בכל פגישה הסרוגייט נראית לי יפה יותר

סווינג

New member
בכל פגישה הסרוגייט נראית לי יפה יותר

קיוויתי שאם כבר נגזר עליי לשלם עשרות אלפי שקלים, לפחות אקנה את הפנטזיה השלמה, עם התאהבות והכל. ולשמחתי זה בדרך כנראה. כמה הזוי לכתוב דבר כזה.
הסרוגייט נזפה בי שעוד לא התחלנו מגע בפגישה השלישית, ובאמת, מה אני משחקת אותה ג'נטלמנית כשכל פגישה עולה 1500 שקל?, מצחיק שהיא יותר נלהבת ממני, אבל ככה זה כנראה בדרך כלל בטיפולים.
בינתיים ערומה הייתי רק עם רופא וכיף גדול זה לא היה. הכוונה שלי היתה ללכת עד הסוף, האם יהיה לי אומץ? ימים יגידו. עד אז משתפת קצת...

זה כבר מרגיש לי כמו לשלם כסף לזנות/נערת ליווי...

אבל ממש.

אבל זו רק תחושתי וראייתי האישית.

סווינג

New member
אין לך הרבה מידע

מלבד דימיונך הפרוע. יש הבדל מהותי בסיטואציה וביחסי כוחות. אצל זונה לא לומדים להחזיק יד.
ועדיף לך להיות פחות ביקורתית אבל בתכלס זו בעיה שלך.
&nbsp

סליחה אבל גם כבישנית קצת או חסרת נסיון

אני לא חושבת שצריך לשלם 1,500 ש"ח בשביל ללמוד להחזיק ידיים או כל מגע ותקשורת אחר.
אני שונאת פוצי מוצי וכו' ועדיין צריך פשוט למצוא את זו שתהייה סבלנית ורגישה ללכת בקצב של/שלך.
ותאמיני לי שאני לא אדם קל, אבל אני יודעת שהיא תופיע.

טרוליטו

New member
את מדברת על הפגיעה בסרוגייט?

היא משלמת 1500 ש"ח לפגישה אז אני חושב שהיא הנפגעת העיקרית והיחידה בסיפור הזה. להיא מלמעלה: כדאי לך להזיז את עצמך בפגישה הבאה ולהתחיל להעיז למה עוד מעט תצטרכי לתרום כליה כדי להמשיך את הטיפול

dori78

New member

כל עוד את מודעת לחלוטין לעובדה שזו פנטזיה - הכל טוב.
מאחלת לך שתתנסי בהכל כולל הכל, אפילו בכאב הפרידה ושברון הלב.
זה הכי כואב בעולם, אבל זה גם נותן לך תחושה שאת יכולה לעשות את זה שוב, כי חווית באמת את הכל.

תמשיכי לעדכן!

טרוליטו

New member
ב-1500 ש"ח...

את יכולה לעשות את הדברים הבאים:
- לשבת 60 פעם בפאב על כוס בירה ולנסות להתחיל עם מישהי
- לטוס לחו"ל לכמה ימים בתקציב זול ולהכיר ערים מעניינות ואולי גם אנשים.
- לעשות מנוי לכמה חודשים ליוגה, מכון כושר, חוג כלשהו ועוד יישאר לך עודף.

וכן הלאה.
במקום זה את משלמת בשביל להתאהב במישהי שלא אכפת לה ממך.
לא חבל?

הוצאת לי את המילים מהפה

אומנם אני לא מבלה במועדונים...
אבל אני תמיד מנסה את מזלי מול נציגות שירות למשל, וכן גם בצ'אטים ופורומים.
עד היום יצאו רק חברויות, אבל יום אחד בטוח תצא אהבה כמו שקרה לזוג חברות שהכירו דרך בלוג.

לולקה1

New member
פעם אלה היו משפטים רווחים כלפי אלה שהלכו לטיפול פסיכולוגי.

היום כבר שומעים את זה פחות. ותודה לאל.

