ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

PilpelLady

New member
חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה היה אמור להיות הגמר הזה ?!?!?! מה זאת האכזריות הזו?? איך שמים משימה אחרונה משימת לגברים בלבד?!?! אין לי שום דבר נגד גיא ושי, אבל הם הם היו זוכים בצורה הוגנת- במשימה רגילה ולא משימה פיזית - אז אפשר היה להגיד שמגיע להם!! ממש לא הוגן -שני גברים צעירים וחזקים ששירתו קרבי ברור שהם ינצחו במשימה!!! אם הם לא היו מנצחים זה היה מפתיע אותי !!! ומה זה הפרסים העלובים האלו למקומות השני והשלישי???? אחרי כל מה שעבר עליהם???????????? האמת - לא רציתי שמיה ועמיחי יזכו, כי עמיחי היה לוקח לה את כל הכסף (הוא אמר משהו כזה באחת התוכניות כשהיא שאלה אותו אם הם יתחלקו חצי-חצי הוא אמר "נראה" משהו כזה...)-והוא לא עשה כלום כל המרוץ!!! רק בזכות מיה הם הגיעו לגמר!! הייתי רוצה שרק היא תזכה ותיקח לבד את כל הכסף-לא מגיע לו !!! ומסכנה-היא לא צריכה להרגיש רע עם עצמה ולהגיד שאם הוא היה עם בת-זוג יותר חזקה הוא היה מצליח?!!! בלעדיה הוא לא היה מגיע לגמר בכלל!! ומה זה אשמתה שהיא אישה??!!! אם כבר היה מגיע לתום וגיל !!!! גיל עשה הכל, לא כמו שי ועמיחי שהשתפנו והתעצלו והשאירו לגיא ולמיה את כל העבודה !!! כל הכבוד גיל!!! וגם תום מדהימההההה-הכי הגיע להם להיות בגמר !!!!!!!!! ואם הייתה משימה נורמלית הם גם היו מצליחים - אבל המשימה הזו לא השאירה להם סיכוי , וגם לא למיה ועמיחי !!! אני אומרת לכם - אני בתור אישה שקלתי להרשם לעונה הבאה- אבל איך שאני רואה שכל התוכנית מסודרת כך שיזכו גברים- אני לא ארשם !!! אם התחרות לא הוגנת אז מה הטעם !!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כמו שהייתה פעם תוכנית "רצים לדירה" על אותו עקרון אבל בארץ, וגם היו משימות פיזיות, מי שזוכר, והמשימה האחרונה הייתה ממש פיזית- אומגה-כוח וטיפוס על עמוד גבוה...ומי זכה- מה הפלא?? שני גברים!!! וגם מקום שני מי הגיע??-זוג, בחור ובחורה........מאייפה זה מוכר לי?!?! דיי, נמאס כבר מהתוכניות ריאליטי המכורות האלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma Oo

New member
../images/Emo45.gifלגמרי. מיה ועמיחי הם המנצחים האמיתיים

אין ספק שהגיע להם הרבה יותר מחופשה באירופה, והכי חשוב - לשי וגיא בוודאי לא הגיע המיליון. אכזבה

PilpelLady

New member
בכלל, כל התוכנית היא אכזבה,

במרוץ למליון המקורי לקחו אותם לכל העולם - הם ראו גם אירופה ואמריקה, ופה התקמצנו - לקחו אותם ליבשות הכי זולות, מדינות עולם שלישי וכאלה רוב המרוץ......קיוויתי בין השאר לראות קצת חו"ל יוקרתי בתוכנית....עונה ממש מאכזבת. הייתי בטוחה שלפחות בגמר יקחו אותם לפחות לאירופה - פריז, לונדון, משהו - אפילו זה לא......בכוכב נולד כבר ראיתי יותר חו"ל לטעמי מאשר בתוכנית הזו.......

קליספרה

New member
מדינות העולם השלישי

יפן ניו-זילנד, אוסטרליה? פחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מירוץ יש להם לפחות 2 מדינות עולם שלישי זאת התמודדות אחרת לגמרי מבארצות מערביות יותר

Luanne

New member
האמת שגם אני התבאסתי

שהם לא היו במדינות באמריקות ובאירופה - אם כבר מסע מסביב לעולם אז בכל העולם.. ופה טעמנו בעיקר מהמזרח. אבל אסור לשכוח שיש מגבלת תקציב, והוא צנוע מאוד יחסית להפקות האמריקאיות, ועדיין היו מקומות מאוד יפים..

