במסגרת פינתנו " שירות לקהילה" - הגיע הזמן לתת

שאפו על מלאכת התרגום

תמורת מאום. נשמע כמו שליחות.
אין לי כל כך מה להוסיף בעניין כי מעולם לא הורדתי סרט
או סדרה מפאת טכנופוביות ידועה.

lefler11

New member

ועכשיו אני מעריך ומכבד אותך הרבה יותר (תמשיכי כך
)

lefler11

New member
לא הבנתי בדיוק את כל הטכונוואטאבר אבל

אני רואה את הרוב המכריע ב- 1080P על מינימום 55 אינץ' (מה שנקרא Blu-ray).

בשביל לראות באיכות כזאת רצוי שיהיה לך נגן בלו ריי, טלוויזיה איכותית ומערכת שמע סבירה (כמובן שגם אפשר להוריד בצורה לא חוקית אבל רק אחרי שהבלו ריי מופץ).

אני לא לחוץ לראות את הכל "חמש דקות" אחרי השידור בארה"ב.

אני אוהב לראות ולהנות - אין לי בעיה לחכות.

דוגמא - כמעט כל מי שאני מכיר ראה את העונה הראשונה (והרוב גם את השניה) של משחקי הכס באמצעות הורדות לא חוקיות - רובן המכריע באיכות "לא מי יודע מה".

אני ראיתי את העונה הראשונה הרבה אחרי כולם (את השניה עדיין לא ראיתי) - ויש לי הרגשה שנהנתי הרבה יותר מכולם (זאת בדיוק דוגמא לסדרה שפשוט דורשת מסך גדול עם איכות תמונה וסאונד שמאוד תורמים להנאה).

poseidon111

Active member
ראיתי את הסדרה ב720p. זה קרה 12 שעות

לאחר שידור הפרק.
מה רע?כמובן בdd5.1.

lefler11

New member
אף אחד לא אמר שרע

אבל אני אשאל אותך שאלה אחרת בעניין:

אני יכול להבין למה בן אדם שמוריד סדרה \ סרט שהוא "לא משהו" (הרי כבר אמרתי שהרוב המכריע ממש לא איכותי) - לא מרגיש רע עם זה שהוא לא משלם על התוכן (שלא נאמר "גונב").

אבל אני ממש לא יכול להבין למה בן אדם שמוריד סדרה \ סרט שהוא מאוד אוהב ורואה בסדרה \ בסרט תוכן איכותי - לא מרגיש רצון \ צורך לתגבל את יוצרי הסרט

אם כל כך נהנית ממשחקי הכס - אתה לא חושב שמגיע לחברה ב- HBO משהו על ההשקעה וההפקה הנהדרת

ואם זה היה רק אתה - אז זה באמת לא הנורא - אבל שבערך 7 מליארד אנשים חושבים פחות או יותר כמוך - כמה זמן להערכתך תשרוד רשת HBO

poseidon111

Active member
הדוגמא שנתת, לא ממש תקפה מכיון שהסידרה

משודרת ב"פרי ויו" ולא ב"פיי פר ויו". הרי אם לא הייתי מוריד אותה הייתי יכול לחכות שלושה ימים ולראות אותה ב"יס".

לגבי הנקודה העקרונית אתה צודק.

lefler11

New member
אוחחח... מעולה לי התשובה שלך

אז אתה בעצם "מודה" שלא יכולת להמתין 3 ימים עד שתראה את זה ב- YES והיית צריך "לגנוב" בגלל 3 ימים מסכנים ?

תראה במקרה שלך אפשר להסתכל על הדברים גם בצורה שונה - כלומר במידה ואתה מנוי של YES בעצם אפשר לומר ששילמת עבור הסדרה הזאת.

אבל אני מדבר על אנשים שלא מנויים ל- YES (שזה רוב הציבור בארץ, כולל כאלה שמנויים ל- HOT) - הם לא שילמו על משחקי הכס בשום דרך (להזכירך התשלום לתשתית ולספק האינטרנט לא מגיע לזכיין של HBO בארץ ובטח שלא ל- HBO בארה"ב).

poseidon111

Active member
זה לא עניין של להמתין כמו עניין של איכות.

בארץ זה לא משודר באותה איכות שאני מוריד, למרות שזה מוקרן בערוץ hd.
בעניין הנקודה של התגמול, כבר כתבתי שאני מקבל את הנקודה העקרונית.

lefler11

New member
אין צורך להסביר לי בעניין

האיכות.

אני כאמור מחכה בסבלנות ל- 1080P כי אני לא מוכן להתפשר בעניין האיכות.

ואכן ערוצי ה- HD בישראל משדרים באיכות יחסית נמוכה בהשוואה לערוצי HD במדינות המערב (לדעתי באמת הגיע הזמן שישדרגו שם קצת את העניין).

למעלה