בכל פגישה הסרוגייט נראית לי יפה יותר

dori78

New member
אתה צודק, כל קשר שונה מרעהו

בדיוק כפי שכל אדם חווה את החיים בצורה שונה ומתמודד עם קשיים אחרים.

אין לי מושג מה הקשר שלך להגדרת הפורום אבל אם יש לך קשיים בתחום - הם כנראה שונים מאוד מאלה של פות"ש.
לכל אחד מאיתנו הקשיים שלו ודרך ההתגברות המתאימה לו.
למה נדמה לך שאתה יכול להחליט עבור פות"ש מה מתאים לה?
אתה לא מכיר אותה, לא מכיר את הקשיים שלה.

טרוליטו

New member
לא מחליט שום דבר.

שוב את בורחת לשטויות ולאמירות כלליות.
אני פשוט תוהה על הערך של טיפול סרוגייט. תסבירי לי למה הוא שווה 1200 ש"ח יותר מפגישה אצל פסיכולוג.

לולקה1

New member
אם תשמיט את כל ענייני המין, תקבל טיפול פסיכולוגי

גם פסיכולוג "מוכר חברות או פרידה"? למה הוא לא עושה את זה בחינם? איזו מומחיות זה מצריך?
גם בסיום של טיפול חווים פרידה. זה לא ציני?

אז לא, זה לא ציני. כנל גם פה.

טרוליטו

New member
ורק שלא נשכח

שסרוגייט זה "כמו טיפול פסיכולוגי" רק שלסרוגייט אין שום הכשרה פסיכולוגית (או שום הכשרה בכלל). זאת פשוט בחורה שהחליטה שהיא סרוגייט ומגיע לה לקבל תשלום על משהו שאין לה שום הכשרה או ידע רשמי לגביו. כמו קואוצ'ר. רק שבענייני יחסים היכולת של סרוגייט ללמד את הפציינטית שלה משהו שיתן לה כלים לעתיד עוד יותר מופרכת משל קואוצ'ר כי בכל מערכת יחסים אתה צריך להתמודד עם אדם אחר ושונה. סרוגייט זה פשוט "מערכת היחסים" הראשונה מבין רבות פוטנציאליות, וזו מערכת יחסים שמבוססת על חוסר הדדיות מוחלט ובמקרים של ניצול (שסוג מערכת היחסים הזו מזמינה בטירוף) - גם שקר מוחלט.
זה רעיון מצוין להפוך לסרוגייט. אם עברת כמה מערכות יחסים בחייך, תקראי לעצמך סרוגייט ותגבי 1500 ש"ח לפגישה. 3 פגישות כאלה שנמשכות 4 שעות וחצי, עם אפס השקעה, אפס הכשרה ואפס התכוננות לפגישה כבר נותנות לך משכורת מינימום חודשית. בלי שעשית כלום חוץ מלנצל את נואשותם של אנשים.

סווינג

New member
חביבי, תסלח לי

לפחות תעשה מינימום תחקיר כי אתה יוצא אידיוט.

הסיבה שזה כל כך יקר היא שכל טיפול כולל סבב פגישות שלם:
1) שלי עם הסרוגייט
2) שלי עם הפסיכולוגית
3) של הפסיכולוגית והסרוגייט
4) של הפסיכולוגית והסרוגייט עם מנהלת המרפאה שמפקחת.

כל אחת מהן עם הכשרה בהתאם. נראה לך שמצאתי מישהי אקראית שקוראת לעצמה סרוגייט ונתתי לה צ'ק? אלוהים יעזור לך.

בתכלס, יש גם רק מקום אחד בארץ שמוסמך לתת טיפולים כאלה, לא אעשה לו פירסומת.

טרוליטו

New member
נשמע לי קצת תמוה

שאת צריכה לשלם סכומים כאלה על הפגישה של הפסיכולוגית והסרוגייט עם מנהלת המרפאה המפקחת. כך גם לגבי הפגישה של הפסיכולוגית והסרוגייט. פירוט הפגישות שנתת לא ממש אומר כלום ולא מסביר או מצדיק את המחיר שאת משלמת. יכולים "לעשות לך מחיר" במקום לקבוע שאת צריכה לשלם 1500 ש"ח כל פעם על כל הסיפור הזה.

סווינג

New member
אתה בעצמך תמוה

או לפחות עצם נוכחותך בפורום הזה.
&nbsp
מדובר ב3-4 פגישות, של אנשי מקצוע שונים. כל פגישה מתומחרת בכמה מאות שקלים, מה לא הגיוני בזה?
הם גם מספקים מיקום.
&nbsp
לגבי ה"לעשות מחיר" עשו לי. בפועל זה יותר יקר, תודה על הדאגה.

טרוליטו

New member
ורק תראו את הציניות של הדבר הזה שנקרא סרוגייט.

