בכל פגישה הסרוגייט נראית לי יפה יותר

dori78

New member

טרוליטו

New member
שרשרתי אלייך בלי קשר למה שכתבת.

רציתי לכתוב עוד על הנושא ולא להגיב לעצמי.
מי שזורק פה סיסמאות זה את, על הכלה וקשקושים מהסוג.
לא נראה לי שמאוד מסובך להבין מה זה סרוגייט, כתבתי בתגובה למעלה מה זה פחות או יותר וגם בהתבסס על מה שמצקת כתבה. בסדר, טיפול פסיכולוגי עם או בלי זנות. השאלה היא למה הוא עולה 1200 ש"ח יותר פר פגישה מטיפול פסיכולוגי. לא שאלה טובה?

Bs Bane

New member
בוא ננסה לחשוב,

קודם כל, הביקוש. זה טיפול לא מאוד פופולרי ולכן בשביל להרוויח ממנו, המטפל צריך לקבוע מחיר בהתאם.
&nbsp
אני לא יודע אם היא התכוונה שרק הפגישה שלה עם הסרוגייט עולה 1500, אבל כל שלב מצריך שלושה מפגשים. מטפל-מטופל, מטופל-סורוגייט, וסורוגייט-מטפל. אז זו לא סתם פגישה אחת עם פסיכולוג.
&nbsp
ואם כבר משווים את זה לדברים אחרים, כמה תעלה לך פגישה עם נערת ליווי לחוויית החברה (Girlfriend Experience)?
אני לא בקיא בטווח המחירים של זונות ונערות ליווי אבל אני מתאר לעצמי שיותר מ800 ולא נראה לי מופרך שזה יעלה גם 1500.
אז זה כמו סרוגייט. אבל איפה זה שונה?
זה שונה בכך שנערת ליווי לא תדע לטפל בבעיה ספציפית למטופל. היא רק תדע לענג, שזהו לא הדגש בסרוגייט.
הטיפול של הסרוגייט מונחה ע"י מטפל מוסמך שיתאים את הטיפול לבעיה ספציפית של המטופל.
&nbsp
אז נכון, אפשר במקום זה לצאת 60 פעמים לפאב (שזה אומר שאתה מוציא רק 25 שקל ביציאה לפאב שזה מסתכם בקערת בייגלה בחינם בשבילך ואולי משקה אחד זול למישהי על הבר) ולנסות את מזלך.
או, אם אתה מאלה שזה מתאים להם, ללכת לעזרה מקצועית כזו או אחרת.

טרוליטו

New member
כמה בעיות עם מה שאתה אומר:

1. אתה ממציא מחדש את חוקי הכלכלה. בד"כ המחיר עולה כשהביקוש למשהו הוא גבוה. הנימוק שהמטפל צריך להרוויח ממשהו ולכן גובה מחיר גבוה? שלא יעסוק בטיפול. גם ככה הוא לא השקיע כלום בהכשרה אז אי אפשר לומר שהוא מקופח.
2. בהשוואה לנערת ליווי אתה בעצם אומר שהפרמיה שמשלמים לסרוגייט היא עבור שירותי זנות. לבנות כאן קצת יותר קשה להודות בזה.
3. איזה ידע מיוחד יש למטפל המוסמך (שהוא לא הסרוגייט)? המטפל המוסמך הוא סקסולוג או פסיכולוג? בדרך כלל מדובר בפסיכולוגים. פתאום פסיכולוגים יודעים לאבחן בעיה מינית ספציפית ולטפל בה? אז בשביל מה קיימים סקסולוגים? בחייאת יש פה שרשרת של גורמים מתווכים שכל הפונקציה שלהם היא לגנוב אנשים תמימים.
4. אתה מניח שביציאה לפאב אני צריך לשלם עבור הבירה של הפרטנרית. מאיפה?

Bs Bane

New member
סילופים או אי הבנות,

1. אם הביקוש יעלה, יותר אנשים יעסקו בזה והתחרות תוריד את המחירים. או שלא, כי כמו שאמרתי בנקודות האחרות, המחיר לא מופקע בשביל מה שאתה מקבל.
אם אני לא טועה יש רק מרפאה אחת בארץ שמטפלת בשיטה הזו.

2. להשוות זה מה שעשיתי ואני חושב שהראתי שהם לא עומדים אחד מול השני. כתבתי בפירוש שהדגש בסרוגייט הוא לא על "עונג". הוא אפילו לא על החוויה שהיא רק האמצעי בשביל לטפל בבעיה של הפציינט.

3. שוב אתה מדבר רק עם ידע רדוד בפיך. מה זה בדר"כ? בדר"כ אצל טיפולי סורוגייט? אני מניח שזה דווקא סקסולוג, אבל אני לא יודע.
זה סתם נראה שאתה מנסה להסיט את הדיון.

4. זו הדרך המקובלת בברים להתחיל עם בנות. להזמין אותן למשקה. אתה לא צריך כלום, אבל זה יעלה את סיכויי ההצלחה שלך.

טרוליטו

New member
איך אפשר להעריך את מה שהסרוגייט נותנת?

