ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

Luanne

New member
בפעם האלף..

יש משימות פיזיות לאורך כל המירוץ וזה בסדר! אבל משימה אחרונה היא שונה לחלוטין, כי זה הסיום ולזוג נחות מבחינה פיזית אין שום סיכוי לצמצם פערים, וזוג חזק שהיה שני/שלישי כל הגמר פשוט יכול לעקוף, ולזוג המוביל אין מה לעשות עם זה (מה שבפועל קרה).

PilpelLady

New member
אין מבין...חבל על בזבוז האנרגיה........

אני התייאשתי כבר מלנסות להסביר לו...

בפעם האלף...

מה שמותר לעשות לאורך כול העונה מותר לעשות גם בגמר וגם במשימה האחרונה. אם היו עושים את המשימה של העגלה בתחילת הגמר, אז שי וגיא היו גם כן מנצחים. תפסיקו להתבכיין. למה אתם לא יודעים להפסיד בכבוד ? זה בסך הכול תוכנית טלביזיה.

Luanne

New member
אם לשיטתך אין הבדל

בין המשימות שהיו לאורך העונה כמו לרוץ, לרכב על אופניים או לחתור בסירה (ולהזכירך, במשימת הסירות בוויטנאם הדס וענבל הצליחו בעוד ששי התייאש עוד לפני שהתחיל), שהיתה נותנת סיכוי טוב לזוג מעורב אם הגיע אליה בפער כלשהו מזוג גברים, לבין דחיפת עגלה על בולי עץ במשקל חצי טון בשיפוע עולה (!), אז באמת שאין לי יותר מה להגיד לך.

Luanne

New member
אין ספק, 20 תרנגולות

שוקלות לפחות חצי טון. זאת שמעלי צודקת, פשוט אין טעם לנסות לשכנע אותך לחשוב בהיגיון.

PilpelLady

New member
פעם אחרונה שאני טורחת לנסות להסביר,

כי זה ממש כמו לדבר אל הקיר.....תגיד, ראית את הגמר בכלל?? או שאתה כותב סתם, על סמך מה שאתה קורא פה ?! זה לא היה בדיוק "לגלגל", בלשון המעטה, זה היה לדחוף מבנה בעל משקל ע-צ-ו-ם במעלה ההר, ממש בעלייה, כאשר אחרי משהו כמו צעד וחצי צריך לשים מעצור כזה- רגלית, ואז לקחת בול עץ ולשים מקדימה, ואז שוב לדחוף...........זה הרבה הרבה הרבה יותר קשה מאשר להרים תרנגולות במתקן שאנחנו מכירים מימי קדם כמתקן ששומר על איזון ומחלק את המשקל שווה בשווה, ועם כל הכבוד תרנגולות שוקלות הרבה פחות (עובדה שאת המשימה עם התרנגולות כל מי שעשה-סיים!) וקרה שהרגלית התחלקה החוצה והמתקן החל לגלוש אחורנית.....זה ממש ממש ממש קשה, זה לא היה לגלגל בכייף אייזה מבנה על גלגלים...........זהו, יותר אני לא טורחת להגיב לך.

אז תני לי להזכיר שאישתו של רן

הפסיקה את המשימה של התרנגולים וניראתה מעולפת. אולי היא פחות חזקה ממאיה אבל לא בהרבה.

kiCkiC

New member
שאלה קטנה...

אם המשימה האחרונה הייתה טיפוס באותה הגבעה בשמלת כלה ונעלי עקב 10 ס"מ תוך כדי פידור האף ומריחת מסקרה לבן הזוג גם היית חושב שזה בסדר
כמובן שבסוף במסלול מחכה דיילת של הסופר פארם שתבדוק אם המסקרה והפודרה נמרחו נכון ועמידים במים, אחרת הם נשלחים לתחילת המסלול ונדרשים לעשות זאת שוב... בהנחה כמובן שאיפשהו במהלך המרוץ הייתה משימה של החיפוש בושם אחד בין מדף מלא בטסטרים, כי מה שמותר במהלך המירוץ מותר גם בסופו............

ענבאך

New member
כל המשחק הזה מבוסס על מזל...

כן, יש גם לעבור משימות של זיכרון, מהירות, וכו', אבל בסופו של יום מה שבאמת מכריע זה אם היו פקקים בכביש, אם פתאום לנהג המונית היה פנצ'ר באוטו וכו'. זה מה שעושה את המשחק הזה לכל כך מרתק, שהמתחרים יכולים להיות הכי שפיצים בהכל, ואז להתקע בפקק תנועה... אי אפשר לצפות את זה מראש.

ruti711

New member
עדיין לא הבנתם שהכל בערוץ 2 מכור ?