BrokenWings16

New member
../images/Emo45.gifבכלל אבל בכלל לא הוגן לתת כזאת משימה

שהמתחרים הם 2 גברים וגבר ואישה.

thankful

New member
ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

כזה אמש בערב ... יש לזכור ש !!! עמיחי ומיה התעכבו זמן-מה , כי עמיחי בהתחלה "לא רצה לקפוץ" ... (נדנדת הפחד) גם משימת בת האיכר עיכבה אותם משהו ... כמובן שיגידו שזה גם לא FAIR הסיום , מכיוון שהיתה משימה פיזית בסוף (ואף ראיתי שאמרו זאת כבר כאן) ...

shayale

New member
משימה לא הגיונית

כצופה נלהב במירוץ שהפיבוריטים שלו היו במאחק נגיעה מהגמר. וכאדם נכה אומר שלמשימה האחרונה היו צריכים להביא משהו עם פחות כוח ויותר מחשבה!!!

wildcat6

New member
אם לא מכור אז פשוט לא הוגן

ברוב מרוצי למיליון המשימה האחרונה היתה קשורה לזיכרון של כל המירוץ זאת משימה שביצעו אבל לא בסוף העובדה שהבחירה במשימה הזאת עוררה תחושה לא טובה אצל הרבה אנשים מעידה שהדבר לא היה הגון

זה לא היה משנה את התוצאה

הרי צריך לעשות את כול המשימות בכמה שפחות זמן ואחר כך ישר נוסעים למשימה הבאה, אז הזמן שהיה לוקח לעשות את כול המשימות היה אותו זמן.

assafy1000

New member
וואו. ממש גיליתם את אמריקה

כל ריאליטי זה קיטש אחד גדול. אין ריאליטי שהוא לונגשוט אחד ואין מפיק אחד שמעדיף את המציאות ואת מה שקורה באמת על הרייטינג צר לי לנפץ לכם את הבועה הזו, אבל זו האמת. עצוב לי לראות שאתם כאלו תמימים ובטוחים שכל ריאליטי זה כשר ואמיתי וחלילה מסולף. פשוט קחו בערבון מוגבל את כל מה שאתם רואים. ככה תיהנו הרבה יותר, סמכו עליי

ונניח שכל שלושת הזוגות היו של נשים או מעורבים

נניח שהבלונדיות היו מצליחות להגיע לגמר או אפילו המבוגרות מעמק הירדן - האם אז הנשים נשארות מאחור מול שני הזוגות המעורבים?

שאלה יפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך לא חשבתי על זה ?

אם בגמר היו מגיעים צמד של 2 בנות, אז היה להם חיסרון נגד צמד מעורב.

בסופו של דבר אני תמיד נדחפת

אז כן קראתי כמעט את כל השרשור והייתי חייבת להגיב.. קודם כל זה שהמשימה האחרונה הייתה מכוונת לשי וגיא זה ברור, אין בזה כל ספק ואין לי מושג למה אבל זה לא באמת משנה, אם תשימו לב לכל אורך התוכנית וגם בכל תוכנית ריאלטי אחרת המשימות מכוונות לאנשים מסויימים שמתאים להם שדווקא הם יזכו, ולאו דווקא משימות כל מיני דברים, גם הדחות, זה לא היה ברור שמתי שהיה אמור להיות הדחה של הבלונדיניות או של מיה ועמיחי פתאום זו הייתה נקודה ללא הדחה "קבועה מראש" הם לא יכולים לעשות שום ריאלטי שיהיה נקי מהתערבויות ובדוגרי אתם לא הייתם רוצים בזה גם, זה היה משעמם, הדבר היחיד שההפקה עושה זה להתערב בשביל שאנחנו נמשיך לראות ויהיה לנו יותר מעניין [זה באמת לא משנה המניעים כרגע], אז אני לא רואה שום סיבה שהם לא יעשו את זה [אולי חוץ מהעובדה שריאלטי זה אומר מציאות ומה שהם עושים זה רחוק קילומטרים מהמציאות, אבל לא ניכנס לזה..] אף אחד שם לא באמת היה צריך את המיליון לפי דעתי, אפילו לא תום וגיל [שמבחינתי אין לי שמץ קטן של מושג איך הם הגיעו כ"כ רחוק, עוד התערבות של ההפקה] אני אפילו לא מסתכלת על המיליון בתור על המיליון אלא בתור איזשהו תואר של כבוד שהם באמת הצליחו לעבור מלא משימות וכן, אפילו עם פרוטקציות והתערבות של ההפקה, זה גם כבוד, ההפקה אהבה אותם ורצתה שהם יישארו. חוץ מזה שהמשימה האחרונה, לפי דעתי כן הייתה מתאימה למירוץ עצמו, לאו דווקא למשימה האחרונה, אבל בהחלט מתאימה, במירוץ למיליון צריך לדעתי להיות דברים כאלו כי זה חלק מהמירוץ ומה שהוא מגדיר את עצמו, זה שזה לא היה אמור להיות למשימה האחרונה אני מסכימה, אבל איזה משהו אחר הם כבר יכלו לעשות בלי לכוון את זה על מישהו מסויים שהם רוצים. לסיכום, שי וגיא הוא זוג חזק ולפי דעתי הגיע לו לזכות והוא בהחלט היה יכול לזכות גם בלי המשימה הזו. -חפרתי אבל הייתי חייבת לומר את דעתי-

Luanne

New member
הדרך היחידה שהיתה לשי וגיא לנצח

היתה משימה פיזית מאוד בסיום, כי הם פיגרו אחרי מיה ועמיחי ולא היו טובים מהם בשום פרמטר אחר. כך שאני לא מסכימה עם הטענה האחרונה שלך.

