ביקשתי אתמול כאן מירוץ צמוד עד הסיום - קיבלנו

tslilush

New member
אוף איזו אפליה ומשחק מכור!!!!!

אני מסכימה בהחלט עם כל מה שנאמר פה. לא ראיתי את כל המירוץ וראיתי רק את פרק הגמר איך שמים בסוף תחרות שמבוססת על כוח???? איך אפשר לעשות דבר כזה? אין שום חשיבה מאחורי התוכנית המטופשת הזו??? זו תחרות מערוץ אגו או תחרות שאמורה להיו מתוחכמת ולהתבסס על יכולות מורכבות יותר של הזוג?

tvav

New member
לא מסכימה

היו גם משימות של אקסטרים יותר מאשר כח ודבר שני שבאים להתמודד במירוץ כזה צריך לקחת בחשבון שיש דברים שמצריכים כח

כשמאיה ועמיחי פתחו פער גדול במשימה של החציר,

אז אף אחד לא אמר שזה לא הוגן שהם פתחו פער גדול ממשימה שקשורה למזל.

PilpelLady

New member
מה הקשר?!מזל יכול להיות לכל זוג, כוח פיזי לא.

גם לשי וגיא היה מזל פעמים רבות - זה משהו שכן הוגן לעשות תחרות בו כי לכל זוג יש צ'אנס שווה למזל, אבל כוח פיזי זה לא משהו שתלו במזל או משהו כזה - יש זוג יותר חזק פיזית ויש זוג פחות חזק פיזית,- זה משהו קבוע ולא משתנה ולכן זה לא הוגן לשים משימה כאשר כל ההצלחה בה תלוייה בכוח פיזי, כאשר מראש הזוגות לא שווים מבחינה זו. זה כמו פשוט לומר שלזוג שיותר חזק פיזית מגיע לנצח - ממש ככה !!! אז אם זה ככה - תעשו תחרות בין צוותים של גברים בלבד לחוד ונשים בלבד לחוד, ואז התחרות תהיה הוגנת. מי שלא מבין כמה הכוח הפיזי שיחק פה וכמה זה לא הוגן - לדעתי פשוט (במילים עדינות) אין לו חוש הגיון בסיסי.

לפתוח פער ממשימה שמבוססת על מזל

זה הדבר הכי לא הוגן שיש. כוח פיזי זה עניין של יכולת ומי שיש לו יותר לא צריך להתנצל. היו משימות פיזיות לאורך כול העונה. למה אסור לעשות משימות פיזיות גם בגמר כמו שעשו במשך העונה ? רוב המשימות בגמר לא היו פיזיות. המשימה שהיתה בסוף היתה יכולה להיות המשימה הראשונה ביום האחרון.

Luanne

New member
הו, כמה שאתה טועה..

במשימה שמבוססת על מזל (נגיד למצוא משהו), אתה לא יכול לדעת בחלקו של מי יפול אותו מזל. זה יכול לקרות לכל אחד. אבל במשימה פיזית, ברור שזוג גברים יש יתרון בולט. מאוד. ההבדל הוא תהומי! אה, ויש הבדל גדול מאוד בין לשים משימה כזו בסתם קטע של המירוץ או בתחילת הגמר, כשיש סיכוי לצמצם פערים, לבין הסוף, כמשימה מכרעת.

לדעתי זה לא משנה אם המשימה הזאת היתה בסוף

או שהיו עושים אותה בהתחלה, כי מימלא היה צריך לעשות את כול המשימות ומימלא נוסעים ישר אחרי שמסיימים משימה. לדעתי שי וגיא היו מנצחים גם אם היו שמים את המשימה של העגלה בהתחלה. אולי הם אפילו היו מסיימים בפער יותר גדול, כי הם היו עוקפים את עמיחי ומאיה כבר בהתחלה וזה היה נותן להם מומנטום.

PilpelLady

New member
תרצה או לא תרצה - מזל משחק פה תפקיד במרוץ!!!!

עצם זה שנהג מונית אחת ידע את הדרך ונהג אחר לא - תלוי במזל, עצם זה שנגיד צוות נהג ופתאום הכביש היה חסום- תלוי במזל ויש עוד מלא דוגמאות. אין מה לעשות!! אז תבטל את כל המרוץ וזהו אם אתה לא רוצה שמזל יקבע !! גם מי שיש לו יותר מזל לא צריך להתנצל !!! בטח ובטח שזה לא תלוי בו כמו מי שיש לו יותר כוח מעצם היותו גבר ! למה אסור לעשות משימות פיזיות בגמר????????? כי פה כבר המשימות האלו יקבעו מי ייקח את המיליון ומי לא !!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רק מי יעלה שלב ומי לא... אתה ממש לא מבין כלום הא ?! ?! אתה באמת בנאדם הזוי. זו פשוט רמאות מצד התוכנית - זו כבר לא תוכנית ריאליטי - זו תוכנית מבויימת מראש ומאולתרת תוך כדי ושובינסטית בנוסף לכל!!! אני בטוחה שאם היו אומרים את זה מראש למיה - שלא משנה כמה היא תתאמץ - אין לה בכלל השפעה על תוצאות המרוץ ובסוף יכשילו אותה רק כי היא אישה, היא הייתה שוקלת אם להשתתף בכלל!!!!