מראש ידענו מי ינצח כשראינו את המשימה

Imai

New member
האמת שלא ראיתי את הגמר

אבל הייתי כל הזמן בצד של שי וגיא מכיוון שהם ממש חמודים, לעומת עמיחי שהיה ממש מעצבן. אבל אם מה שאת אומרת זה נכון, והכל היה תלוי במשימת כוח בסוף אז זה באמת לא הוגן, והמקום הראשון מגיע למי שהיה הכי טוב ולא למי שהיה יותר חזק.

m i r u s h i

New member
מכור או לא מכור,

זה ממש לא משנה. שי וגיא היו צריכים לנצח (אלא אם ה"בלונדיניות" היו עדיין במירוץ..ואז הייתי בעדן. P:) כשהתחרות הגיעה לחמישיה הסופית,הם והצמד בנות היו היחידים שראויים לזכות בתוכנית הזאת. היה זוג נשוי-שהבעל היה משפיל את אשתו בכל רגע נתון (ובחיי,אין לי מושג איך היא מסוגלת לספוג את כל הגועל והרוע הזה ממנו.) היה זוג חולני של אבא ובת חורגת-זה היה ממש סוטה. אני חושבת שלאשתו/אמא שלה הנורה האדומה הייתה צריכה להדלק מיד כשהתוכנית עלתה לאוויר. היה זוג של חבר וחברה-החברה מאוהבת (על סף המטרידה) בבחור והוא כל פעם מחדש חוטף עליה עצבים ועל פני השטח לפחות נראה שהוא ממש לא בעניין כמוה. לא יודעת,מבין כולם לדעתי,להם הכי הגיע.

PilpelLady

New member
מה זאת אומרת זוג חולני?!

הם היו כמו אבא ובת אמיתיים וזה הכל. הם היו מעולים והצליחו יותר ממה שאולי אבא ובת אמיתיים היו מצליחים - אם היו שמים אבא ובת ביולוגיים - הם לא בהכרח היו מצליחים כמו תום וגיל. איך אנשים ישר חושבים על כל מיני דברים סוטים ומעוותים??? רק כי הוא לא האבא האמיתי שלה, אז מה?.... אם כבר הזוג הכי מעוות זה הזוג אקסים (אלן וענבל) !! כל הזמן יורדים אחד על שני ורבים - אז מה באתם בכלל למרוץ ?! ובכלל מי הולך/ת עם האקס/ית שלו/שלה למרוץ כזה.... ובלי קשר - כל העניינים האישיים - חולני לא חולני, מטרידה , משתלט, אנשים נחמדים או לא, מתחתנים או לא וכו' - זה לא מה שקובע אם לזוג מסויים מגיע לזכות במיליון שקל או לא !! מה שאמור היה לקבוע זה אומץ, חוכמה, נחישות, תקשורת בין חברי הצוות ודברים כאלה......ולא כי אופי של צוות מסויים נראה אחלה, וואלה הוא נראה אחלה בנאדם, לא משתלט ולא מטריד - אז יאללה, ניתן לו את המיליון !! את עדיין מושפעת מ"האח הגדול" כנראה....- שם לאופי ועניינים אישיים באמת אמורה להיות השפעה......

m i r u s h i

New member
זוג ח ו ל נ י

לא סתם עשו עליהם את המערכון ב'שישי סוף',כי זה בדיוק מה שמצטייר מ'המירוץ למיליון'. זה לא נורמלי שלאבא ובת [לא משנה אם זה קשר ביולוגי או לא] יהיה קשר כזה. הקשר שלהם לא נראה כמו אהבת משפחה,אלא מעבר לזה. אותי אישית ממש הגעיל לצפות בהם. אני אוהבת את אבא שלי ואני קשורה אליו יותר מכל בן משפחה אחר,אבל בחיים,בחיים!,אני לא אתנהג איתו כמו שתום מתנהגת עם 'אבא' שלה. כי זה חולני. וסוטה!

PilpelLady

New member
פיבפסתי משהו?! סה"כ היא קראה לו "פיץ"

והוא קרא לה גם אייזה שם חיבה... הם מנסים להיות אבא ובת אמיתיים - ויש אבות ובנות שמתנהגים כך - אצל כל משפחה זה אחרת. הייתה לי חברה שהמשפחה שלה הייתה מאוד חמה והיא קראה לאבא שלה "אבוש" ו"קושקוש" אז מה? זה ידוע שבת נקשרת יותר לאבא (ילדה של אבא) ובן נקשר יותר לאמא (ילד של אמא) גם הקשר החם בין יוסי בובליל והבת שלו ב"אח הגדול" נראה לך לא בסדר? נראה לי שאנשים קצת נסחפו.

למעלה