במקרה זיפזפתי בין התחנות השונות

pertal

New member
דרך אגב מצאתי תמונה של המשפחה או

לפחות של רובה כולל הסבא.... אתה יכול בבקשה לספר לי עליה?? זתומרת אם ידעתי משהו כבר שכחתי... כמו מה ההיסטוריה שלה... האם כולם קניבלים וכו?? ספר קצת, שתף :)

europe1990

New member
אוקי כרגע אני חייב ללכת- ובתקווה

שאף אחד לא יענה לך- כי המנסרים זה התחום שלי.. אז בערב אני אתן לך תשובות

thepunk

New member
זה מה שיפה/גיאוני/מפחיד

זה שהוא חמוד ועם זאת רוצח .... ודי אכזרי, עד כמה שאני זוכר (ראיתי את הסרט לפני הרבה הרבה הרבה זמן, כנראה סרט האימה הראשון שלי. ואז הוא היה מפחיד בטירוף)

europe1990

New member
את האמת צ'אקי עוד נחמד- ספוווילר

עם הקטע שהוא מרביץ לליצן אבל לא- הפחד התחיל מבובת ליצן- שקנו לי. הפחד התגבר בעקבות קראסטי- מהסימפסון- אל תשאל-חחח ןאחרי זה ראיתי את IT ופולשי החלל- ואמרתי זהווווווווווווווווווווווו

pertal

New member
הליצן מהסימפסונס?? חחחחחח טוב גם

אותי הוא קצת הפחיד (אבל אין לי פחד מלייצנים) טוב יאללה אחי נדבר בערב אני מצפה לתשובות מפורטות !! :) סתם מה שתביא יהיה סבבה אבל עדיף מפורטות :) :)

אנזימים

New member
שאלה

לא קראתי את כל התגובות פה.... אבל איך לעזאזל הגיע הדיון הזה לליצנים??? היה לי היום פסיכומטרי וכשהתכוננתי אליו היה לי טקסט על ליצנים חחחחחחחחחחחחחחח

cj20

New member
כנראה הם נדחפים לכל מקום

אני מעדיפה להיות תקועה בחדר אחד עם 50 ליצנים כולל פניווייז, מאשר ללמוד שוב לפסיכומטרי...

pertal

New member
הדיון הזה הגיע אל ליצנים בגלל שבאתר

שיורופ נתן על רוצחים סדרתיים אמיתיים ראיתי אחד מחופש לליצן וגם ליצן יחסית מפחיד :) אז אמרתי לו וככה זה הגיע אל זה... קאפיש?

thepunk

New member
ואי אני מת להיות תקוע בחדר

עם PENNYWISE!!! זו אחת מהלהקות האהובות עלי!!!!!!!!!!! הייתי נותן הרבה מאוד בשביל זה .... מתי הם יבואו לארץ ..... או כל להקה נורמלית אחרת ....

אנזימים

New member
חחחחח

תגיד, הם שווים בשביל לקנות ת'דיסק? איזה סגנון הם? הרבה המליצו לי עליהם...

europe1990

New member
אם כבר מדברים על להקות

אז כול מי שאוהב רוק ורוק כבד- MSG= MICHAEL SCHENKER GROUP וכמובן DOKKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נשכח את SCORPIONSֱ

thepunk

New member
שווים מאוד

הם מנגנים SKATE PUNK .... והם טובים בזה .... אני אישית אוהב אותם מאוד וממליץ מאוד. דיסקים מומלצים (לפי סדר): Land Of The Free Staright Ahead From The Ashes (חדש - יצא לפני חודש) Full Circle מה שיפה, שלכל דיסק שלהם יש סאונד שונה ויחודי ... יש את המוקדמים שלהם, שהם מצוינים גם כן, אבל לא כדאי להתחיל איתם ... הם פחות קליטים.

אנזימים

New member
אה הם פאנק?

תמיד תיארתי אותם מטאל...טוב, נו... אז מאיפה צריך להתחיל? איזה להקות אתה אוהב חוצמהם?

thepunk

New member
פאנק איכותי ביותר

כפי שאמרתי, כדאי להתחיל מ: Land Of The Free או Straight Ahead הם דיסקים מצוינים ובין האהובים עלי .... בקשר לעוד להקות - הלהקה האהובה עלי הם NO USE FOR A NAME - הם מנגנים פאנק מלודי בטירוף ... חוץ מזה, יש להקות מצוינות כמו BAD RELIGION ו-NOFX שהן מוכרות ואהובות על כולם (טוב לא בדיוק כולם) ... יש את USELESS ID הישראלים שמפורסמים בכל העולם ואפילו ניתן לראות קליפ שלהם ב-24. הם מצוינים גם כן. יש את AFI שמנגנים יותר הארדקור פאנק ובזמן האחרון "נרגעו" מאוד (התמסחרו) ועושים הארדקור פופ-פאנק ... יש את ANTI-FLAG שאומנם הקול של הסולן קצת מעצבן אבל המוזיקה מצוינת. יש את PROPAGANDHI אם אנחנו בקטע של הארדקור אבל זה לא מומלץ למתחילים. יש את GOLDFINGER שהם ללא ספק כן מומלצים למתחילים ... כמו כן GUTTERMOUTH או VANDALS .... בקיצור יש כל כך הרבה, אני אומר נסי תראי מה את אוהבת ואז אני אוכל יותר להתאים לסגנון שלך. דיסקים מומלצים: BAD RELIGION - All Ages PENNYWISE - Land OF The Free / Straight Ahead NOFX - White Trash Two Heebs And A Bean / Pump Up The Valuum / Heavy Petting Zoo / Punk In Drublic ...

אנזימים

New member
נחמד../images/Emo13.gif

סבבה עכשיו אני יכולה לקנות דיסק בשקט כשאני יודעת שמישהו עם טעם טוב אמר לי את זה... ד"א-מה קרה לסגנוני מוסיקה אחרים? לא אוהב כלום חוצמפאנק?

thepunk

New member
אוהב, למה לא

אני שומע בעיקר פאנק כבר הרבה זמן אבל לפני זה הייתי מטאליסט ואני עדיין שומע הרבה מטאל. גם בזמן האחרון אני אוהב מאוד SKA. האמת אני בסדר עם כל דבר חוץ ממזרחית/מוזיקה שחורה/פופ ...

למעלה