בלונדון וקירשנבאום מדברים על

תומרס1

New member
בלונדון וקירשנבאום מדברים על

תוצאות הסקר במעריב... בו ציפי ליבני זוכה ל- 30 מנדטים... לונדון טוען כי ציפי לבני תוכל בעוד מספר שנים לתפקד כראש ממשלת ישראל הוספתי שוב את הקישור למי שפספס...

ציפי לבני בסיטואציה מסויימת בעוד

שנים תוכל אכן להעמיד את מועמדתה. אבל אם היום היא תעמוד לבחירה , בעקבות נטישת התשוש. רוב האנשים יחזרו למפגות האם שלהם. עם כל ההערכה עדיין אנשים לא חושבים שהיא מנוסה מספיק. בינתייים יש לה מערכה חשובה מאוד שהיא מנהלת נגד חונטת אהרון ברק כשרת משפטים. חשוב שבכל מקרה היא תתמיד בה.

תומרס1

New member
צודק לגבי חוסר הניסיון

היא צריכה עוד להשתפשף, זה פשוט היה מעניין לראות איזו תמיכה יש לה בציבור... בהחלט התרשמתי.. ולגבי כל העסק הזה עם אהרון ברק אני תומך בה במאה אחוז והיא תמשיך להתעסק בנושא עד הבחירות לפחות...

mean girl 16

New member
לא כל מתמודד לראשות הממשלה צריך ..

להיות על תקן הקשיש החביב

תומרס1

New member
בוודאי שהוא לא צריך להיות זקן ישיש

אבל ציפי ליבני צריכה עוד קצת נסיון פוליטי ומדיני... אני מתחינתי? שכבר עכשיו תהיה :)

mean girl 16

New member
העיקר שפרץ חושב שהוא ראש ממשלה../images/Emo6.gif

זה כבר ממש מרגיז, למה מי הוא חושב שהוא? הוא בקושי סיים יסודי

תומרס1

New member
חחח אלופה...

אבל אל תשכחי שהיה ראש עיריית שדרות ויו"ר ההסתדרת ואלה שני הדברים היחידים שאני יכול לומר לטובתו...

mean girl 16

New member
הוא הופך את מפא"י להסתדרות

אני בטוחה שעל זה בן גוריון תמיד חלם

תומרס1

New member
ללא ספק את צודקת..

אין ספק שפרץ הופך את ההסתדרות למפלגה, מפלגת העבודה... בנתיים הוא מצליח...

mean girl 16

New member
אתה קולט שיריב בן אליעזר

נכדו של בן גוריון, מצביע קדימה?
פרץ מבריח את כולםםם קלוט לאן זה מגיע זה פשוט אירוני.

תומרס1

New member
או אה את זה לא שמעתי

אבל למה ללכת רחוק שמעון פרס שהיה יותר מ 40!!! שנה במפלגה עזב את המפלגה והטרף לדרכו של שרון, אני אומר דרך כי הוא לא הצטרף למפלגה... אז באמת אין מה להגיד על עמיר פרץ וכל מסע הכוכבים שלו למפלגה, כל הזמרים שחקנים ודוגמנים, זה מראה מה שווה המצע שלו...

בן גוריון לא התרשם מי יודע מה משרון

כולם זוכרים את האמירה שלו אליו "אני מקווה שנגמלת ממנהגך לא להגיד את האמת." ואתם יודעים משהו? הוא עדיין לא נגמל.

mean girl 16

New member
אני יודעת את כל זה. ויש עוד

הוא אמר ששרון "מזכיר מאוד את וינגייט, פרט לאופיו המוסרי של וינגייט" ושהוא "נוהג לומר לא-אמת". אבל בגדול- הוא היה איזשהו בן טיפוח שלו. וכל פעם ששרון חש מקופח באיזשהי צורה הוא היה הולך אליו.. והוא זה שאמר לו לשנות את שמו ל"שרון".

תומרס1

New member
פרץ החליט לא להשתמש במצב הבריאותי

של שרון בקמפיין הבחירות שלו... תודה באמת!!!

mean girl 16

New member
אף אחד לא יגיד את זה ישירות

כי זה ישמע שפל ומגעיל. אבל אני בטוחה שפרץ וכולם יעשו את זה יפה מאוד. ובטח שמוטי מורל לא יפספס ממתק שכזה

למעלה