בלונדון וקירשנבאום מדברים על

תומרס1

New member
ברור שמוטי מורל ירצה כן להשתמש בזה

אם הוא טען שרה"מ רוצה שיהיו יותר פיגועים... אמממ...

mean girl 16

New member
זה נכון חלקית

כי כל הקטע שיש לחץ לראש ממשלה שידאג לביטחון הולך לטובתו בגלל זה הוא לא ממהר לפתור את בעיית שדרות כדי שזה יהיה הנושא "החם"..

תומרס1

New member
אני לא יודע לגבי שדרות

אבל להגיד ששרון רוצה שיהיו פיגועים זה דבר נורא להגיד או לחשוב עליו..

כשממשלת ימין תקום- אני בהחלט

אשמח אם היא תצורף כשרת המישפטים. לאולמרט אנו מייעדים את תפקיד שר הספורט לצד גאיידמק. ולשרון בגלל שהוא כל כך כזה... את תפקיד שר הבטחון.

לציפי לבני יש יותר נסיון ממה שהיה

לשני ראשי ממשלה בעבר הקרוב כאשר נבחרו לראשות הממשלה - אהוד ברק ובנימין נתניהו. נתניהו כלל לא היה שר לפני שהיה ראש ממשלה (הוא היה סגן שר החוץ של דוד לוי בממשלת שמיר). ואילו ברק היה קדנציה קצרה שר הפנים וקדנציה קצרה שר החוץ וגם נסיונו הפוליטי היה מועט.

mean girl 16

New member
דווקא אין ממש

כי שניהם היום בתפקיד בכיר בצב"א ככה שזה נותן להם הרבה נקודות יתרון

ומי אמר שכל מי שבעל נסיון רב

בצה"ל גם יהיה מנהיג אזרחי טוב? נסיון בסיירת לא בהכרח הופך כל אדם לראש ממשלה טוב. וגם אם כן, תמיד רצוי שמועמד לראשות ממשלה יכיר וישתפשף בעבודת הממשלה בטרם יעמוד בראשה. רק למען ההגינות, שכחתי לציין גם את רבין בהקשר לכך, שלפני הקדנציה הראשונה שלו כראש ממשלה (1974-1977), נדמה לי לא היה שר. אגב, ללבני (בניגוד לרב הנשים האחרות בפוליטיקה הישראלית וגם לגברים לא מעטים) יש גם נסיון בטחוני. ויש גם לא מעט יתרונות בראש ממשלה בעל רקע אזרחי (ולא רק צבאי) עשיר (יצוין כי לנתניהו אכן היה רקע אזרחי ואף דיפלומטי לפני היותו ראש ממשלה, אך לא רקע מיניסטריאלי). אני אישית הייתי מעדיף בכל מקרה מועמד שכבר צבר נסיון בעבודת הממשלה ובאחריות על משרד ממשלתי, בטרם הגיעו לראש הפירמידה.

תומרס1

New member
תפסיקו כבר עם כל הגנרלים האלה

מי אמר שמי שלא בא מרקע צבאי צה"לי לא יהיה טוב ולא יצליח????

אגב לליבני רקע בעבודה במשרד הביטחון

כאשת המוסד לשירותים חשאיים של מדינת ישראל . אגב (עוד אחד) היא היתה ועדיין שרת משפטים מהמעולים שהיו בישראל למה שוכחים את הנתונים הללו לליבני ?

ציפי ליבני היא נושאת דגל הבינוניות

אישה מאד בינונית. לא עשתה כלום בחיים שלה. אם היא נראית נורמלית יחסית לשאר חברי הכנסת, זה בגלל שאר חברי הכנסת. היא נקיית כפיים בצורה מאד בינונית. היא עדיין יושבת בממשלה עם מושחתים כמו שרון והנגבי. היא בעלת דרך מאד בינונית. היא אמנם לא מוכנה לשבת במפלגה שבמצע שלה יש רק לאוים. אבל אין לי ממש כן. והכי נורא - היא מנסה להכניס את הבינוניות שלה לבית המשפט העליון ע"י מינוי הבינונית האחרת רות גביזון.

טעות. הנה אני איש ימין לעומתי

לקדימה. ואני טוען שלבני עשתה יותר מרוב חברי הכנסת יחד למען הבטחת מדינה יהודית . כך גם גביזון.

אני אתקן מעט את דבריי.

פרופ' גביזון היא זו שחותרת להבטיח את המדינה היהודית -למול הפוסט-ציונים. לבני תומכת בה כמו רבים מהימין(למרות היותה של גביזון מהמשאל המדיני) . ועל כך תבורך מאוד . זה לא משנה את העובדה שהיא עשתה טעויות פטאליות, אחרות. השינוי במשטר הפולטי של בית המשפט העליון חשוב בטווח הארוך לא פחות מהבחירות לכנסת. כיום מערכת המשפט חונטת אהרון בג"ץ רומסת הדמוקרטיה היא השליטה הדיקטטורית האמיתית במדינה והיא אוחזת היטב באשכיו של אריאל שרון ושלל חבריו. כריתת הקשר הגורגי הזה של רמיסת אושיות הדמוקטריה, היא אחד המפתחות להחזרת הציונות מהקבר בו היא מצוייה.

אני מסכים שבית המשפט העליון

חורג לפעמים מסמכותו, ומתערב בפוליטיקה. אבל זה קורה כי יש חוסר איזון: בבית המשפט יש אנשים מעולים ואף מבריקים, בעוד שהפוליטיקאים... אתם יודעים... הדרך לאזן את זה היא לא להכניס לבית המשפט העליון שופטים בינוניים. צריך לשמור על האיכות, אפילו אם יש חוסר איזון. מתישהו אנחנו כולנו מקווים שהפוליטיקאים שלנו יעלו רמה, ואז בית המשפט לא יצטרך להתערב לו. וכולם יהיו מרוצים.

תומרס1

New member
על מה אתה מבסס את האמירה שלך

שציפי ליבני היא בינונית ונושאת את דגל הבינוניות???? מה שאתה לא יודע... זה שכאן בפורום יש הרבה תומכים של ציפי ליבני בקרוב תקבל הרבה תגובות... ציפי ליבני אישה ישרה ופוליטיקאית ישרה, שרת משפטים מצויינת, תקרא ותלמד קצת יותר עליה לפני שאתה משמיץ!!

למעלה