במקרה זיפזפתי בין התחנות השונות

thepunk

New member
כמובן

בעיקר החומר הישן שלהם .... ממש מצוין אגב, מדהים איך שדיון התחיל מרוצחים סדרתיים, עבר לליצנים והמשיך ל-MEGADETH ... ובכלל זה פורום סרטי אימה ... טוב נו :) צריך להפיץ קצת תרבות גם כאן

אנזימים

New member
חח כן הא?

תגיד, כמה דיסקים יש להם? יש לי 2 דיסק-את רוסט אין פיס ואת יוטונסיה וממש אהבתי, מה חסר לי?

thepunk

New member
חחחח אוקי חסר לך די הרבה

יש להם איזה 10 או 11 (ועוד הרבה אוספים/הופעות) youthanasia הוא בהחלט מצוין והוא האהוב עלי. יש את cryptic writing שדומה לו וגם הוא מצוין. יש את hidden treasures מאותה תקופה של שניהם (אמצע שנות ה-90) אבל לפי דעתי הוא פחות טוב. חוץ מזה, יש את rust in peace באמת, שהוא גם ענק אבל הוא נשמע שונה מאלה שציינתי. countdown to extinction נשמע דומה והוא מצוין. יש את הדיסקים המוקדמים עם השמות הארוכים, הם גם מאוד נחמדים אבל הם גם נשמעים שונה וצריך להתרגל אליהם. כמו כן יש את הדיסקים החדשים (1998 והלאה) שהם פשוט נשמעים רע לפי דעתי. אבל לא יודע, אולי תאהבי ... בכל מקרה, כנסי ל- http://www.megadeth.com, תבחרי למעלה releases ואז discography ותראי בדיוק על מה אני מדבר.

אנזימים

New member
פאאאק...!

חחח "הדיסקים עם השמות הארוכים"
-כן שמעתי על TOO SAD TOO BAD משהו כזה...

thepunk

New member
חחחחח כן, משהו כזה

ולפני השאנשים יתעצבנו, מה שגם ממש קשה לקרוא את ההודעות ככה, את מוזמנת להמשיך את השיחה בצורה פרטית (ICQ או משהו) ...

thepunk

New member
פרט טריוויה נחמד ולינק

הידעתם הלהקה הנחמדה והשנויה במחלוקת SLAYER שרה בעיקר על נושאים שקשורים למוות/רוצחים-סדרתיים ומלחמת העולם השנייה ... הגיטריסט (הנאצי כנראה) משום מה אוהב מאוד את מלחמת העולם השנייה ולכן כותב שירים עליה, והסולן (בכלל לא נאצי) אוהב מאוד רוצחיים סדרתיים ואת סיפור חייהם, ולכן כותב שירים רבים עליהם (ניתן למצוא מידע רב על רוצחים שונים ומשונים ב-LYRICS שלהם וזה מאוד נחמד שזה אפילו מתחרז ובא באריזה אחת עם סולואים עצבניים של קרי קינג ... ושל הנאצי, אבל הוא גיטריסט טוב). שאר חברי הלהקה מתנגדים לאופי הנאצי שקיבלנו בעקבות הגיטריסט הארי (לא זוכר את שמו) אבל הם לא כותבים מילים, אלא בעיקר מוזיקה (ע"ע קרי קינג שוב .... כדאי, הוא מצוין). מה שכן, הם מדגישים שוב ושוב ברעיונות "אנחנו לא נאצים" .... משום מה, זה לא תופס אצל רוב האנשים. והלינק - בלי שום קשר , משחק חמוד על רוצחים סדרתיים (מומלץ): http://www.malevole.com/mv/misc/killerquiz/

pertal

New member
אם ראיתם את המשך הסרטים אחרי הראשון

תראו שהפרצוף שלו ממש "מתעוות" הוא נשרף, נחתן ופשוט קורה לו הכל ואז הוא מתחיל להיות ממש מפחיד.....

europe1990

New member
אוקי אני פה- תזכיר לי מה רצית?

הסבר- אופפפ אני לא במיטבי כרגע( בעקבות חדשות טובות ששמעתי מחברה לפורם).. ובקשר לתמונה- אני אחפש בשבילך

pertal

New member
מי זאת האשה הזאת למעלה עם הפטיש?

ואיפה ליטר פייס?? אה ובקשר לזה שאני אזכיר לך מה רציתי.... קצת פירוט על כל דמות אם אפשר :) דרך אגב בא לך להמשיך כמה דקות את השירשור?? כי גם אני קצת עייף...קראת תמכתב?? מצמרר נכון?

europe1990

New member
חחחחחח- זהו- זה פני עור- יש לו

מראה מוזר מאוד אממממממ איזה מכתב אתה מדבר??

europe1990

New member
מנסון2 מצטרף רק בסרט השני

האשה הזאת זה בעצם גבר- זה פני עור!!!!!!!!!!!!!!!!

pertal

New member
תגיד מה העניין של ליטרפייס?? אם הוא

נראה בתמונה כמו בנאדם רגיל?? כבר שכחתי(אם בכלל ידעתי משהו:)) זו מסיכה או מה?? או שמשהו קרה לו?? תן קצת פרטים :) :)

למעלה