בלונדון וקירשנבאום מדברים על

mean girl 16

New member
לא צריך להגזים

עם כל הכבוד למקצועיותה, יכולתה לתפרקד ורציניותה הראוייה לשבח. יושר והגינות אין לה בגרוש.

תומרס1

New member
את מגזימה בעצמך...

יושר והגינות אין לה בגרוש??? זה שהיא בחרה דרך אחרת לא אומר שהיא שקרנית או רמאית או מה שלא יהיה..

mean girl 16

New member
....

ליבני היא לא אדם הגון וישר בפוליטיקה. בלי קשר לדרך אחרת או מה שזה לא יהיה היא פשוט מעולם לא נתפסה ככזאת.

bhnadav

New member
היא דווקא נתפסת כמאוד ישרה והגונה.

זו אחת המעלות העיקריות שלה, והסיבה שהיא מוערכת בציבור ובתקשורת.

ציפי ליבני ראויה - אבל שרופה !

הדבר היחידי שמחזיק את "קדימה" זה רק שרון. רק הוא יכול לגשר בין הנגבי לדליה איציק, בין הירשזון לחיים רמון וכו'. נראה לך שחיים רמון היה מצטרף למפץ בראשות ציפי ליבני ?! מבחינת דליה איציק, יש הבדל בין ליבני לפרץ? אולמרט, הידוע כתוקע סכינים, היה יושב בשקט? צריך לשמוע אותו מדבר על שרון, כשהוא התמודד מולו בליכוד ... אחרי שרון (אולי גם בתקופתו) מפלגת קדימה תתאדה. במוקדם או במאוחר. כי בסופו של דבר מדובר במפלגה פוליטית, כוחנית, עם אנשים עם הרבה אגו וכבוד (ממש כמו כל מפלגה אחרת). במצב כזה ליבני תוכל לרוץ בראש מפלגה חדשה, שגורלה יהיה כמו מפלגת המרכז. או שהיא תוכל לחזור לליכוד. ושם לא בטוח שהדלתות יהיו פתוחות. אפילו לא לציפי ליבני. תראה איפה היה דוד לוי בליכוד לפני שפרש (חמישיה פותחת) ואחרי שחזר (אי שם בעשיריה השלישית או הרביעית. מי זוכר לו חסד נעורים?)

זכותו של רמון יאמר שהוא חזה את המפץ

הגדול עוד לפני שכל הפוליטיקאים הגדולים והזוטרים למינהם חשבו על כך שזאת אפשרות . כן לזה כיוון רמון כשאמר "המפץ הגדול" כשכולם גיחכו וצחקו בקול על דבריו אלה . לצערי איני רואה במפלגת קדימה מפלגה כוחנית עם אגו וכבוד נהפוכו . לקדימה הצטרפו אנשים עם חזון ודרך , כאלה שהיו מוכנים ללכת גם אם הסיכויים לא ממש ניבאו אחרת למען מטרה נעלה ועליונה . לאחד מגוון כזה של פוליטיקאים ותושבים/אזרחים סביב דרך אותה מתווה ראש הממשלה שרון ואליו מצטרפים פוליטיקאים ואזרחים רבים . שלא כמוך , אני סבור כי במפלגת קדימה כפי שהיא מוצגת כיום לבחירת הבוחר מוצגת רשימה מרשימה ואיכותית של מגוון אנשים ביצועיסטים כאלה שהוכיחו את פועלם בתחום המדיני הכלכלי החברתי וכמובן עם "הרכש"החדש גם בתחומי הבטחון והחינוך . אתה מוזמן לקדימה גם ידידי

תומרס1

New member
איך אפשר להשוות בין דוד לוי

לציפי ליבני??? דוד לוי תמיד מחפש את מי לחבק ואת מי לעטוף באהבה, כמו שראינו כשביבי נאם את נאום הניצחון שלו שלשום כשזכה בבחירות לראשות הליכוד... מי נדחף שם??? מי היה שם מאחורה??? דוד לוי... הוא כל הזמן נע ונד בין מפלגות אני לא אתפלא אם הוא יהיה פתאום במרץ.. ליבני לא משחקת במשחקים האלה היא מאמינה בדרך, היא מאמינה בשרון והבינה שבליכוד אין כ"כ עתיד כדי להביא משהו טוב למדינת ישראל... מפלגת קדימה לא תתאדה והיא לא זמנית, זו דרך חדשה ואני מאמין שהיא תמשיך ותהיה מפלגה חזקה ויש המשכיות... ציפי ליבני כבר אמרתי???

