהרגליים שלה נורא נורא ישרות וארוכות? זתומרת ברגליים יש קטעים יותר מעוגלים שכאלה..

ככה זה באנימה

הדמויוטת מתאפיינות בעיניים גדולות מהרגיל וגוף חסר פרופורציה
אז היא התברכה ברגליים ארוכות וחלקות הכלבה >< (סתם, לא כלבה, אני אוהבת אותה ^^ )

../images/Emo107.gifאבל...

ראשית כל, זה -יוצרת- לא יוצר. שנית, זה לא סינים, זה יפאנים. ושלישית, עדיין לא ענית לשאלה שלי, אז אני אשאל אותה שוב. אתה דתי? O_O

../images/Emo107.gifבאמת? >_>;

בשיא הרצינות? כמה... הזוי. O_O *בוהה בך* *נזכרת לסגור את הפה* ולא, אני לא... אני חילונית לגמרי
אבל אתה -באמת- דתי? וההורים שלך נותנים לך לראות סדרה כמו אינויאשה? O_O כלומר, יש שם סצינות עירום וזה.. הדת די מתנגדת לדברים כאלה, לא?

HANSAMA

New member
אני לא חרידי, ולא דתי חזק!!!

את בכלל יודעת מזה דתי??!! מה, אין לנו יצרים אנושיים

../images/Emo107.gifזה די ברור שאתה לא חרדי,

או דתי חזק
אם היית כזה אז לא היית פה בכלל.. >_> אני ראיתי חרדים שבאו לכביש שש [אני גרה בקיבוץ לייד] להתנגד לו, ואין שום סיכוי שאחד מהילדים שלהם היה בא לכל פורום שהוא >_>; מזתומרת 'אין לנו יצרים אנושיים'? XP ואני יודעת מה זה דתי.. אל תדאג, אין לי שום דבר נגדם
יאו, זה מוזר O_O; ד"א, בוא לצ'אט.. יהיה יותר נוח לדבר שם. וגם לא נציף בהודעות לא קשורות את השרשור הזה >_>

Fay Wood

New member
גמני דתייה....0.0 ../images/Emo168.gif

אבל יותר מסורתיה... כאילו רק שומרת שבת/חג ובשר-חלב... זה חרא... אה כן, ואבא שלי עם כיפה, הצד של סבא שלי (אבא של אבא שלי) דוסים, ויש לי עוד משפחה מצד האמא שחזרו בתשובה
תירגעו, יש לי גם כמה נורמלים (אנחנו משפחה אחת ענקית
וחלק פרשו באמצע... חיחי גמני רוצה...) לשורה התחתונה- לא, אני לא לובשת חצאית ארוכה כל כך עד שאני דורכת עליה!!! אני לובשת מכנסיים (ג'ינס, לא סביר שתמצאו אותי עם משהו אחר...) ואני לא הולכת לבצפר דתי... אבל עדיין יש לי קצת בעיות עם בגד ים שני חלקים וחצאית מיני...

../images/Emo107.gifיש לי קרובי משפחה דתיים..

מצד אישתו של הדוד, אבל עדיין..
ובלי שום קשר לצניעות, גם אני בחיים לא אלבש חצאית מיני [אני לא לובשת חצאיות בכלל XP], או בגד ים שני חלקים. זה נראה לגמרי לא נוח.. >_>; כלומר, בגד ים לא קיים בשביל לחשוף כמה שיותר מהגוף, הוא קיים בשביל שיהיה יותר קל לשחות במיים.. ;<_<

../images/Emo107.gif

דווקא אין לי שום בעייה עם דתיים, אפילו שאני אתאיסטית. איש איש באמונתו יחיה

למעלה