אם הטיפול ה"ממוקד" בבעיה ה"ספציפית" הוא הדבר החשוב (למרות שאנחנו יודעים שהחיים מורכבים ולחוסר ניסיון של אנשים יש הרבה סיבות בד"כ ולא סיבה ספציפית, הרי כאן לא מדובר בבעיה כמו וגיניסמוס) - אז מי שצריך לקבל את עיקר התשלום הוא הפסיכולוג או הסקסולוג המאבחן ולא הסרוגייט. אני חוזר לנקודה שלסרוגייט אין הכשרה מיוחדת בלאבחן בעיות ספציפיות. היא שם בשביל החלק ה"ביצועי". עכשיו, כמה מקבל פסיכולוג טוב לשעה? 300 ש"ח זה המחיר המקובל עבור פסיכולוג טוב. אפשרות אחרת היא כמובן - כמה שהלקוח הפראייר מוכן לשלם. אז עדיין אני לא מבין איך הגענו מ-300 ש"ח (נניח 600 ש"ח עבור שני "פסיכולוגים" טובים - הפסיכולוג והסרוגייט) ל-1500 ש"ח. והתשובה היא שהגענו לשם כי מדובר בשירותי זנות פרימיום במסווה של טיפול, או לחילופין בניצול ציני של הפציינט שמוכר לו אשליה של חברות לתקופה קצובה במחיר מופקע.
הידע שלי לגבי הנושא רדוד אבל גם שלך נראה כזה וכך גם של יתר החברים פה. אבל משום מה, למרות הסימנים המחשידים הברורים לזה שמדובר בחרטה ברטה, כאן אוסרים לחשוד ואומרים שאתה שיפוטי. שמים תווית של "פסיכולוג" ו"טיפול"על עיסוק מסוים, ציני ככל שיהיה, והוא מוגן מפני ביקורת.
בקשר ל-4, אז תכפיל ב-2. אפשר ללכת 30 פעם לברים במחיר פגישה אחת עם סרוגייט ומטפל.

Bs Bane

New member
הפואנטה היא שלא כדאי לשפוט משהו שאתה לא מבין לחלוטין.

טום גיא

New member
הנה חוק כלכלי יותר בסיסי

סחר חליפין מתבצע כאשר שני הצדדים מעדיפים את המצב שלאחר העסקה מאשר לפניה. קרי - נותן השירות מעדיף את סכום הכסף שקיבל מאשר הזמן והמשאבים שהשקיע והלקוח מעדיף את התמורה מאשר את אותה כמות של כסף. אם הלקוח בחר בעסקה אזי לפי ההעדפה הנגלית הוא מעדיף את אותו השירות מאשר 60 כוסות בירה או כל חלופה אחרת שניתן לקנות באותו הסכום.

האם אתה חושב שמדובר בסכום מופרז? אני מציע לך עצה פרקטית - בוא ותציע את אותו שירות במחיר נמוך יותר ותרוויח מזה. ככה שוק חופשי עובד.

(וסתם ככה לדעתי האישית - גם לי הסכום נשמע גבוה. אמנם לא הייתי באותו המצב אבל אם כן הייתי והיו לי סכומים כאלו להוציא, כנראה שגם אני הייתי מנסה אלטרנטיבות אחרות קודם לכן. אבל זו לא הבחירה שלי אלא של מישהי אחרת, ואני מכבד אותה ושיהיה לה רק טוב ובהצלחה).

טרוליטו

New member
אבל כאן יש הרבה שאלות לגבי המצב שאחרי העסקה.

בלשון המעטה אפשר לומר שיש פה פערי כוחות ופערי מידע לגבי מה יהיה המצב הזה, זה לא כמו שאתה קונה מוצר מוחשי. וביחס לעלות הגבוהה, יש פה פתח רציני לניצול והרבה שאלות לא ברורות כמו למשל איזו תמורה בדיוק הלקוח מקבל ומה הטיפול הזה נותן לו. ואלה שאלות שאני לא חושב שסווינג יכולה לענות עליהן כרגע אלא רק אחרי הרבה טיפולים והרבה כסף.

סווינג

New member
זה ישמע נורא עוקצני

אבל אני מצטערת בשבילך שאת בכאלה רמות של הכחשה.
ומצד שני, את צעירה ממני בכמעט עשור, שזה עדיין המון בגילנו. זה עדיין לא עד כדי כך חריג בשביל לסבית להיות חסרת ניסיון גם בגיל 28.
&nbsp
לי זה התחיל להפריע רק בגיל 25, ובגיל 35 כשקלטתי שעבר עשור תמים בלי שהצלחתי לקדם עצמי בתחום למרות הרצון האינסופי, החלטתי לעשות מעשה.
&nbsp
שיהיה בהצלחה לשתינו.

dahoe

New member
תמשיכי לשתף!

אני חייב להגיד שגם אותי העניין מעט מרתיע, אבל אני נמנע מלהיות שיפוטי. אם את בטוחה בבחירות שלך ובדברים החיוביים שזה יעניק לך, אני אשמח מאוד להמשיך ולקרוא את החוויות שלך, ועד כמה הטיפול יסייע לך. תדעי לקחת את השיפוטיות כאן ברוח טובה.
ושאלה: פנית בעבר גם לטיפולים אחרים, קונבנציונליים יותר, שלא עזרו?