במקום לתת עצות בגרוש לגבי מה-אפשר-לעשות-בכסף-שלא-שלך, אפשר:
- להקשיב/לקרא ולנסות להכיל מישהו שהוא לא אני.
- להפנים: מה שמתאים לי, לא בהכרח מתאים למישהו אחר. ולהיפך.
- להפסיק להיות טרול זה תמיד מומלץ.

טרול, אבל בעיקר - מחפשת את האומץ, לא מתאים לכם סרוגייט, אחלה. אל תתיימרו לדעת או להבין מה מתאים למישהי שאתם לא מכירים.

טרוליטו

New member
להכיל שמלהכיל.

אם המסלול האישי שלה צריך לעבור דרך תשלום 1500 ש"ח לפגישה + התאהבות חסרת סיכוי מראש במישהי שרק רוצה לנצל אותה בשביל הכסף ויש לה ניסיון בזה + לחוות את הפרידה והכאב בצורה הזו, אז אני אחושב שהתמודדות עם הערות של טרולים בתפוז זה באמת הבעיה הקטנה שלה.

יש הבדל מהותי בין טיפול פסיכולוגי לבין סרוגיי

כאמור לא חוויתי סרוגייט, אבל אני לא מאמינה שבסרוגייט מנתחים את הדברים. נשמע שפשוט חווים. אולי יש לה גם פסיכולוגית ברקע (לא זוכרת אם ציינה זאת).
אישית לי גם לא מתאים פסיכולוגי. בזה כן התנסתי (בנוגע לקושי החברתי והתקשורת עם בני שכבתי בבה"ס) וראיתי שלא מתאים לי. לטעמי שגו בכך שלא עבדו גם מולם אלא סובבו הכל אלי-אשמה כשלמעשה יש שני צדדים לעניין.
מעולם לא התנגדתי לפסיכולגי למי שמתחבר לכך. לי יותר קל בכתיבה או פסיכודרמה למשל.
כמו שאמר טרול; היא משלמת לה על פנטזיה על כאב מיותר שצפוי מראש וניתן למניעה. כשהיא כותבת שבכל טיפול הסרוגייט נראת לה יותר יפה נדלקת לי נורה אדומה ואני מקווה שתידלק מהר גם לה ולסביבתה.

Matzeket

New member
תגובה לכל המתנגדים:

דיברנו על זה פעם קודמת ופעמים נוספות בהקשרים שונים:
יש המון המון שיטות טיפול והמון המון מטפלים ולא כל שיטה, ובתוך שיטה - לא כל מטפל, מתאימים לכל אחד.

אי אפשר להמליץ למישהו 'להתחיל בפאב' , כמו שאמרו למעלה למשל, כי אם הוא היה מסוגל מלכתחילה לא היה פונה לסרוגייט או לטיפול או בכלל חושב שיש לו בעיה.
אם מישהו חווה קושי ולא מצליח לפתור אותו בעצמו לתת לו פתרון מהמותן לא יעבוד יותר ממה שהוא עבד עכשיו וכנראה הדרך להתגבר על קשיים כאלה היא עם עזרה חיצונית כלשהי.

סווינג החליטה שלה מתאים סרוגייט והיא נשמעת מאד מודעת למחירים שזה גובה- כולל שברון הלב שהיא דיברה עליו בשרשור הקודם שהיא שתפה.

בנוסף, גם שיטות טיפול אחרות מודעות לאפשרות- המאד נפוצה אגב- של להתאהב במטפל. זה לא חדש ולמטפלים טובים יש את הכלים להתמודד עם זה ולהפוך את זה לחלק מהתהליך הטיפולי.
ההבדל היחיד הוא שבסרוגייט האפשרות הזו היא לא 'מבוכה' ולא 'מקרי' , אלא משהו גלוי וידוע על השולחן שמלכתחילה נכנס לחלק מתכנית הטיפול.
הופכים את הפרידה לחלק מהתהליך הטיפולי.

ועוד טעות נפוצה-
סרוגייט זה לא(!!!) זונה.
סווינג הסבירה הרבה יותר טוב ממני בשרשור הקודם שלה על איך עובד התהליך;
לא מדובר ב'לשחק בכאילו' במערכת זוגית שבסוף מי שאתה יוצא איתו בורח ונעלם-
אלא בתהליך ארוך שמלווה במעטפת מאד ברורה של סשנים טיפוליים שמלמדים אותך להתנהל בתוך קשר ולא, סליחה על הצרפתית, 'להזדיין'.