נכון מאוד ! המזל הוא הדבר הכי חשוב במירוץ.

בעיני זה לא הוגן שהמזל משחק תפקיד אבל זה משהו שהיה ידוע מראש. זה שיש משימות פיזיות שבהם יש יתרון ל2 גברים זה אולי גם כן לכאורה לא הוגן אבל גם זה היה ידוע מראש. איזה אינטרס היה למפיקים של התוכנית ששי וגיא ינצחו ? מה זה נותן להם ? את באמת מאמינה שבכוונה רצו שמאיה תפסיד ? אם כן, אז למה ? מה היה האינטרס ? אני רציתי שתום וגיל ינצחו אבל אם תום וגיל היו קרובים לזכיה ומפספסים, אז לא הייתי מתלונן על זה שהיה משימה פיזית. מה שהיה מותר לאורך כול העונה אז מותר לעשות גם בגמר. אם זה לא הוגן, אז צריך להתלונן על זה כבר בתחילת העונה שזה לא הוגן שיש זוגות עם 2 גברים וזוגות מעורבים.

זה לא היה ידוע מראש!!!

המשימה האחרונה צולמה חודשים לאחר כל המשימות האחרות, ההפקה תפרה את זה מראש, ההפקה עצמה אמרה שהיא דוחה את הגמר לסוף. אם שי וגיא לא היו בגמר היא לא הייתה תוקעת כזו משימה. ידעת ששאר הזוגות בכלל לא סיימו את המשימה? לא ראו אותם בכלל מסיימים. ואם העגלה הייתה נופלת? מישהו היה יכול למות! יש משימות פיזיות ויש משימות פיזיות. יש ריצה (שבזה היתרון לגברים הוא לא כזה משמעותי) ורכיבה על אופניים (כנ"ל) וכל מיני משימות ספורט. המשימה האחרונה הייתה מבוססת על כוח פיזי נטו, שום דבר שמיה הייתה עושה לא היה עוזר לה (חוץ מלקחת סטרואידים, שזו הדרך היחידה בשביל נשים להיות חזקות כמו גבר, שלא לדבר על זוג גברים שככל הנראה לא זונחים את חדר הכושר)! ולא, בשום עונה אמריקאית לא היה כזה דבר!

היה ידוע מראש שלאורך העונה יהיו משימות פיזיות

יצא לי לראות 3 פרקים מאחת העונות בגירסה האמריקאית וראיתי שהיתה משימה לסחוב 200 כדורי ברזל. גם זו משימה של כול פיזי נטו. זה אומנם לא היה בגמר אבל מה שמותר לאורך העונה מותר גם בגמר. אתה אומר שבאף עונה בגירסה האמריקאית המשימה האחרונה לא היתה כזאת פיזית אבל מה עם הגמר כולו ? באף גמר בגירסה האמריקאית לא היתה שום משימה מאוד פיזית לאורך הגמר ? בגירסה הישראלית היו הרבה משימות בגמר שהם לא היו פיזיות. במשימה של המטוס גיא הרגיש הכי פחות טוב. במשימה של הראפטינג הפער נשמר. במשימה עם הקפיצה הפער לא הצתמצם בגלל מאיה. המשימה של העוגות לא היתה פיזית. המשימה עם החציר גרמה לעמיחי ומאיה לפתוח פער. המשימה עם הפרטים והמשימה עם התמונות לא היו פיזיות בכלל. זה שהמשימה האחרונה צולמה חודשים לאחר שאר המשימות, זה לא אומר שהיא לא תוכננה לפני שהעונה התחילה.

זו הייתה משימת צומת

זו לא הייתה משימת חובה. הדבר הפיזי ביותר שנעשה כחובה מוחלטת היה לרוץ מסלול של כקילומטר, אמנם גם זה גרם לשני גברים לזכות, אבל זה היה באמת צמוד, וזה צימצם פער של רבע שעה לפער של חמש דקות לטובת הגברים.

