בכל פגישה הסרוגייט נראית לי יפה יותר

Michelle31

New member
רק רציתי לחזק אותך...

אני חדשה פה, ובד"כ לא כותבת אלא רק קוראת, אבל רציתי להגיד לך שזה ממש מגניב ואמיץ מצידך ללכת עד הסוף עם הנסיון לשפר את מה שאת רוצה לשפר בחיים שלך. אני בת 31, ועדיין נאבקת למצוא לעצמי זוגיות ואהבה (יש לי טיפונת נסיון - לא כ"כ מוצלח - מהתקופה האחרונה, אבל הרבה תסביכים נשארו ויש עוד הרבה עבודה חחח). אני עושה את זה בכל האמצעים שאני יכולה, ו...איך אומרת המטפלת שלי? "אם משהו עוזר, אז הוא עוזר, וצריך להשתמש בו" (מקווה שלא עשיתי עוול לציטוט). בכל אופן, הנקודה היא שאני שמחה בשבילך על שהעזת, ומאחלת לך המון בהצלחה!

ga26

Member
קודם כל שיהיה בהצלחה!

אם הייתי מודע לקיום של סרוגייט כשהייתי רווק חסר ניסיון ודי מיואש יש סיכוי לא רע שהייתי מנסה את זה (כתלות ביכולת הכלכלית שהייתה לי).
באופן אישי יש לי רגשות אמביוולנטיים לגבי סרוגייט.
מצד אחד אין לי ספק שזה יכול לעזור מאוד לאדם חסר ניסיון וזה בטח לא כמו זנות למרות מה שכולם אומרים.
מצד שני בטח לא הייתי מסכים שאשתי תעבוד בדבר כזה למשל כי יש פוטנציאל טוב להתאהבות במטופל במצב כזה.
&nbsp
בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה!

airtruck

New member
קודם כול בהצלחה ועוד דבר לשאר

אני לא מבין איך חלק מכותבי הפורום מבקרים אותך.. הרי הם לא במצבך.
ישנם דברים שהכסף הוא לא משמעותי בשבילם כמו למשל אושר ובריאות.
אם זה יתן לך איזשהו השלמה עם עצמך במובן כולשהו ויגרום לך להפתח אז זה שווה כול אגורה ועניין הכסף הוא פעוט.
&nbsp
מי שמשווה סרוגייט לזונה כנראה לא מבין שישנם אנשים שחשוב להם הפן הרגשי השכלי כמו הפן המיני גופני.
זונה לא תתן לך פן רגשי אלא רק גופני..אולי המשתתף יחשוב שהזונה נותנת משהו רגשי אבל זה לא נכון..
&nbsp
אישית צריך רגש ומגע
וזה לא רק קשור למגע אלא להכול.
&nbsp
באמת שמאחל לך מכול הלב הצלחה :)
&nbsp

למעלה