זונה לפחות נותנת משהו אמיתי ללקוח שלה, שירות שהוא בעל ערך בשבילו. סרוגייט (שלא נותנת שירותי זנות) אומרת לך את הדבר הבא: בואי אתן לך אשליה, אמכור לך שאני חברה שלך, אתה תאמין לי ואז תתאכזב ותיפגע ותשלם לי 1500 ש"ח לפגישה, ואנחנו נקרא לזה "שירות" ו"חוויה" וזה יחשל אותך בדרכך. באותה מידה ערס שעובר ברחוב ונותן לך כאפה גם כן מספק לך "חוויה" ומחשל אותך אבל לפחות עושה את זה בחינם.

dori78

New member
איך היית מציעה לחוות קשר כזה

לאדם שלא מסוגל להענות בחיוב למישהו שמתחיל איתו?
אני לא מדברת אפילו על לעשות את הצעד הראשון, אלא רק על להיענות למישהו...

כשהייתי בכיתה ח', באחת ממסיבות הכיתה ניגש אלי הילד שהייתי מאוהבת בו מתחילת כיתה ז'.
הוא הזמין אותי לרקוד איתו סלואו (התגשמות כל! חלומותי נכון לאותו רגע) ואני אמרתי שאני לא יכולה, כי כואבת לי הרגל.
מה שבאמת עבר לי בראש זה:
"אין מצב שהוא רוצה להיות קרוב אלי, הוא בטח עובד עלי או שיש פה איזו משימת dare שהטילו עליו הבנים האחרים".
אני מתארת סיטואציה שקרתה לי בכיתה ח' והיא חיה אצלי בראש עד היום.
מה היית מייעצת למישהי שחשה כך בגיל 32?

בטח ובטח שלא סרוגייט

גם לי קרה שפנו אלי בנות (בקטע חברי בלבד) הן לא הרגישו לי באנרגיה שלי אז הייתי מנומסת ועניינית.
לפני זמן מה משהי שקוראת את סיפורי קבוע רצתה להיפגש. התלבטתי קצת התחמקתי אפילו, אבל בסוף היא באה לקפה ואני הייתי מנומסת והשתדלתי שיהיה לה נעים. כמו שהבטחתי לה, אקח אותה לרכיבה איתי כשאוכל וזהו. היא ממש לא מושכת אותי אבל כמו שאמא אמרה אני לא חייבת להתחתן איתה.
ואני לא צעירה בהרבה מפותחת השירשור. עוד שניה אני בת 28 ועדיין לא חוויתי באמת מגע וקשר עם אישה. רק סירובים. אבל אני יודעת שזה יקרה עם הנכונה שתלך בקצב שלי. ולא, אני לא אשלם לה 1,500₪ בשביל זה.
מקווה שהובנתי.

dori78

New member
לא הבנת.

לא דיברתי על מצב שבו פונה אלייך מישהי שאת לא רוצה.
תחשבי שפונה אלייך מישהי שאת מאוד רוצה, אבל הפחד שלך וחוסר הניסיון גורמים לך לסרב לה.
את שונאת את עצמך על זה, בוכה על הסירוב הזה, אבל לא מסוגלת בשום אופן להביא את עצמך להתמודד.
פסיכולוג יכול לתת כלים להתמודד עם פחד, הוא לא יכול לעמת אותך עם הסיטואציה שבה מישהו נוגע בך, את נוגעת בו.
וכמו שכתבה סווינג - לא מדובר (בשלבים הראשוניים לפחות) ביחסי מין, אלא בלהחזיק ידיים.

את כנראה לא שם, לכן את לא מסוגלת להבין לא את הפחד ולא את התקווה שבטיפול סרוגייט.
זו לא סיבה לפסול טיפול כזה עבור מישהו אחר.
גם אני כמוך לא חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול לעזור לי, אני מניחה שאל המקום שבו אני נמצאת היום הייתי יכולה להגיע לפני 10 שנים אם הייתי נעזרת באיש מקצוע.
אבל לא לכולם זה מתאים, ומכיוון שלא מתחשק לי לבזבז כספים על משהו שאולי יעבוד ואולי לא (ואני עוד לא מדברת על כימיה עם המטפל הספציפי) לא עשיתי את זה.
זה לא אומר שהשיטה פסולה בכללותה.

בחיים לא קרה לי דבר כזה. אם פונה אלי משהי שאנ

או אעשה שטויות, אבל אשמח מאוד ואשרוד את זה.
תמיד בתחילת הכרות תהה אשר תהה אני אומרת מפורשות שסבלנות היא המפתח איתי. די מהר אפשר לראות אם זה קיים או לא במי שמולי ולפי זה אני מתנהלת וחותכת אם לא מתאים.

Bs Bane

New member
אבל לא מדובר עליך,

אלא על אדם אחר שמתאימים לו דברים אחרים.

לולקה1

New member
לא ברור למה שרשרת אלי, אבל נזרום

בוא נתחיל ב"אני לא יודע מה זה סרוגייט".
מפה אפשר:
1. לשאול: "מה זה סרוגייט?", ועל הדרך אפשר גם להתאמן על הכלה וכאלה, ולשאול ולהתעניין איך התהליך בשביל מי שכן סיפרה עליו.
2. להמשיך לא לדעת, ולסיים עם זה שם. מה שבטוח לא לזרוק סיסמאות לא ברורות על זנות ועל אשליות.

למעלה