בTV- ובמקרה שמתי ערוץ הולמארק-(הערוץ שאני בכלל לא חושב אפילו להסתכל עליו).. ומה אני רואה?...... "סיפורו של טד בנדי"! הבעיה זה כבר נגמר.. למישהו יצא לראות את הסרט?? ראיתי בעבר סרט שמתאר את חייו.. אני לא יודע אם זה אותו סרט- ייתכן!
זה שהם עומדים לטחון את הסרט הזה לעד הרבה זמן............. אבל לא נראה לי שזה הסרט שראיתי, כי ערוץ הולמארק לא ישדר סרטים כאלה...זה נראה לי סתם סרט...או שלא...
על הסרט בהולמארק זה משהו כזה: (תקציר חח בערך) עיתונאית חוקרת סדרת פרשיות רצח מזוויעות ומגלה שאחד ממכריה הוא האחראי להם.... משהו כזה, ראית סרט על הסיפור הזה??
וסרטי רגילים) נעשו עליו, ראיתי די מזמן, סרט ממש מזעזע שנעשה עליו. בכול אופן- הסרט שיש בהולמארק זה לא הסרט שראיתי- זה נראה לי לא משהו, הסרט הזה... אני בכול מקרה אחפש אותו בTV בשביל לראות...
משוגעים!!! כן קניבל לא קניבל -מה זה משנה, אלה אנשים מטורפים!!! בכול מקרה יש לי אתר בשבילך שנותן מידע על רוצים סידרתיים שונים- אני לא מבין למה לא שמו- את הרוצח-(ריצ'ארד משהו) הרוצח שלא מזמן נפטר מהתקף לב בבית חולים באנגליה- הרוצח שעליו ביססו את הסרט "המנסרים מטקסס"- תודה לאל שהוא מת!!! אוקי לאחר בדיקה ב-IMDB גילית שבסוך ראיתי שני סרטים שלו, אחד שמופיע שם, ואיזה עוד סרט אחד, אבל הוא לא מופיע שם..
"I DIDN'T WANT TO HURT THEM, I ONLY WANTED TO KILL THEM" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי(משחק מילים)
על יצירת סרטים כמו "פסיכו, המנסרים" אבל בתכלס הסרט יותר מבוסס על האדם שספרתי לך- אני מנסה למצוא עליו את הכתבה- אבל אני לא מוצא כי אני לא זוכר את השם משפחה שלו!!!