בלונדון וקירשנבאום מדברים על

mean girl 16

New member
היא אשה אמיצה, יש לה ביצים

לאף אחד חוץ ממנה לא היה אומץ להלחם בבית המשפט. כל אחד הולך על חבל דק בגלל פרשות שחיתות שהוא מפחד שיחשפו, אבל לה אין כאלו. אין לך מושג על מה אתה מדבר.

תומרס1

New member
כדי לשנות דברים בבית משפט

העליון צריך הרבה אומץ, אף אחד לא התקרב לנושא הזה והנה... בדיוק בשביל זה יש את ציפי ליבני...

mean girl 16

New member
חבל כל כך..

שגולדה עשתה את זה כל כך יותר קשה לאשה להתפס כמועמד רציני לראשות הממשלה

bhnadav

New member
את מאמינה ש...

העם עוד ספוג בכישלון של גולדה, עד לכדי כך שבגלל הסיבה הזאת הוא לא ייתן לאישה נוספת להיות ראש ממשלה?

תומרס1

New member
מה פתאום!!!

עובדה שהסקרים מוכיחים אחרת... יש שינוי אצל אזרחי מדינת ישראל ומבינים שלא רק גנרלים ואנשים ביטחוניסטיים יכולים לנהל את המדינה..

izzyr

New member
תנו דעתכם לכך.....

שתמיד מדברים כאן על אישיות זו או אחדת.... האם זה לכסות על העדר הדרך? כח זה כבר הופך ללא מכובד נ.ב. אני חושב שציפי ליבני היא 10

תומרס1

New member
סקר פוליטיקה

קדימה- 39, עבודה- 18, ליכוד- 15, מרץ- 5, שינוי- 3 אצביע קדימה בכל מקרה ללא שרון- 22 רק עם שרון- 18

mean girl 16

New member
אני רואה את זה

רק רואים כמה הסקרים לא אמינים. אחד אומר עבודה 23 או 22 לא זוכרת, אחד אומר 18..

mean girl 16

New member
ועכשיו תגובה לסקר

ורק נבחר יו"ר לליכוד ישר מתחילים לטפס. צפוי. הרי מה זה לשאול על מפלגה ללא מנהיג. אבל בשבועות הקרובים כשנכנס באמת למערכת הבחירות(להזכירכם שרון ופרץ שרויים מזה חודש במערכת הבחירות והליכוד אפילו לא החל) רק אז נוכל לראות היכן אנו עומדים באמת.

ציפי ליבני ראויה לעמוד בראשות

המדינה . היא ראויה בכל הפרמטרים מול כל מועמד אחר מחוץ לתנועת קדימה המעמיד עצמו לבחירה לראשות המדינה . יושרה , הגינותה , מקצועיותה , יכולתה לתפקד במשברים ולגשר עליהם כל אלה מעמידים אותה כמועמדת ראויה . היא אולי התשובה לכל המלעיזים על תנועת קדימה המדברים על " תנועת איש אחד " מלבד ליבני בקדימה ישנם עוד מספר מועמדים ראויים שאני סבור כי יכלו או יוכלו בעתיד לעמוד בראשות המדינה בכבוד ובגאון .

למעלה