ביקורת תלבושות..

לי Li

New member
מי זאת נעם? XD

והיא לא תעשה לי כלום
להפך, נראה לי שהיא תתמוך בי ותסכים שמירוקו צריך להופיע בליבוש מינילי יותר בסדרה

לי Li

New member
XD וואלה ^^

שכחתי את הגברים עם הנטיות האחרות LOL אם כך, כולל אותם זה אפילו יותר נדרש! למען שפיות המין הנשי והגברי בישים בביגוד מינימלי נדרשים כעת! ; ; *מחכה* *לוחשת* למה לא קורה כלום? ; ;

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif זה כמו בכל פאקינג סדרת אנימה

;[ את אש ומיסטי [*נסקלת*
] ראית פעם מחליפים בגדים? ההיא עם השלייקעס האדומים שלה והוא עם הכפפות שלו שבטח הסריחו מזמנ. אם כבר דקסטר [עזבו את האנימה עכשיו.] יש לו ארון מלא באותם בגדים. זה עוד [בערך בערך
] הגיוני. אבל כמו שמישהי הזכירה פה, אינויאשה נפצע ובפרק הבא או חלק אחכ פתאום הבגדים נקיים וגם לא קרןעים XD אולי גמ לו יש ארון מלא ב בגדיאינויאשה כמו לדקסטר?
האהאה!
תיאוריה!!1
*בורחת*

המ.

סלחו לי, אבל אני קוראת את המילה "מכנס" וזה ממש מעצבן אותי. לא אומרים מכנס, אין כזה דברים מכנס, זו מילה שמישהו המציא והחליט שזה מכנסיים. מכנס זה חלק אחד מהמכנסיים, אינויאשה לא לובש מכנס (חבל דווקא>.>) הוא לובש מכנסיים. מכנס- חלק אחד של המכנסיים. מכנסיים- מכנסיים. בבקשה, הדברים האלה מוציאים אותי מדעתי.

../images/Emo107.gifאבל הוא לא לובש מכנסיים.

הוא לובש קימונו.. אבל זה באמת קצת מעצבן שאומרים 'מכנס'. מצד שני, רוב הישראלים אומרים 'ללבוש גרביים וללבוש נעליים' ולא 'לגרוב גרביים ולנעול נעליים'..

PakoLina

New member
ביקורת על הבגד של הנאצית...../images/Emo187.gif

מזה הבגים האלה?! כאילו.. יש לה חולצה שמחוברת למכנס, סבבה, אבל למה כל כך גבוה?! כאילו, יש לה את החולצה עד הציצ, ואז מתחיל המכנם. זה ממש מכוער. XP

Naraku SeXy

New member
אני מנחשת שהנאצית זאת קיקיו ..

דווקא אני אוהבת את הבגד שלה ..הוא יפה .. אבל למה להשתמש במילה נאצית .. זה לא קצת יותר מדי? טוב לא חשוב ... ^_^

"קיקיו" בהחלט מתלבשת זוועה...

אבל עם ניתן את הבגד הבעע הזה לטומיו (המבין יבין) זה דווקא יכול להיות יפה....

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

באמת הוא בגד יפה, נורא מתרחב וצבעים יפים
ארגגג השיער שלה><

Stinki Winki

New member
הקימונו של סאנגו.

או חולצה וחצאית, וואטאבר>.> הם מכוערים בטירוףףףףףףףף!!!!!!! ועכשיו באיזה תמונה ראיתי שיש לה מין טייץ מוזר מלמטה
או שזה הבגד גוף שלה?
בכל מקרה זה לא משתלב בכלל>< שתלבש קימונו נורמלי כמו כולן! והכי יפה אם זה יהיה אחד כמו של הבנות הקטנות, כמו זה של רין.
ולמירוקו אהוב ליבי: אין לי התנגדות שתלבש חלוק/שמלה/וילון גזור, וסגול זה אפילו נחמד, מתאים לך לעיניים או משהו
. אבל הנעליים!!
איכסססססססססססססססססססססס לפחות שים גרביים או משהו
רק לי יש בעיה עם לראות רגליים יחפות?
בגלל זה אני שונאת את הכפות רגליים של אינויאשה (וזה ממש מוזר שהוא שד-כלב ואין לו שערה אחת על הגוף0_0)

../images/Emo107.gifואין לו שערה אחת על הגוף XDD

אבוי. *מדמיינת את אינויאשה מכוסה כולו שער לבן*

yaeluv

New member
אההההה!!! מוצאי אותי מדעתי שאינו כל

הזמן הולך/רץ/מתרוצץ/לוחם/מטפס בכל מקום וכף הרגל שלו תמיייד נקיה!! מה זה לעזאזל?!!? אני הולכת יחפה בבית שלי והרגל שלי כמו מגנט לחול ולכלוך!! לא פייר! גאמני רוצהההההההההההההה!!!!!!
(התחשק לי לשים קצת אוכל לכבוד ל"ג בעומר המתקרב)

../images/Emo107.gifצודקת../images/Emo3.gif

אני הולכת יחפה כל הזמן, והכף רגל שלי מלוכלכת לגמרי.. >_>

למעלה