סווינג

New member
עוד לא הספקתי לקרוא ולא בטוחה שאקרא אבל....

היה משהו שהיה לי חשוב לכתוב,
קודם כל שאני מתחרטת שהתעצבנתי קצת על "מחפשת את האומץ" כי הרעיון שזה כמו ללכת לזונה הטריד אותי ומנע ממני לגשת לזה שנים ארוכות. אז דווקא כן חשוב לי לנסות לפחות להסביר למה בחרתי בדרך הזאת. אז בקיצור נמרץ, שלא משקף את כל המורכבויות הנה כמה נקודות שלקחתי בחשבון:
&nbsp
האם זה כמו ללכת לזונה והאם זה שווה את הכסף?
&nbsp
זה הולך להיות כנראה 30 אלף, אם לא יותר. בחיים לא הוצאתי כל כך הרבה על משהו, אפילו מכונית לא קניתי, אבל עשיתי החלטה נועזת\נואשת כי בשבילי להתאהב במישהו, ולזכות באהבה בחזרה, להיות עם מישהו שאני נמשכת אליו ושיהיה לי המזל שהוא\היא ירצו אותי בחזרה - על זה הייתי מוכנה לשלם כל הון שבעולם. נשמע נאיבי? אז אתםן חושבים שאני איזה אומללה שעובדים עליה בעיניים, אבל אני לא כזו תמימה, להפך, כבר בוגרת מספיק ומפוכחת. בשביל בן אדם במצב שברירי כמוני האפשרות להתנסות בדברים האלה בסביבה בטוחה וסופר תומכת, זה לא יסולא בפז. טפו,טפו,טפו שיצליח.
&nbsp
לגבי הדימיון לזנות או לניצול, שכל כך הטריד גם אותי, למעשה ויכוח שניהלתי עם מישהי (שאני מעריכה ואוהבת) דחה את ההחלטה שלי בשנים ארוכות, לפחות שלוש כי לא רציתי להיות בצד המנצל של איזו בחורה אומללה שנסחרת ובכלל נאנסת לגעת בי.
אני חושבת שרק מי שהיה במצב שלי, בתול מאהבה ומסקס אחרי גיל 30, יכול להבין כמה הכרת תודה ואהבה תהיה לי לבן אדם שיצליח לעשות את זה. האם הכרת התודה הזו, שסרוגייטס אומרות שבשבילן היא זכות עצומה, דומה במשהו לבן אדם שהולך לזונה כדי שתספק יצר מיני רגעי? לדעתי לא.
&nbsp
וככל שאני מכירה את הסרוגייט, וקוראת את החומרים שקבלתי, ושומעת ממנה כמה שהיא מצטערת למשל שהיא נעתרה לאולטימטום של בעלה לעזוב את המרפאה, כי בדיעבד היא היתה צריכה לוותר עליו אני מבינה שהיא רואה בזה באמת זכות ולא אכחיש שבעיני מי שעושה את זה, במיוחד אשה שישר מדביקים לה סטיגמה של זונה (ראו דיון זה), היא סוג של קדושה.
&nbsp
&nbsp
אני מקווה להמשיך לדווח בשביל אנשים כמוני אבל לא מבטיחה שאקרא את הדיון או אשתתף בו, אני רק בתחילת הטיפול ולא ממש רוצה להרוס אותו לעצמי. אני חושבת שמה שהכי חשוב לי להגיד הוא שמי שלא מכיר את הטיפול לעומקו, מוטב שלא יהיה כל כך נחרץ בדעותיו.
&nbsp
במיוחד כל מיני גורואים למיניות בעיני עצמם.

סווינג

New member
ולמי שהחמיץ הנה הסיבה לתשלום הגבוה

הסיבה שזה כל כך יקר היא שכל טיפול כולל סבב פגישות שלם:
1) שלי עם הסרוגייט
2) של עם הפסיכולוגית
3) של הפסיכולוגית והסרוגייט
4) של הפסיכולוגית והסרוגייט עם מנהלת המרפאה שמפקחת.
כל אחת מהן עם הכשרה בהתאם. יש גם רק מקום אחד בארץ שמוסמך לתת טיפולים כאלה, לא אעשה לו פירסומת.

אם כבר, הסרוגייט לא מרוויחה מי יודע מה, אני מניחה שזה וזר לסנן את מי שמניעיו לא לגמרי טהורים.

טרוליטו

New member
מה שמדאיג אותי במה שאת אומרת

זה שנראה שאת חושבת הרבה יותר על אם את מנצלת את הסרוגייט ולא על אם מנצלים אותך. גם זה גורם לי לחשוב שאת נאיבית.

סווינג

New member
תודה על הדאגה

אבל אני מספיק חשדנית כדי לתהות מה למשל אדם כמוך עושה בפורום הזה, מחפש מישהי נואשת?
&nbsp

למעלה