ונגיד שזה לא היה הוגן

אז מה אתה רוצה שיעשו עכשיו ? שיקחו לשי וגיא את הכסף ויעבירו למאיה ועמיחי ? הרי אין שום הוכחה לזה שההפקה רצתה ששי וגיא ינצחו. גם לא ידוע על שום אינטרס. זה שהגמר צולם כמה חודשים אחרי שאר המשימות, זה לא אומר שהמשימה הזאת לא נקבעה מראש. בסופו של דבר בכול משימה מנצחים בגלל יתרון מסוים (חוץ מהמשימה של החציר שהיתה עניין של מזל) אם לדוגמה תהיה משימת טריוויה, אז למבוגרים יהיה יתרון על הצעירים.

גם אם המשימה נקבעה מראש - זה לא פייר

זה לא פייר לשים משימות כאלה כחובה, כמעט תמיד מה שעושים זה צומת שבה יש בחירה בין משהו איטי ובטוח שמבזבז המון זמן, לבין משהו פיזי ו/או מפחיד. תחשוב מה היה קורה אם היו תוקעים את המשימה הזו לא בגמר? שי וגיא היו יכולים ככה לפתוח פער של למעלה מחמש שעות, ואני די בספק אם מישהו היה באמת עובר את המשימה. לא נדלקת לך נורה אדומה בראש מזה שלא הראו את הזוגות האחרים מקבלים את הפתק?

אם אני הייתי זה שקובע מה יהיו המשימות,

אז אולי הייתי מתחשב אבל אני לא הבעלים של התוכנית והבעלים של התוכנית החליט מה שהחליט. דרך אגב, לא אהבתי את השאלה שהיתה במשימה הלפני אחרונה "למי מהזוגות שהגיעו לגמר לא הגיע להיות בגמר" ? זו שאלה אדיוטית. לכול שלושת הזוגות הגיע להיות בגמר.

YMA7

New member
כל הרעיון הוא לתת הזדמנות שווה

לכל המתמודדים ולא לתפור משימות לתכונות של מתמודדים. המשימה האחרונה היתה משימה בה לבחורה אין שום סיכוי מול גברים בני 25-30. היה הגיון במשימה כזו אילו הזוכה היה נקבע עפ"י שיקלול של השגי הצוותים במירוץ כולו. אבל כאשר לכל השגי העבר אין משמעות והמשימה הקובעת היא משימה תפורה לצוות מסויים, ברור שהמדובר בחוסר תום לב משווע. ואף אחד לא ישכנע אותי שהיה תום לב במשימה הזו. אילו היתה נפתחת חקירה ע"י מועצת הרשות השניה לדעתי היו מתגלים מימצאים מעניינים. והיות והמדובר במתן מיליון שקל, לדעתי חובה לפתוח בחקירה.

קליספרה

New member
למה?? בוא נסביר לך לאט

הוגן זה משהו שמאפשר מראש לכל המשתתפים סיכוי שווה להצליח/להיכשל אם יש משהו שהוא הוגן זה מזל כי ההסתברות שכל אחד מהאנשים יהיה בעל מזל היא שווה. לא ניתן להניח מראש למי יהיה מזל ולמי לא. כאשר מדובר במשימת כוח - ההסתברות תהיה תמיד לטובת זכרים חסונים בוגרי מסלולים קרביים, חובבי חדרי כושר וג'ל - על כל אישה גם אם היא חזקה במיוחד כמו אליאנה. במשימה כזאת של כוח לאורך זמן היא היתה נגמרת קודם, כי היי מה לעשות זה ביולוגיה - בנים חזקים פיזית יותר מבנות. כך שמראש תחרות כזאת כוחנית כל כך בשלב הגמר מעלה את ההסתברות שהצמד גיא וביי יזכו. וזה מעצבן - לא כי הבנות מייצגות אותי כאישה אלא כי התחרות היא בין זוגות שאמורים לקבל סיכויים שווים בשלב האחרון לנצח - וכאן - זה ממש אבל ממש לא היה

נכון

ברוב העונות הייתה משימת זיכרון בסוף (חוץ משתי העונות הראונות, בהן היה קטע ריצה שבגללו בשתי העונות זכו גברים). בעונה 11 זה היה אפילו יותר טוב - אחד/אחת מחברי הצוות היה/הייתה צריך/ה להכניס קוד לתוך כספת לפי ההרגשה שלו/שלה לצוותים האחרים, וחבר/ת הצוות השני/ה היה/הייתה צריך/ה למצוא את הקוד לפי עומק היחסים בצוות.

אז מצידי שבעונה הבאה לא יתנו משימות פיזיות

או שלא יתנו לזוגות של 2 גברים להתחרות. בעונה הזאת כול הזוגות ידעו מראש שיהיו גם משימות פיזיות ושמותר לזוגות שמורכבים מ2 גברים להתחרות.

למעלה