במקרה זיפזפתי בין התחנות השונות

europe1990

New member
במקרה זיפזפתי בין התחנות השונות

בTV- ובמקרה שמתי ערוץ הולמארק-(הערוץ שאני בכלל לא חושב אפילו להסתכל עליו).. ומה אני רואה?...... "סיפורו של טד בנדי"! הבעיה זה כבר נגמר.. למישהו יצא לראות את הסרט?? ראיתי בעבר סרט שמתאר את חייו.. אני לא יודע אם זה אותו סרט- ייתכן!

pertal

New member
גם אני זיפזפתי וראיתי בדיוק נגמר אם

אתה רוצה יש שידור חוזר בככה 2 בלילה

europe1990

New member
למה לחכות עד 2בלילה- רוב הסיכויים

זה שהם עומדים לטחון את הסרט הזה לעד הרבה זמן............. אבל לא נראה לי שזה הסרט שראיתי, כי ערוץ הולמארק לא ישדר סרטים כאלה...זה נראה לי סתם סרט...או שלא...

pertal

New member
אם אני זוכר נכון מה שהי כתוב על הסר

על הסרט בהולמארק זה משהו כזה: (תקציר חח בערך) עיתונאית חוקרת סדרת פרשיות רצח מזוויעות ומגלה שאחד ממכריה הוא האחראי להם.... משהו כזה, ראית סרט על הסיפור הזה??

europe1990

New member
אתה יודע כמה סרטים( דוקו, תיעודי,

וסרטי רגילים) נעשו עליו, ראיתי די מזמן, סרט ממש מזעזע שנעשה עליו. בכול אופן- הסרט שיש בהולמארק זה לא הסרט שראיתי- זה נראה לי לא משהו, הסרט הזה... אני בכול מקרה אחפש אותו בTV בשביל לראות...

pertal

New member
לא מכיר אותו ממש... הוא יותר משוגע

מגפרי דהמר?? תן קצת פירוט עליו וכו..... הוא גם היה "קניבל"?

europe1990

New member
קניבל או לא- אבל כול הרוצחים האלה

משוגעים!!! כן קניבל לא קניבל -מה זה משנה, אלה אנשים מטורפים!!! בכול מקרה יש לי אתר בשבילך שנותן מידע על רוצים סידרתיים שונים- אני לא מבין למה לא שמו- את הרוצח-(ריצ'ארד משהו) הרוצח שלא מזמן נפטר מהתקף לב בבית חולים באנגליה- הרוצח שעליו ביססו את הסרט "המנסרים מטקסס"- תודה לאל שהוא מת!!! אוקי לאחר בדיקה ב-IMDB גילית שבסוך ראיתי שני סרטים שלו, אחד שמופיע שם, ואיזה עוד סרט אחד, אבל הוא לא מופיע שם..

pertal

New member
wtf?? דוויד ברקוביץ???? סתכל ברשימה

יש שמה שם של אחד שנראה לי יהודי.... אולי אפילו ישראלי?? לאא..... כן??

pertal

New member
חח קראתי על ברקוביץ קבל מה הוא אמר:

"I DIDN'T WANT TO HURT THEM, I ONLY WANTED TO KILL THEM" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי(משחק מילים)

pertal

New member
וואו אתה יודע שריצארד הזה שדיברת על

עליו קיבל מאסרי עולם "בשוווי" 400 שנה!!!!!?????!!!!! חחח זה פשוט טיפשות... אבל חוק זה חוק..

pertal

New member
דרך אגב בקשר למנסרים מטקסס נראה לי

התבלבלת עם אד גיין... ed gein....

europe1990

New member
מה פתאום!!!!!!! אד גאין זה לא הרוצח

שעליו ביססו את המנסרים!! זה בדוק!!!

europe1990

New member
כן כן קראתי את מה שכתוב- שהוא השפיע

על יצירת סרטים כמו "פסיכו, המנסרים" אבל בתכלס הסרט יותר מבוסס על האדם שספרתי לך- אני מנסה למצוא עליו את הכתבה- אבל אני לא מוצא כי אני לא זוכר את השם משפחה שלו!!!

למעלה