לבוא ולהשמיץ שיטת טיפול שלא ניסית ויותר מזה שאת לא מכירה מקרוב ובנוסף להשמיט פרטים ולהציג את זה כמשהו שזה לא -
זה פשוט עוול כלפי כל מי שטיפול כזה יכול לעבוד עבורו.

לא מתאים לך? זה בסדר גמור.
אבל קצת יותר צניעות כשמדברים בביטול על דברים שאין לנו נגיעה אליהם
וקצת יותר הכלה ואמפתיה כלפי כותבים והקשיים שלהם

(אמנם שרשרתי לך, אבל כאמור התגובה היא לכל המתנגחים פה)

ולסיום,
כל הכבוד לסווינג על האומץ ללכת ולהשקיע בעצמה ובטיפול-
אפשר להתנגד עד מחר, אבל זו היא שתחיה את החיים שלה בסופו של דבר
ואם היא מצאה מה שעוזר לה ועושה לה טוב (ועוד יתרום לה הרבה קדימה) זה נהדר!

טרוליטו

New member
אני לא מתנגד

אלא מייעץ לה לגבי מה שאני רואה כטובתה האישית. אולי היא מודעת לטיפול אבל אני לא בטוח שהיא בטוחה שהיא רוצה להמשיך עם הטיפול. אולי זה שהיא כותבת פה על הטיפול זה ניסיון להתייעץ עם אנשים לגבי מה הם חושבים על מה שהיא עושה? אולי גם לה יש ספקות לגבי ההוצאה הכספית? ניכר שדווקא יש לה תהיות לגבי הנושא שהרי היא מדברת על כך ש"נגזר עליה להוציא עשרות אלפי שקלים". אבל אתם משוכנעים שרק ה"מתנגדים" הם שמייעצים לה מה לעשות בכסף שלא שלהם, וה"תומכים" נקיים מהאשמה הזו. הבלים.

סרוגייט זה זונת פרימיום שגובה מחירי פרימיום והלשון המכובסת שלך לא תעזור. איזו "הצדקה" יש ללקיחת 1500 ש"ח לפגישה מבלי שתהיה לה כל הכשרה מקצועית חוץ משירותי זנות?
כמו שאמרתי 1500 ש"ח מספיקים ל-60 הליכות לפאבים. אם סווינג תתאמן 60 פעם בללכת לפאב, גם אם האופי שלה לגמרי לא מתאים לזה, היא כבר תפיק מזה יותר מאשר פגישה אחת עם סרוגייט. וזאת רק דוגמה. היא יכולה לעשות עוד מלא דברים הרבה יותר פרודוקטיביים מאשר ללכת לסרוגייט.

dori78

New member
ממה שאתה כותב ברור שאין לך מושג מה זה סרוגייט.

מכיוון שכך - ה"עצות" שלך לא שוות הרבה.
זה בערך כמו שאני אתיימר לתת למישהו עצות בנוגע להשקעות בבורסה.

טרוליטו

New member
ראי תגובתי למטה.

אם הסרוגייט לא נותנת שירותי מין, אז השירות שהיא מציעה הוא הרבה יותר ציני מאשר אם היתה נותנת שירותי מין. למכור למישהו חברות או פרידה זה דבר ציני ביותר. למה היא לא עושה את זה בחינם? איזו "מומחיות" זה מצריך?
את מוזמנת להסביר לי במילים פשוטות מה זה סרוגייט. מצקת אומרת שסרוגייט מלמדת אותך איך זה להיות בקשר. לי זה נשמע מצוץ מהאצבע. איך אפשר ללמד מישהו איך להיות בקשר כשכל קשר שונה מקשר אחר וזה תלוי באדם שנמצא מולך?
להציע למישהו לעבור פרידה ולקרוא לזה "טיפול" זה שיא הציניות. זה גם לא באמת מכין אותך למציאות כי מדובר במסגרת מוגנת ובחממה.

למעלה