מיליון זה בכלל לא סכום שאנשים צריכים

גם לעניים הכי מרודים, מאה אלף שקל יכול לתת להם את כל ההזדמנויות שלא היו להם. מי שיש לו חובות שרק מיליון יכול לסדר - הוא איש חסר אחריות, טיפש, שאין לו שום תפיסה הגיונית של המציאות.

PilpelLady

New member
בחו"ל נתנו מיליון..חוצמיזה איך יקראו לתוכנית?

המרוץ למאה אלף שקל? - לא נשמע טוב..............וזו תוכנית שכביכול מנסה לחקות את התוכנית מחו"ל המקורית......חוצמיזה לדעתי אחרי מה שעבר עליהם שם - מגיע שהפרס יהיה מיליון ולהתעשר באמת. לדעתי מאה אלף ש"ח זה הרבה למי שיודע מה לעשות עם זה, אבל לרוב האנשים אין את הידע הפיננסי הזה והם היו מחזירים עם זה את המשכנתא וחוזרים כמעט לאותו המצב ההתחלתי שבו היו................בכל אופן לדעתי גם מיליון וגם שתי מכוניות זו הגזמה - מקום ראשון היה צריך לקבל את המיליון, מקום שני את שתי המכוניות + מאה אלף ש"ח, ומקום שלישי טיול בארופה + 50 אלף ש"ח לפחות, אז זו לפחות הייתה חלוקה הוגנת של הפרסים, אבל גם פה ההפקה איכזבה.

כפרעטה

New member
אני מאוד מאוכזבת מהפרק האחרון

אני צופה מכורה של המירוץ למיליון האמריקאי וראיתי את כל העונות (כן, כן גם זו עם המשפחות), וציפיתי מאוד לראות את התוכנית הישראלית. אני חייבת לומר שעד הפרק האחרון הייתי מאוד מרוצה מסוג המשימות ומהעריכה, שמחתי שההפקה שמרה על הרמה הגבוהה ועל אופי התוכנית. אך אף פעם לא ראיתי שבפרק הגמר שמו משימה שנותנת יתרון כל כך ברור לכח פיזי וגברי. נכון,הרבה משימות במהלך העונה מיועדות לאנשים אתלטיים ובעלי כוח פיזי ואכן ברוב המקרים מגיעים לגמר 2 גברים או גבר ואישה, שכן זו אופיה של התוכנית ששמה דגש על סיבולת, כח, זריזות ואומץ. לעתים קרובות הגברים מנצחים כי הם רצים יותר מהר בשביל האחרון לגמר. לפעמים כואב לראות איך 2 נשים גם חזקות מגיעות למשימה כשברור שלא תצלחנה לגבור על 2 גברים ממוצעים, אבל שוב, על זה מבוססת התוכנית. מה גם שמושג איזון על ידי משימות שנותנות יתרון לאינטואיציה, זריזות מחשבה שבהן נשים יותר מצליחות. אבל בגמר, מעולם לא נותנים משימה שנותנת יתרון כה ברור לגברים. ראיתי את כל הפרקים, וגם בפרק הגמר ניסיתי לצפות בעניין, למרות המריחה האינסופית, הוידויים הרבים מספור, והפרסומות. אבל שהודיעו על המשימה הסופית, היה ברור לי ששי וגיא מנצחים, וזה כל כך הכעיס אותי שלא הסתכלתי עד סוף התוכנית. אני לא יודעת אם ההפקה התערבה כדי ששי וגיא ינצחו, או מה היתה הסיבה לשים משימה מסוג זה, אבל בעיני זה הרס את כל התוכנית, שכן היה פה חוסר איזון משווע שלא נתנה שום סיכוי למיה ועמיחי, רק בגלל שהם גבר ואישה.

בעונות הראשונות הייתה תחרות ריצה בסוף

ואז הבינו שככה יש יתרון לשני גברים (אבל לפחות אין חסרון לשתי נשים), אז החליטו לעשות משימת זיכרון. ומה שקצת מעצבן אותי זה שבעונה 11 היו בקלות יכולות לזכות שתי נשים, אבל בגלל משימה שבסופו של דבר הפכה למזל כמעט טהור, זכה הזוג המיותר ביותר בעונה.

למעלה