תגיד אתה משוחד ליבני ? חחחחחחח

אבל נו טוב אני מסכים איתך , ליבני ראויה ומייצגת נאמנה את תנועת קדימה . קדימה כבר אמרתי ?

תומרס1

New member
בין מפלגות????

אין השוואה בכלל!!! ליבני עזבה את הליכוד כי הבינה ששם לא יוכלו לקרות דברים שהיא מאמינה בהם, היא בחרה דרך... מה בחר דוד לוי? דרך??

mean girl 16

New member
תעשה טובה

ליבני בחרה בדרך? ליבני בחרה בכסא מאוד נוח. מאיפה אתה יודע מה היא האמינה, מה היא הבינה.. מה אתה אבא שלה?

mean girl 16

New member
אני לא נותנת לך

השארות לגבי מה שעובר לו בראש
רק עובדות, מעשים ואמרות.

תומרס1

New member
תאמיני לי אין לי כח לכתוב

כל פעם שאיזה מישהו בא לכאן מפורום הליכוד ומציף ומציף ומציף ואני כל הזמן עונה להם, התעייפתי מהם... גם ככה כתבתי היום עבודה שאני צריך להגיש של 30 עמודים... אני הולך לנוח, בינתיים אני כותב בקצרה... ציפי לבני היא אישה מאוד הגונה ומאוד ישרה שמאמינה בדרך שונה מזו של ביבי שלך... כבר כתבנו כ"כ הרבה פעמים מה הדרך ויניב כתב ועוד והעניין עוד יתפתח ויהיה מצע..

mean girl 16

New member
אולמרט אמר היום

הלונדון את קירשנבאום כי הם לא יכולים לפרסם מצע ברור כי הכל תלוי במשא ומתן. ואנחנו צריכים להבין את הדרך משרון לפי מעשיו עד כה. זאת אומרת שלא נדע הרבה מעבר למה שאנחנו יודעים כבר עכשיו.. "ומציף ומציף ומציף".. שמע אני לא בדיוק מפורום ליכוד כי באותו יום שהתחלתי לכתוב פה התחלתי לכתוב גם שם מדי פעם(אני קבועה פה כרגע ולא כל כך שם). בכל מקרה עד עכשיו אמרת דברים חיוביים על הדיונים שלנו, מה קרה?

תומרס1

New member
לא אין לי בעייה עם הדיונים שלנו

והחמאתי לך לא פעם ולא פעמיים על כך שאת יודעת לנהל דיון תרבותי, לפעמים קצת נסחפת : ) אבל זה בסדר... הטענה שלי היא אל אותם כאלה שבאים לכאן מפורום הליכוד ולפי מה שראיתי לא ממש מנהלים שם דיונים הם באים לכאן מוציאים את כל התסכולים שלהם... והם כל הזמן מציפים וחוזרים על אותם הדברים. ובסגנון די בוטה. זו הייתה כוונתי זה הכל. שמת לב שיניב קצת נעלם???

mean girl 16

New member
הממ

נכון ציינתי כבר שהם לא באים להתדיין עם אף אחד פה ולא אכפת להם מה מישהו חוץ מעצמם חושב אבל רובם לא ממש ליכוד אם הם באים ואומרים פה שלהצביע ליכוד משמע להצביע שרון או פרץ ושביבי הוא שמאל קיצוני
אנשים שנדחפים לשני הפורומים ושופכים בהם את נפשם הכאובה
וכן שמתי לב שהוא נעלם.. אבל לא להרבה זמן, הוא בטח קצת עסוק או משהו.

למעלה